- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
hafif beslenmek müsmkünse detoks tarzi beslenmek lazimmisBunu hıc bilmiyordum peki napmak lazım bunların olmaması ıcın
Mevsimsel gecikmedir niye direk aklına menapozu getiriyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafif beslenmek müsmkünse detoks tarzi beslenmek lazimmisBunu hıc bilmiyordum peki napmak lazım bunların olmaması ıcın
Mevsimsel gecikmedir niye direk aklına menapozu getiriyorsun
valla nedenini biliyodum ama unuttumHiii ama neden
Canim spor yapmak beslenme duzenini değiştirmek de etkiliyo belki ondan gecikmistir
Afiyet olsun10.30
2 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
turp
3 adet tost makinasinda biber
14.00
1 kase sekersiz incir uyutmasi
17.30 18 arasi
1 kase karnibahar kisiri
yogurtlu pancar
1 kase tarhana
su 2
Valla bende merak ettim neler oluyo bi soralımNe oluyo ki bu dolunay da![]()
Peygamber efendimiz oruç tutarmış.Bunu hıc bilmiyordum peki napmak lazım bunların olmaması ıcın
Pofu en son haritalalarda kaybolmuştu çıktıysa bilgilendirirValla bende merak ettim neler oluyo bi soralımpofu cuğumuza ? Öncelikle nasılsın, ve bu dolunay meselesi nedir hangi burçlar çok etkileniyo aceba bizi aydınlatabilirmisin lütfen pofucuğum
![]()
Rotası belli biri pofu çıkar çıkarPofu en son haritalalarda kaybolmuştu çıktıysa bilgilendirir![]()
Dolunaya 14 gün var, tutulma olmasın o :)Valla bende merak ettim neler oluyo bi soralımpofu cuğumuza ? Öncelikle nasılsın, ve bu dolunay meselesi nedir hangi burçlar çok etkileniyo aceba bizi aydınlatabilirmisin lütfen pofucuğum
![]()
Yok dolunay zamanlarında ne oluyor ki etkileniyoruz diye soruyorlar bu gün dolunay var demiyorlarDolunaya 14 gün var, tutulma olmasın o :)
Afiyet olsun canım10.30
2 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
turp
3 adet tost makinasinda biber
14.00
1 kase sekersiz incir uyutmasi
17.30 18 arasi
1 kase karnibahar kisiri
yogurtlu pancar
1 kase tarhana
su 2
Afiyet olsun canımSabah bir bardak su
12:00 peynirli 1 yumurta az yağda , domates,zeytin ,yeşil biber, bir mandalina
14:00 türk kahve az kek
17:00 mercimek çorba, köfte ızgara ,köz yeşil biber , salata
bol su , yürüyüş az yapabildim bugün
spor ve salon geçmişim olduğundan hocalarım aynı zamanda arkadaşımdırlar bugün bitanesi canlı yayın açtığında sohbetimizde aç karnına kardiyonun daha yağ yakıcı etkili olduğunu belirtti benim aç karnına enerji fazla harcadığımda seker düşüklüğünden bayılcam gibi oluyorum dediğimde tatlı sakız,bir hurma atabilirsin ağzına dedi , artık kahvaltı öncesi sporumu yapmış olucam ben inşAllahSizlerede faydası olur diye yazayım dedim
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımfaydali bilgiler çok teşekkürler
![]()