bence süpersin sakın yarım bırakma sürünerek yaptığımı bilirim benBildirim
140 squat ve diğer 7 egzersizi 50 şer kez yaptım.
Ama ama amaaaa canımm çıktıı kızzzlaaaarrrçok zorlandım bugün yaaa oraya buraya yığılıp durdum spor yaparken. Bırakıveresim geldi ama bırakmadım tabii. Motivasyonum düşük gibi oldu zorlanınca oufff
daha yolun başındasın canım sabret zamanla oluyor belirgin değişikler ama güzelde oluyor yaniKızlar tekrardan selamlar hepinizeBen tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam
Bende 15. Gündeyim elleyince fark var gibi yürürken kalçaları hissediyor gibiyim ama bende anlayamıyorum tam :)Kızlar tekrardan selamlar hepinizeBen tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam
bende çok yapamıyorum ya arka arkaya araya başka şeyler sıkıştırabilirsin mesela 50 squat yaptın ya bacak hareketi ekle araya 10 20 tane sonra yine 50 squat falan hem başka kaslarında çalışırBugün sadece 105 squat yapabildim
eğer çalışkan bir üye olursan şirinleri bile görebilrisnDeadline resim çektim ben zaten canım. O zaman burdan herkese sesleneyim benim için fotoğraf yüklermisiniz çok merak ediyorum yaaartık ne zaman müsait olunursa
Anladımm devam edeceğim inşallah birtek ben fenalaşmıyorum sporda demekki :)
eğer çalışkan bir üye olursan şirinleri bile görebilrisnçok iğrençti tamam uykum gelmiş benim herkes bir telaş içinde bu aralar tatil tayin hastalık internetsizlik falan topik karışık herkes toparlanınca konuşuruz yine sende bu arada çalış işte insan kendin çok iyi hssediyor aynada bile farekdeceksin zamanla
ayyyyyy çokk hoşsun amaaaaaKim çıkardı arkadaş kilonun kadınlara yakismadigini yani bence cok yakışıyor çok guzel duruyor oyle zayıf olup da neolcak ne cirkin görüntü öyle incecik bacak 0 göbek fit bir vucut kilo iyidir seviyorum kilolu olmayı :) ( neyi kinarsan başına gelirmis ya zayif fit kadınları kinayim dedim belki başıma gelir bende olurum )
Acilinnnnnn mennn geldimmmm
Hepinizi cokk ama cokkkk ozledimmmm
Evin temizlige ihtiyaci var onu halledicem gecede sporumu yapip bildirim yapacagim.
Bu arada selulit kremi de almistim malum dedem vefat edince her seyi bir kenara biraktim simdi hayata kaldigi yerden devam edicem..
Opuldunuz
Bildirimmm:
Isinma
Legs workout videosu 10 dakika
200 bodyweight squats 14 dakika
How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
100 pilates cemberiyle bacak calisma
Soguma
Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm
Ezgimmmmm tatile cikmissin iyi eglenceler btanemmm
Deadim bir an once iyiles yaaaaa kurtulamdin bir turlu su hastaliktan
Norwe banlanmissin sanirim ins. En kisa zamanda donersin
Pancarimmmm ebus napiyo ozledim kiz siziiii
Lunecim yeni gorev yerinde tekrar hayirli olsunnn
Tikkacim sende en kisa zamanda donersin aramiza ins. Baban nasil oldu
Ve yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)
3.günü de biraz ısınma hareketi ve ardından 60 squat ile tamamlamış bulunmaktayım
inşallah canım ya vucudum her çeşit hastalıkla aynı anda haşır neşir oldu direnç sağlamışımdır herhalde artık mikroplara birdaha gelmezler umarımburalar boş kaldı sayılır ya ona üzülüyorum herkesin işi var neyseki sen varsın buralarda topiğmiz sahipsiz kalmıyor
Bildirim
Ama ama amaaaa canımm çıktıı kızzzlaaaarrrçok zorlandım bugün yaaa oraya buraya yığılıp durdum spor yaparken. Bırakıveresim geldi ama bırakmadım tabii. Motivasyonum düşük gibi oldu zorlanınca oufff
Günaydın fıstıklar
canım sen daha yenı baslamadın mı ne basen kalınlastırmasııKızlar ben squata basladikdan sonra basenlerim daha cok kalinlasti neden olabilir adet günüm yaklaşıyor ondan dolayı şişkinlik felan olabilir mi cok canim skldi bu duruma
canım gitgide artırırsın tempoyuLa lune teşekkür ederim canımm gerçekten iyi miyim yaavalla sizlerin bildirimlerinize bakıyorumda bilmediğim bi çok şey var ve miktarlar daha fazla daha uzun sanki ben az yapıyorum gibi bilemedim ki zamanla mı değiştirsem tempoyu ? 4 ay hmm ben 1 buçuk ayda ne hale gelirim sence en az bu tempoyla devam ederim inşallah ..
