fitim fitsin fit (squat)

Topigimize profesyonel sporcunun gelmesi çok gyzel :) çok geçmiş olsun
Boy kilo kaç acaba

Canim senin ne kadar kilo fazlan var çok kiloyla yapmak saglikli değil bildiğim kadariyla değil mi La Lune ?
Evet canım aynen öyle, ideal kilodan sonra sıkılaşma ve şekillendirme için squat yapılmalı.
Havuz kenarındayim askmmm
Oooh öyle ihtiyacım var ki uzaklaşmaya. Ev işinden dolayı çok gerginim. Ayrıca 20lik dişim çok ağrıyor.
Bu yaz iyi başlamadı umarım iyi biter.
fistiğim nasilsin özlefim senii yaaa dön artikkkk ben telef oldum bugün iftara annemler gelecek temizlik yemek oruç öldürdü beni kizi sallarken biraz dinleniyim dedim
Kolay gelsin güzelim yaa, bugün benim de içimden bir iş yapmak gelmiyor. Dötü yayıp bir o yana bir bu yana döneceğim.
Gerginlik + sıcak beni fena yaptı.

Boy kurtarmis seniii:))
Sinsirella33 nickin çok güzelmiş
O zaman her gün bildirim vermeyi unutma :)
Aynen öyle,boydan yırtıyorum resmen :)
Salondakilerede yaptırayım ben bunu, banada zorunluluk olur

Kilon gayet iyiymiş, tabii daha şekilli bir vücut kim istemez. Hoş geldin.
hoşbuldum canım, sıkıntılı bi kilo değil ama sıkı olsam daha iyi olacak.

Hepinizi seviyorum ve özledim işte canım.Üzmeyin beni, yazık Lune'ye.
Yerim seniiiiu
Lune ben 45 kiloya dustum 5 gunde 3 kilo birden verdim ya kac gundur asiri bir mide bulantim vardi yedigimi geri gonderiyorum yaaaa yine baslicam sut cici bebe muza

Yerim seniiiiu
Lune ben 45 kiloya dustum 5 gunde 3 kilo birden verdim ya kac gundur asiri bir mide bulantim vardi yedigimi geri gonderiyorum yaaaa yine baslicam sut cici bebe muza
Askmm dikkatli ol nolur ya
Daha fazla Verme Kilo
Daha once nasıl ne yiyip aldiysan yine ye lutfen
Her şey yoluna gırcek inşallah fıstığım
Sen enerjisi yüksek bi kizsin yaa kendine gelll

Ramazandan sonra. yap tatlim iyi olur. Yine resim atarsin bana ozelden.
Yerim seniiiiu

Askmm dikkatli ol nolur ya
Daha fazla Verme Kilo
Daha once nasıl ne yiyip aldiysan yine ye lutfen

Her şey yoluna gırcek inşallah fıstığım
Sen enerjisi yüksek bi kizsin yaa kendine gelll
Valla simdi baya bi yedim insallah geri cikarmam

Ramazandan sonra. yap tatlim iyi olur. Yine resim atarsin bana ozelden.
Yapicam bebegim tamam atarim

Merhaba kızlar
Bir yılda tam 25 kilo verdim. 80 den 55 e indim boyum da 1.68 ama spor yapmadığım için vücudumda aşırı selülit ve sarkmalar oluştu özellikle karın ve kalçamda yaklaşık iki aydır kendi çapımda evde spor yapıyorum. Squata daha önce başlamıştım 12. Günde bıraktım şimdi tekrar başlıyorum inşallah işe yarar

BİLDİRİM ZAMANI !!

5. GÜN :
70 squat
40 üçgen
40 işeyen köpek
35 mekik
80 bel sağsol oturarak
25 her bacak için yan uzanıp aç-kapa
15 düz plank
13 yan plank

yan plank ta çok zorlanıyorumm Ö-L-D-Ü-M . Adam gibi zorlandığım tek hareket yan plank

şimdilik bir sorun yok fakat çok sabırsızım göbeğimin hemen dümdüz olmasını istiyorum.

İyi sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…