Bildirimmm:
Isinma
Legs workout videosu 10 dakika
200 bodyweight squats 14 dakika
How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
100 pilates cemberiyle bacak calisma
Soguma
Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm
Tesekkur ederim tatlim. Selulit kremini internetten siparis verdim etkili bir krem oldugu yaziyor ama bacaklarim fena halde yaniyor ismi Krauterhof.Çok iyisin yaaa
Selülit kremi ney canım özel bi karışım falan mı kendin yaptığın yoksa biryerden mi aldın :)
Birazdan bende spora gideceğim . Kalçalarımın bacaklarımın düzelmesi yanında dört kilo daha vermeye çalışıyorum cardio da yapayım diyorum olur mu kii ? Birde ilk önce carsio ardından sıkılaşma egzersizleri yapmalıyım değil mi canım
Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalçaTesekkur ederim tatlim. Selulit kremini internetten siparis verdim etkili bir krem oldugu yaziyor ama bacaklarim fena halde yaniyor ismi Krauterhof.
Cardio yapabilirsin evet. Bildigim kadariyla soyliyim once cardio sonrada egzersizlerini yap ama tatlibikiza da sorabilirsin tam bir bilgim yok
kızın iki bacağı benim tek bacagim olur
Ayyy aynennn yaaaaa oooffff oooffff biz ne zaman böyle olucaz hemen şimdi olsa keşkeee bi sihirli değnek değseekızın iki bacağı benim tek bacagim olur
Tabikide var tatlim bende baya bir selulit vardi ve cok zor gidiyolardi simdi %60 gitti ama ben kremle desteklemek istedim.Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalçahedef.
Tatlıbikiz şuan yok sanırım amaa ben bugünlük böyle yapayım yakaladığımda sorarım
Bu kizin bacaklari cok ince bence ben boyle bacak istemem :)))
Malesef oyle bir sihirli degnek yok :) biraz sabir gerek sadece ben subattan beri yapiyorum spor ve cok bariz fark var .. Sporu birakmayin kesinlikle istedigin bir vucuda ancak sabirla ulasabilirsinAyyy aynennn yaaaaa oooffff oooffff biz ne zaman böyle olucaz hemen şimdi olsa keşkeee bi sihirli değnek değsee
bende yorum yapacaktım ama şeker pancarım yazmış aynen katılıyorum ona aşağıdaki yoruma yaniilk başta kaslar sertleşiyor ondan öyle bir algı oluşturuyor bence ama yaptıkça zamanla incelmeyi falan farkedersin ayrıca selülitler falan gittikçe azalıyor
selam selinimm topiğin devamlı elemanı sen kaldın ya herkesciklerin işi var bişekilde hala hastayım ama iyileşiyorum hissediyorum inşallah yani
@tatlıbikız burdayım canım hastalıkla uğraşıyorum hala ama az kaldı geçecek inşallah ya yeter artıksende tatile çıkmışsın galiba iyi eğlenceler fıstığım bol bol gez tadını çıkar
inşallah canım ya vucudum her çeşit hastalıkla aynı anda haşır neşir oldu direnç sağlamışımdır herhalde artık mikroplara birdaha gelmezler umarımSelam deadiiiimm çok sevindim iyilesiyo olmana bebegim inşallah bi daha hastalanmazsin
Tabikide var tatlim bende baya bir selulit vardi ve cok zor gidiyolardi simdi %60 gitti ama ben kremle desteklemek istedim.
Su an kilom 48 boyum 1.62 ben zayiflamamak icin ugrasiyorum cok hizli kilo kaybediyorum o yuzden biraz daha dikkat ediyorum kalcam yukari kalkti ve dolgunlasiyor bacaklarim tam istedigim incelikte su an tek sorunum seluliterim ve biraz daha popo dolgunlasmasi:)
Bu kizin bacaklari cok ince bence ben boyle bacak istemem :)))
Biraz daha kalin olmali bence cubuk kreker gibi durmamali
Malesef oyle bir sihirli degnek yok :) biraz sabir gerek sadece ben subattan beri yapiyorum spor ve cok bariz fark var .. Sporu birakmayin kesinlikle istedigin bir vucuda ancak sabirla ulasabilirsin
burası herkese açık bir alan bildiğin üzere canım pek doğru bulmuyoruz ortalık yere resim yüklemeyi o nedenle ortaya koymuyoruz ama arada arkadaşlarla falan özel album yapıp koyup sonra siliyoruz falan eğer düzenli yaparsan sende denk gelirsin resim zamanlarımıza öyle birzaman yok belli yanlış anlama kafamıza göre diyim zaten şu aralar pek herkes müsait değil deSüpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh
Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?