Iyiyim bendw bebegim ne olsun hayata devam :) optum ikinizideeeeHoşgeldin fistigimmmm
Ooohh beee ne güzel bi msj
Ikimizde iyyiz bitanemm bende sizleri çookk özledim nasilsinnnn
Bende cok ozledimmmmmmsize bir sürü fotolar çekiyorumm
luneye watsaptan gonderdım deeee :)
süpersin bıtanemm
saol bıtanemm cok ozledım senııı
Pes etmek yok tatlım devam edicem inşallah :))bence süpersin sakın yarım bırakma sürünerek yaptığımı bilirim benbende 2 aydır spor yapamıyorum düzenli olarak hastayım biraz çok hamladım birde bırakınca hiç mutlu olmuyor insan baya sıkılaşmıştım şimdi yumuşadı sanki bacaklarım spor çok nankör devamlılık önemli yine
daha yolun başındasın canım sabret zamanla oluyor belirgin değişikler ama güzelde oluyor yanikolay gelsin pes etme derim
Anlayacağız zamanla yaa devam devam canımmBende 15. Gündeyim elleyince fark var gibi yürürken kalçaları hissediyor gibiyim ama bende anlayamıyorum tam :)
Şuan tatildeyim bu yüzden squatı bile zor yapıyorumbende çok yapamıyorum ya arka arkaya araya başka şeyler sıkıştırabilirsin mesela 50 squat yaptın ya bacak hareketi ekle araya 10 20 tane sonra yine 50 squat falan hem başka kaslarında çalışırüçgen hareketimiz var bizim yada köprü asıl adı biz üçgen diyoruz arada ondanda yapablirsin mesela
Canım benim de basenlerim var umarım senin dediğin gibii olurHayır canim öyle bişey olamaz ki ben hayatim boyunca hep basen şikayeti ćektim ama zayifladim vve squat yaptim basenden eser kalmadi sen yeni yapmaya başladığın için bacak kası şişiyor ve kalinlaşmiş saniliyor yaptikça inecek ve onun yerini zaman geçtikçe sadece bacagini kaştiginda belli olacak kadar seksi bi kas oluşacak bacağında yani korkmaniza gerek yok biz 7 8 aydir squat yapiyoruz hiç böyle bi sorun yaşamadık
Canım benim de basenlerim var umarım senin dediğin gibii olurSen tecrübeli bir hatunsun bir de şey sorucam Kalçanda nasıl bir değişim oldu ? Yani kalça büyümesi fln yaşamadın dimii
cektım size özel pikinili çektimmmmmSoyulmuş ojeli ellerini yirim seninolsun o kadar kisss seksi bacakli hatun o nasi pozz booll boll foto cekin pikinilide isteruk
Bendee çok özledim hepniziii herkes bi toplansin özlem giderelimfotolar bırıksın de bi özel mesaj açarız hep birlikte özledim sizi deeeee
Anladım canım çok sagol :)) Söylediğin harekete bakıcaamCanim kilo verirsen küçülür ama ben kilo vermedigim için ayni kaldisquattan önce başka kalca haraketleride yapabilirsin isinma olur hemde mesela köpek iseme haraketi kalça yanlarini çok güzel çaliştiriyor yan yaglar yakildikca kalćada daraliyor
Essek yaaaaaa iyi eglen kuzummm
Ahahahah sigarayi gormedim hic yaaa bakar kor oldum iyice
Özellikle senin için yükledim fotoyu sigarayı gör diyeeeAhahahah sigarayi gormedim hic yaaa bakar kor oldum iyiceic ic oh oh
Yerim seniiiiiiiiiÖzellikle senin için yükledim fotoyu sigarayı gör diyeee
hani nirde nirdecektım size özel pikinili çektimmmmm
ya özledik dimi toplaşsak bir ara müsait olunca demi şeker pancarımBendee çok özledim hepniziii herkes bi toplansin özlem giderelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?