Fd de var bebegmInsallah dd de olsa gecersin bebegm ya FD ne oluyo kiz bizde ya FF var ya da DD
Günaydın kuzumGünaydın tatlilaarr
Günaydın kuzum
Nasılsın ne var ne yok?
Bende uyuyamıyorum birde yattım altıda kalktım. Stress mideme vurdu. Yiyip içemiyorum uyuyamıyorum.Iyiyim balim ebbuş yine erkenden kalkti gece de geç yatica zombi gibi oturuyorumsen nasilsin bitanem
Bende uyuyamıyorum birde yattım altıda kalktım. Stress mideme vurdu. Yiyip içemiyorum uyuyamıyorum.
kuzularr merhaba sizi özledim ve çok seviyorum
bir daha siyasete yazmıcamNorweeeeeeehosgeldin bitanem bizde seni çok özledik
canımmNorweeeeeeehosgeldin bitanem bizde seni çok özledik
Hoşgeldin Norweeeem.bir daha siyasete yazmıcam
haksız yere banlandım hiçbir hakaretim yoktu
çok sinirliyim
Yapmadim ama yurudum lune 4,5 saat boyunca ozellikle merdivenli yerlerden gittim ayaklarim acilsin diye sonra da masaj yaptirdim dun gece hic uyumadim arkadaslarla takildik biraz uyumayi planliyorum sonrada kalkip spor yapicam :) ama iyi oldu yuruyunce ayaklarim acildi :) belim falanda agriyordu ya kollarim o derceydilAz da olsa yapsaydın bir şeyler. 10'ar tane bile olsa. Ağrın daha azalırdı.
Hosgeldin norwe bizde seni ozledik bir daha gitmeeeekuzularr merhaba sizi özledim ve çok seviyorum
okuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibiFd de var bebegm
bende dün gece acile gittim lune serumla ilaç verdiler mide ağrım çoktu ve nefes alamıyordum ben senin yerine sters yaptım galiba ben neye stres yaptım bulamıyorum çünküBende uyuyamıyorum birde yattım altıda kalktım. Stress mideme vurdu. Yiyip içemiyorum uyuyamıyorum.
norwem gelmiş bizde seni özledikkkuzularr merhaba sizi özledim ve çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?