fitim fitsin fit (squat)

bence süpersin sakın yarım bırakma sürünerek yaptığımı bilirim ben bende 2 aydır spor yapamıyorum düzenli olarak hastayım biraz çok hamladım birde bırakınca hiç mutlu olmuyor insan baya sıkılaşmıştım şimdi yumuşadı sanki bacaklarım spor çok nankör devamlılık önemli yine

Kızlar tekrardan selamlar hepinize Ben tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam
daha yolun başındasın canım sabret zamanla oluyor belirgin değişikler ama güzelde oluyor yani kolay gelsin pes etme derim

Kızlar tekrardan selamlar hepinize Ben tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam
Bende 15. Gündeyim elleyince fark var gibi yürürken kalçaları hissediyor gibiyim ama bende anlayamıyorum tam :)

Bugün sadece 105 squat yapabildim
bende çok yapamıyorum ya arka arkaya araya başka şeyler sıkıştırabilirsin mesela 50 squat yaptın ya bacak hareketi ekle araya 10 20 tane sonra yine 50 squat falan hem başka kaslarında çalışır üçgen hareketimiz var bizim yada köprü asıl adı biz üçgen diyoruz arada ondanda yapablirsin mesela

Deadline resim çektim ben zaten canım. O zaman burdan herkese sesleneyim benim için fotoğraf yüklermisiniz çok merak ediyorum yaa artık ne zaman müsait olunursa
Anladımm devam edeceğim inşallah birtek ben fenalaşmıyorum sporda demekki :)

eğer çalışkan bir üye olursan şirinleri bile görebilrisn çok iğrençti tamam uykum gelmiş benim herkes bir telaş içinde bu aralar tatil tayin hastalık internetsizlik falan topik karışık herkes toparlanınca konuşuruz yine sende bu arada çalış işte insan kendin çok iyi hssediyor aynada bile farekdeceksin zamanla

Anlıyorum canım tamam
Tam gaz devam edeceğim taş olana kadar

Kim çıkardı arkadaş kilonun kadınlara yakismadigini yani bence cok yakışıyor çok guzel duruyor oyle zayıf olup da neolcak ne cirkin görüntü öyle incecik bacak 0 göbek fit bir vucut kilo iyidir seviyorum kilolu olmayı :) ( neyi kinarsan başına gelirmis ya zayif fit kadınları kinayim dedim belki başıma gelir bende olurum )

ayyyyyy çokk hoşsun amaaaaa spora ek taktik bulmuş hatun yaa
birde ne vardı birşeyi kırk kez dersen o olurmuş bak başlıyorum
1.Ben çok fitim
2.Ben çok fitim
3.Ben çok fitim
4.Ben çok fitim
5.Ben çok fitim
6.Ben çok fitim
7.Ben çok fitim
8.Ben çok fitim
9.Ben çok fitim
10.Ben çok fitim
11.Ben çok fitim
12.Ben çok fitim
13.Ben çok fitim
14.Ben çok fitim
15.Ben çok fitim
16.Ben çok fitim
17.Ben çok fitim
18.Ben çok fitim
19.Ben çok fitim
20.Ben çok fitim
21.Ben çok fitim
22.Ben çok fitim
23.Ben çok fitim
24.Ben çok fitim
25.Ben çok fitim
26.Ben çok fitim
27.Ben çok fitim
28.Ben çok fitim
29.Ben çok fitim
30.Ben çok fitim
31.Ben çok fitim
32.Ben çok fitim
33.Ben çok fitim
34.Ben çok fitim
35.Ben çok fitim
36.Ben çok fitim
37.Ben çok fitim
38.Ben çok fitim
39.Ben çok fitim
40.Ben çok fitim

Hoşgeldin fistigimmmm
Bildirimmm:

Isinma
Legs workout videosu 10 dakika
200 bodyweight squats 14 dakika
How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
100 pilates cemberiyle bacak calisma
Soguma

Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm

Ooohh beee ne güzel bi msj

Ikimizde iyyiz bitanemm bende sizleri çookk özledim nasilsinnnn

Zorlanmana rağmen birakmaman süper canim devamm devaamm

Kızlar ben squata basladikdan sonra basenlerim daha cok kalinlasti neden olabilir adet günüm yaklaşıyor ondan dolayı şişkinlik felan olabilir mi cok canim skldi bu duruma
canım sen daha yenı baslamadın mı ne basen kalınlastırmasıı şişkinliktir o
canım gitgide artırırsın tempoyu
tatıl cook guzel gidiyor harıka gidiyorr

size bir sürü fotolar çekiyorumm
luneye watsaptan gonderdım deeee :)

Bildirimmm:

Isinma
Legs workout videosu 10 dakika
200 bodyweight squats 14 dakika
How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
100 pilates cemberiyle bacak calisma
Soguma

Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm
süpersin bıtanemm
saol bıtanemm cok ozledım senııı

sor canım buyur:)
3.günü de biraz ısınma hareketi ve ardından 60 squat ile tamamlamış bulunmaktayım
süperrr:)

canım bız burda düzenli bildirim yapan ve alıştığımız arkadaslarımızla özel mesajda fotoğraf paylasımı yapıyruz
siz de düzenli bildirim yaparsanız aramıza katılırsınızzz
neden motivasyonun düşükk ??

ahaha supersin yaa
ben de ne diyo bu kız diyorum
kızlar supersınız
Günaydın fıstıklar
nasılsın bı tanemmm

Canim burasi herkese acik alan burda fotograf paylastiginda google a gorsellerw dusuyor. O yuzden paylasmiyoruz tatlim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…