yapıyım dedim ya spor yapınca kafam dağıldı iyi oldu :) teşekkür ederim btanemmniye böyle oluyor bilmiyorum lune çok sıkılıyorum yalnız yalnız evde birde özellikle haftasonları hep hastayım haftaiçideoluyor ama çalışıyorm ya zaman geçiyorbugünde başım ağrıyor ateşim mi var bilmiyorum ki midem ağrıdığı için ağrı kesicide içemiyorum iyice hastalıklı oldum ya utanıyorum kendimden
benimde öyle gerçi hiç halimde yok ya melekes kolumu kıpırdatamıyorum bugün üstümde bir ağırlık varsporunu yapmışsın ama yinede tebrik ederim
Hahahhiç ne zaman kiblencem diye bekliyorum
Zeytinle ugrasyorum ben sen napiyonnnNapiyosunuzzz:)
mezuniyet mi yoksa okul muHahah
Bende frenchlerimi yaptm
Agdamı da yaptım yarın için hazırım
Amin canım. Ramazan'da alıyor musunuz veriyor musunuz?Kuzum inşallah tayinin istediğin ve en önemlisi hayırlı bir yere çıkar. Ben de yarın burdaki okula gideceğim ya herkes yabancı olacak bakalım nasıl geçecek seminer dönemi.. Spora da tekrardan bugün yarın başlayacağım, kardeşim de başlayacak benimle, o gerçi aklına estiği her an squat yapıyor ama kilo almak istiyor, ben de 1 kilo falan alsam iyi olur.
slm kızlarr
uzun bı aradan sonraa sıteye adım attım :))
spor suanlık yok amaa dıyete basladım bende
laf aramızda kılo almısımda@lune vıdeolarınlaa ınce bellı kız olcam bende
bildirim :
- Isınma
- Miley cyrus workout videosu (17 dakika)
- Legs workout videosu (10 dakika)
- 200 bodyweight squats videosu (14 dakika)
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 yatarak havaya tekme
- 50 yana bacak kaldırma
- Trambolin (5 dakika)
- Soğuma
Bende boncuguma süt verdimZeytinle ugrasyorum ben sen napiyonnn
Mezuniyet bebegmmmezuniyet mi yoksa okul mu
Canım kendine bir meşgale bul, bakım yap, netten hobi videolarına bak. Tırnak süslemeleri yapabilirsin.niye böyle oluyor bilmiyorum lune çok sıkılıyorum yalnız yalnız evde birde özellikle haftasonları hep hastayım haftaiçideoluyor ama çalışıyorm ya zaman geçiyorbugünde başım ağrıyor ateşim mi var bilmiyorum ki midem ağrıdığı için ağrı kesicide içemiyorum iyice hastalıklı oldum ya utanıyorum kendimden
benimde öyle gerçi hiç halimde yok ya melekes kolumu kıpırdatamıyorum bugün üstümde bir ağırlık varsporunu yapmışsın ama yinede tebrik ederim
Sen ne yapıyorsun asıl kayıplardasın kuzum.Napiyosunuzzz:)
Foto isteriz o zaman.Hahah
Bende frenchlerimi yaptm
Agdamı da yaptım yarın için hazırım
Ben kiblicem bana öpücük vermiyorsun diye.hiç ne zaman kiblencem diye bekliyorum
Askm bute kaldım ya ona çalışıyorum pek giremiyorumCanım kendine bir meşgale bul, bakım yap, netten hobi videolarına bak. Tırnak süslemeleri yapabilirsin.
Sen ne yapıyorsun asıl kayıplardasın kuzum.
Yemek verdigini gorsun bebegim ve korkutmamaya calis yavas yavas yaklas zaten bir sure sonra senden zarar gelmedigni anlar ve yakinlasirBende boncuguma süt verdim
Mervem ben bu kedicigi nasıl alistiririm kendime dokunmak istiyorum ama kaciyo
Mezuniyet bebegmm
Kendim yaptım Agdamı kardeşim hiç yardım etmedi pislikFoto isteriz o zaman.
Ben kiblicem bana öpücük vermiyorsun diye.
Eveeet foto 2000. sayfanın şerefineKendim yaptım Agdamı kardeşim hiç yardım etmedi pislik
Foto muuuu
Görüyo askm başta korkuyo du şimdi önce elimi uzatıyorm elimde görüyo tısliyo sadece ufacık ağzıyla ama kacmiyo yemeği bırakana kadarYemek verdigini gorsun bebegim ve korkutmamaya calis yavas yavas yaklas zaten bir sure sonra senden zarar gelmedigni anlar ve yakinlasir
Askm bute kaldım ya ona çalışıyorum pek giremiyorum
Aynen o güvenene kadar sen ona karşı hareket yapma. Bir süre sonra o sana gelip sürtünür. O zaman seversin. Yazık kimbilir ne zarar verdiler ki insanlardan kaçıyor?Yemek verdigini gorsun bebegim ve korkutmamaya calis yavas yavas yaklas zaten bir sure sonra senden zarar gelmedigni anlar ve yakinlasir
2000. Sayfa haaa maşallah bizeeeeeEveeet foto 2000. sayfanın şerefine
Mezuniyet kıyafeti ve frenchlerinle.2000. Sayfa haaa maşallah bizeeeee
Nasi bi foto
Annesi de yok Lune tek başına yaşıyoAynen o güvenene kadar sen ona karşı hareket yapma. Bir süre sonra o sana gelip sürtünür. O zaman seversin. Yazık kimbilir ne zarar verdiler ki insanlardan kaçıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?