- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Kuzum ben annen sandım. . Yine de çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Dua eden herkese çok teşekkürler. Ananem düne göre daha iyi bizde eve geldik. Yarın da Salihliye, oradan da İstanbul'a gideceğiz. Bende bugün biraz spor yapayım dedim.
Bildirim zamanı:
* 20 min high intensity workout
* 100 squat
* 30 işeyen köpek(yana)
*30 işeyen köpek (arkaya)
*30 istiridye
*30 üçgen
Ezgiciğim bitanem sen açar mısın mesajları? Ben düzene girene kadar.
Bende foto yüklerim hem.
Güzeller size birşey sorabilir miyim ?Sizler zaten maşallah istediğiniz kilodasınız ona göre sporlar yapıyosunuz Benim hedeflediğim vermem gereken bir 8 kilo daha var Sizler kilo verme döneminde neler yapmıştınız
Nerede karıştın kızz olaylara siyaset deme yaa.Kızlar bi de ben kiblendim sanırım banlanabilirim haberiniz olsun :)
Bu cumartesi açarım lunem ben mesajı
Eski düzene devam :)
Anladım canıım çok sağolAkşam 6dan sonra yemek yemedim, bol su içtim ve porsiyonlarımı küçülttüm. Ayrıca her sabah ılık limonlu-ballı su içiyordum. 15 kg verdim 2-3 ayda.
Ya kızlar şu mesaj olayı neCumartesi fotoğraf günü var ey ahali.
Yediğiniz cısslar kilo olarak döndüyse vay halinize. Hani bildirimler ulen?
SiyasettttNerede karıştın kızz olaylara siyaset deme yaa.
Cumartesi candır :) Bekliyoruz meraklaa.
Lune ben yapmiyorum spor bu aralar hic biseyde yapamam heraldeCumartesi fotoğraf günü var ey ahali.
Canım düzenli bilirim verenlerle cumartesi günleri özel mesaj da vücut fotosu paylasimi yapiyoruzzYa kızlar şu mesaj olayı neBen anlamadım da
Bu olay şu ki 2 haftada bir özel mesaj açıyoruz ve herkes resimlerini gönderiyor, kim ne kadar kilo almış vermiş, spor yaramış mı bakıyoruz. Vücudun durumuna göre yönlendirme yapıyorum. Yeni gelenlerden uzun süre düzenli bildirim yapanları alıyoruz.Ya kızlar şu mesaj olayı neBen anlamadım da
Aha Lune bizi yakaladıCumartesi fotoğraf günü var ey ahali.
Niye ki o kuzucuğum?Lune ben yapmiyorum spor bu aralar hic biseyde yapamam heralde
Bu aralar iyi degilim canim hic bisey yapmak istemiyorum. Erkek arkadasimla bitti . zaten epey kilo verdimNiye ki o kuzucuğum?
Canım düzenli bilirim verenlerle cumartesi günleri özel mesaj da vücut fotosu paylasimi yapiyoruzz
Anladım güzeller güzel bir yöntemmiş vallaBu olay şu ki 2 haftada bir özel mesaj açıyoruz ve herkes resimlerini gönderiyor, kim ne kadar kilo almış vermiş, spor yaramış mı bakıyoruz. Vücudun durumuna göre yönlendirme yapıyorum. Yeni gelenlerden uzun süre düzenli bildirim yapanları alıyoruz.
Bu aralar iyi degilim canim hic bisey yapmak istemiyorum. Erkek arkadasimla bitti . zaten epey kilo verdim
Aynen Lunem kabus hemde ne kabusBu yaz topik için kabus gibi geçti ya.
Bende cok seviyorum hepinizziiiToparlanicaz kızlar inşallah hep birlikte :)
Sizi cok seviyorummm arkadaşlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?