fitim fitsin fit (squat)

yapıyım dedim ya spor yapınca kafam dağıldı iyi oldu :) teşekkür ederim btanemm

Amin canım. Ramazan'da alıyor musunuz veriyor musunuz?
Karnınızı ilk etapta suyla çok doldurmayın, çorba yerine de kalorili yemekleri tercih edin canım. Bekliyorum kardeş kardeş bildirimlerinizi.

slm kızlarr
uzun bı aradan sonraa sıteye adım attım :))
spor suanlık yok amaa dıyete basladım bende
laf aramızda kılo almısımda @lune vıdeolarınlaa ınce bellı kız olcam bende

Selam Dionee nerelerdesin. Ya herkes banlıydı bir ara kurudu buralar. Düzgün bildirim yap peşindeyim ona göre. İnce belli olanak kadar bırakmam.

Muhteşem!

Canım kendine bir meşgale bul, bakım yap, netten hobi videolarına bak. Tırnak süslemeleri yapabilirsin.
Sen ne yapıyorsun asıl kayıplardasın kuzum.

Bende boncuguma süt verdim
Mervem ben bu kedicigi nasıl alistiririm kendime dokunmak istiyorum ama kaciyo

Mezuniyet bebegmm
Yemek verdigini gorsun bebegim ve korkutmamaya calis yavas yavas yaklas zaten bir sure sonra senden zarar gelmedigni anlar ve yakinlasir

Yemek verdigini gorsun bebegim ve korkutmamaya calis yavas yavas yaklas zaten bir sure sonra senden zarar gelmedigni anlar ve yakinlasir
Görüyo askm başta korkuyo du şimdi önce elimi uzatıyorm elimde görüyo tısliyo sadece ufacık ağzıyla ama kacmiyo yemeği bırakana kadar
Bi de sadece bana bakıyo beni görüyoo
Sabah khvalti yapıyorduk o da balkonda ydi annem babam kardeşim arasından bana bakıp miyavliyoo :)))

Askm bute kaldım ya ona çalışıyorum pek giremiyorum
Aynen o güvenene kadar sen ona karşı hareket yapma. Bir süre sonra o sana gelip sürtünür. O zaman seversin. Yazık kimbilir ne zarar verdiler ki insanlardan kaçıyor?

Aynen o güvenene kadar sen ona karşı hareket yapma. Bir süre sonra o sana gelip sürtünür. O zaman seversin. Yazık kimbilir ne zarar verdiler ki insanlardan kaçıyor?
Annesi de yok Lune tek başına yaşıyo (
Kıyamam ya balkonda havlu vardı gelmiş üstünde uyumuş
Bi de kuyruğunu altına alıyo patilerini birlestiriyo
Gel beni ye diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…