- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
iyiym bende askım öyle uzanıyorumm :)Aynen tatlim bide ramazan ya halsiz herkes bayramdan sonra bomba gibi devam ederizsen nasilsin kuzumm
bebeğim tikkaların olduğu yerde dere taşmış, babası rahatsızlanmıs.. zor gunler gecırıyor tıkka..tikkaya ne oldu kaçırmışım ya geçmiş olsun
evet sessizleştik biraz ben hastahane köşelerinde kan verip duruyorum kolum delik deşik oldu kız beni üniye sevk ettiler karaciğer enzimlerim çok yükselmiş neyim var bulmaya çalışıyorlar kendi kendine düşermiş ama sürekli kan veriyorum düşüyor mu düşmüyormu takip altındayım sabah yine kan verdim düşmeye başlasa da rahatlasam ya
buralar çok sessiz kalmış sen naptın şeker tercih yaptın mı ne zaman açıklanıyor
şeker pancarım nasılsın sensenin cimcime nasıl ya yerim onu ben aklıma geldi bak
a gerçekten mi kaçırmışım ben yine hastalıkla boğuşurken çok geçmiş olsun ya nazar var topiğimizde ya ban yiyor birileri yada hasta oluyoruziyiym bende askım öyle uzanıyorumm :)
bebeğim tikkaların olduğu yerde dere taşmış, babası rahatsızlanmıs.. zor gunler gecırıyor tıkka..
gecmıs olsun kuzum sana. neden hala sorunun ne oldugunu bulamıyolar?
bu aksam yapıcam tercıhımı ınsallah
98 kişi alıcak ilk 98 arasında değilim ama belki şansım yaver gider dıyıp tercıh yapıcam..
bu ay olmazsa kasım ayında var atama belkı onda olur..
sen hangı sehırdeydın ?
sağol canım benim özledim buraları giremedim kaç gündür doğru dürüstBende iyyim cimcimede canim benim saolsanada çok geçmiş olsun deadiimm inşallah biran önce iyleşirsin canimm♥♥
yok bebeğim tokat.. güzel şehirler var ama bayaa gerçekten mi kaçırmışım ben yine hastalıkla boğuşurken çok geçmiş olsun ya nazar var topiğimizde ya ban yiyor birileri yada hasta oluyoruzinşallah babası çabucak iyileşir bende idare ediyorum ya iyileşrim inşallah ne olduğu tam bell olmasa da tokattayım canım var mı buralar
sağol canım benim özledim buraları giremedim kaç gündür doğru dürüstramazanda spor da yapılmıyor topik boş boş kalmış öyle de olunca iyice
yok bebeğim tokat.. güzel şehirler var ama baya
bakalım çıkarsa
Merhaba canim hos geldin ic bacak icin plie squat yapabilirsin. Benimde ic bacaklarim sikilasmiyordu artik sikilarMerhaba :)) amiiin amiin inşllah yaaaevleniyorum bu sefer kesin olmalı
Bende 21 yaşındayım boy 163 kilo 53 ben 48 olmak istiyorum uzzuuuun bi süredir bu istediğim devam ediyor ama bi türlü şu 5 kiloyu veremedim yaaabu süreçte bu kilolarıda vermem lazım.
Buarada arkadaşlar ben squatta bugün 7. Günümü tamamladım. Bikaç basen ve iç bacak egzersizleride yapıyorum ama onları düzenli hale getirebilmiş değilim önceliğim şu squatı bir aya tamamlayabilmek.. Yalnız bir sürü telaşem olduğu için motivasyonum düşebilir gibibana yardımcı olun nolur..
Ben armut vucütluyum bel göğüs yok ama allah bir kalça vermiş ki sormayınhele basenlerim hele hele ooo iç bacaklarım varyaaaaaa offff offf
İdeal bacak kalınlığı araştırdım geçenlerde 1.58 1.65 boy aralığında olan kadınlarda bilek 20cm alt bacak 30 cm üst bacak 50 cm idealmİş.. Benimkini ölçtüm bilek 21 alt bacak 32 üst bacak 56dedim allah kahretmesşn yaaa..
Bir ara azme gelip 49 kiloya düşmüştüm bu iç bacaklar hala bitişikti hala bitişiktinapicemde gidicikler yaaaaa bana etkili iç bacak egzersizi lazım..
Çook özeniyorum şu spor yapıp harika vücutlu hatunlara.. Zayıf olmak mesele değil önemli olan şekilli olmak
Hergün girip yaptığım sporları yazarım bende buraya artık.. Bu ramazandada nasıl zayıflayacaksam her sferinde söz veriyorum az yicem diye iftarda kendimi kaybediyorum
Birde beni bir sinir ediyorlar evlenince kilo alcan zaten yok almıcam diyenleri çok duyduk diye tövbe estf yaaa
Gelir gelmez ne çok konuştum ama kusuruma bakmayınçok doluyum bu bacak kalça konusunda
kuzum millet dağıldınasılsınız kızlarrrr
nerde o eskı sohbetlerımızzz
lune taşınıyo
tikkamın başına bı talıhsızlık geldı
dead hasta
Canimm doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla mutlu saglikli bi ömür geçirmen dilegiyleeBugün menim doğum günümbüyüdüm men 21 oldum
Doğum günü kutlu olsun tatlımBugün menim doğum günümbüyüdüm men 21 oldum
Canimm doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla mutlu saglikli bi ömür geçirmen dilegiyleebi de belki 2. Cocuk
Dogum gunun kutlu olsun btanem Allah nice saglikli mutlu yaslara girmeyi nasip etsin esinle ve cocugunlaBugün menim doğum günümbüyüdüm men 21 oldum
Dogum gunun kutlu olsun btanem Allah nice saglikli mutlu yaslara girmeyi nasip etsin esinle ve cocugunla
Adasimmm dogum gunun kutlu olsun bebegim nice saglikli mutlu yillara insallah sewdiklerinle:)Saol melegim
Selamlarrrrrarkadaşlar internette kendimi motive etmek için o mükemmel totolu hatunlara bakarken buraya denk geldim geçenlerde.. Sonra tekrar tekrar gelip baktım okudum yazdıklarınızı ve anladımki birbirinizi güzel motive ediyosunuz benimde düğününe iki ay kalmış bi kız olarak motivasyona ihtiyacım vaaaar Yaklaşık iki senedir falan squattı bacak egzersizleriydi kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım ama düzenli olamadığım için fayda olmadı sadece bir ara squatı bir aya yakın devam ettirmiştim etkisinden az buçuk tecrübem var Ama dediğim gibi devamlı olamadım şu iki ay içinde kendimi toplamam mutlaka kesinlikle toplamam lazım benide aranıza alır mısınız
Adasimmm dogum gunun kutlu olsun bebegim nice saglikli mutlu yillara insallah sewdiklerinle:)
Tikkabilla kuzummmm cok gecmis olsun ya butun aksilikler ust ustegelmis kiyamam sana ben dua edicem baban icin tatlim benim insallah bian once iyilesir...
La Lune lunemmm tasiniyomussun bebegim daha yeni goruyorum okuyorum hakkinda hayirlisi olsun cok mutlu ol gittigin yerde lunemm:))
tatlibikiz ezgimmmm burayida yazdinmi yanima gelseydin iyiydi:)
Evtttt ebuşa bi kardesssCanimmmmm teşekkürler aşkımmmmaaamiiinnn 2. ÇOCUK mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?