fitim fitsin fit (squat)

Ezgim gitmiş canlarım hepinizi çok seviyorum toparlanicaz ve hep birlikte gülerek eylenerek devam edicez sporumuza sohbetlerimize

Kızlar popom düzlenmiş yaaa sinir oldum Ama şimdi spora başlarsam cumartesi ağrılarım olur, söz var malum.. En azından nişana kadar şu popoyu biraz kaldırmam lazım.

Bende kilo vermek istiyorum 75 kiloyum boyum 1.60 cm 1 ay sürem var sonra tüp bebek tedavisine başlıcam umarım 2 3 kilo vermeyi başarırım

Ben geldim bebeklerim mmmm
Bende kilo vermek istiyorum 75 kiloyum boyum 1.60 cm 1 ay sürem var sonra tüp bebek tedavisine başlıcam umarım 2 3 kilo vermeyi başarırım
Canım biz kilo dan çok spor yapıyoruz
Zayiflama takimlarina danisabilirsin :)

bugünün bildirimi
15 dk zumba
20 jumping jack
30 arkaya tekme
30 high knee
artı abs hareketleri şunları yaptım
heel touch sağa 30 sola 30
bisiklet mekik 30
yarım mekik 30
ayaklar havaya kaldırıp yarım mekik 30,
starfish crunch 30
windmills 30
düz plank 40 sn

ayrıca bacak kalça hareketleri olarakda şunları yaptım
leg circle sağa 30 sola 30
ayakta tek bacak öne sağa arkaya 20 kez diğer bacak 20 kez
köpek işeme hareketi sağ 25 sol 25
arkaya tekme sağ ayak 30 sol ayak 30
yana yatıp sağ bacak aşağı yukarı 30 kez
sol bacak aşağı yukarı 30 kez
yana yatıp dizi karna çekip geri uzatma 30 kez sağa 30 sola

soğuma hareketleri

Masalllaaahhhh:)))))

Ay çok güzeel valla helal olsuun

Squat yapayım diyorum ama bi türlü devamını getiremiyorum kızlar ya sizin maşallahınız var :)

Süüpppeeeeerrr deadiii

Gunaydin fit kizlar. Super bildirimler gelmis.
Dead harikasin. Cumartesi seni gormeyi sabirsizlikla bekliyorum. Biz evi aliyoruz kizlar su anda tapu islemlerindeyiz. Resim atarim.

Sekerim pancarim bize motivasyon resmi yukler misin?

Gunaydin fit kizlar. Super bildirimler gelmis.
Dead harikasin. Cumartesi seni gormeyi sabirsizlikla bekliyorum. Biz evi aliyoruz kizlar su anda tapu islemlerindeyiz. Resim atarim.

Sekerim pancarim bize motivasyon resmi yukler misin?
Lunem hayırlı uğurlu olsun bitanemm çok sevindim :) fotoları çek mutlaka evin merak ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…