Tatlibikiz teşekkür ederim canım sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
size bir sürü fotolar çekiyorummbende yorum yapacaktım ama şeker pancarım yazmış aynen katılıyorum ona aşağıdaki yoruma yaniilk başta kaslar sertleşiyor ondan öyle bir algı oluşturuyor bence ama yaptıkça zamanla incelmeyi falan farkedersin ayrıca selülitler falan gittikçe azalıyor
selam selinimm topiğin devamlı elemanı sen kaldın ya herkesciklerin işi var bişekilde hala hastayım ama iyileşiyorum hissediyorum inşallah yani
@tatlıbikız burdayım canım hastalıkla uğraşıyorum hala ama az kaldı geçecek inşallah ya yeter artıksende tatile çıkmışsın galiba iyi eğlenceler fıstığım bol bol gez tadını çıkar
süpersin bıtanemmBildirimmm:
Isinma
Legs workout videosu 10 dakika
200 bodyweight squats 14 dakika
How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
100 pilates cemberiyle bacak calisma
Soguma
Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm
saol bıtanemm cok ozledım senıııEzgimmmmm tatile cikmissin iyi eglenceler btanemmm
Deadim bir an once iyiles yaaaaa kurtulamdin bir turlu su hastaliktan
Norwe banlanmissin sanirim ins. En kisa zamanda donersin
Pancarimmmm ebus napiyo ozledim kiz siziiii
Lunecim yeni gorev yerinde tekrar hayirli olsunnn
Tikkacim sende en kisa zamanda donersin aramiza ins. Baban nasil oldu
Ve yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)
sor canım buyur:)Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalçahedef.
Tatlıbikiz şuan yok sanırım amaa ben bugünlük böyle yapayım yakaladığımda sorarım
süperrr:)3.günü de biraz ısınma hareketi ve ardından 60 squat ile tamamlamış bulunmaktayım
canım bız burda düzenli bildirim yapan ve alıştığımız arkadaslarımızla özel mesajda fotoğraf paylasımı yapıyruzSüpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh
Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz
neden motivasyonun düşükk ??Bildirim
ahaha supersin yaaKim çıkardı arkadaş kilonun kadınlara yakismadigini yani bence cok yakışıyor çok guzel duruyor oyle zayıf olup da neolcak ne cirkin görüntü öyle incecik bacak 0 göbek fit bir vucut kilo iyidir seviyorum kilolu olmayı :) ( neyi kinarsan başına gelirmis ya zayif fit kadınları kinayim dedim belki başıma gelir bende olurum )
kızlar supersınızayyyyyy çokk hoşsun amaaaaaspora ek taktik bulmuş hatun yaa
birde ne vardı birşeyi kırk kez dersen o olurmuş bak başlıyorum
1.Ben çok fitim
2.Ben çok fitim
3.Ben çok fitim
4.Ben çok fitim
5.Ben çok fitim
6.Ben çok fitim
7.Ben çok fitim
8.Ben çok fitim
9.Ben çok fitim
10.Ben çok fitim
11.Ben çok fitim
12.Ben çok fitim
13.Ben çok fitim
14.Ben çok fitim
15.Ben çok fitim
16.Ben çok fitim
17.Ben çok fitim
18.Ben çok fitim
19.Ben çok fitim
20.Ben çok fitim
21.Ben çok fitim
22.Ben çok fitim
23.Ben çok fitim
24.Ben çok fitim
25.Ben çok fitim
26.Ben çok fitim
27.Ben çok fitim
28.Ben çok fitim
29.Ben çok fitim
30.Ben çok fitim
31.Ben çok fitim
32.Ben çok fitim
33.Ben çok fitim
34.Ben çok fitim
35.Ben çok fitim
36.Ben çok fitim
37.Ben çok fitim
38.Ben çok fitim
39.Ben çok fitim
40.Ben çok fitim
nasılsın bı tanemmmGünaydın fıstıklar
Canim burasi herkese acik alan burda fotograf paylastiginda google a gorsellerw dusuyor. O yuzden paylasmiyoruz tatlim :)Süpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh
Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?