• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar napiyosunuz herkes sessiz☺️
Pazartesiye kadar hedefim hic kacamak yapmamak cok güzel beslenip sporumu yapip ödemimi atmak yaziyim da dursun burda🥰
Valla aksam yemegı mi yaptım beyaz cayımı aldım sımdı oturuyorum spor benımde yapmam lazım lakın ne yaparım bilmem dısarı cıkamıyorum evde biseyler bulcam artık

Insallah oyledır poni

Pest etmıcem canım o 6 yı gormem lazım

Bende oyle yim canım hazirandan bu yana al ver yapıyorum sureklı

Devam ediyorum canım

Cok tesekkur ederim yorumun ılac gibi geldi kurallara uyup sıslık olması sonrasında azıcık eksi gormek baya modumu dusurmustu
Vücudun verdigi bi tepki olabilir canim hem Dolunay da vardi , yasandi bitti eksiye gectin önüne bak 🤗

Tamam 1 kilo eksidesin 5 günde. İlk hafta çok verdin vücut da bi şaşırdı yavaşlaması normal. Bu hafta daha çok gider. Kasın da artıyor illaki. Onlar tartıya yansımıyor. Sen ölçülerini de al tartıya çok takılma 🤗🤗
Gecen Cuma gunu 72.6 olunca ister istemez bozuldu moralim 😊 alayım olculerımıde bakalım onlar nasıl degısecek sagol canım 😘

Canlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yine 🤗🤗 herkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz 🧿 daha da iyi olacağınıza eminim 🤗🤗🤗

Canlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yine 🤗🤗 herkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz 🧿 daha da iyi olacağınıza eminim 🤗🤗🤗
İnşallah kafani toplarsin canim sen de Allaha emanet ol💕

Sende Allaha emanet ol canım 🥰

Back
X