- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Hosbulduk canim :) ben iki kilo verdim hemde spor yapmadan 58.5 idim yihuhuuuu sporda yapinca daha hizli vericemmHahahhaaaMarga hoşgeldin
Marga candır ya. Beni hatırlar eski nickim kırmızı balık kaçtı. Sevgililer günü yarışmasına katılacak mısın? Ben de katılsam mı diye düşünüyorum.benı her yerden tacız edıyı
Buldum tabiiii :)shahahah buldu benı
Harikasın hangi sporları yapıyorsun bakalım? Bize katılmak ister misin?Hosbulduk canim :) ben iki kilo verdim hemde spor yapmadan 58.5 idim yihuhuuuu sporda yapinca daha hizli vericemm
Hatirliyorum sekerimmmmm hatirlamaz olur muyunmmMarga candır ya. Beni hatırlar eski nickim kırmızı kedi kaçtı. Sevgililer günü yarışmasına katılacak mısın? Ben de katılsam mı diye düşünüyorum.
katıldım bıle bensız olur mu hıııcMarga candır ya. Beni hatırlar eski nickim kırmızı balık kaçtı. Sevgililer günü yarışmasına katılacak mısın? Ben de katılsam mı diye düşünüyorum.
Harikasın hangi sporları yapıyorsun bakalım? Bize katılmak ister misin?
Canımsın yaaHatirliyorum sekerimmmmm hatirlamaz olur muyunmm
Ay o cadi her yarismada var biktim artik hep ayni surat ahahahaha
ınadına katlcam ln ınadınaHatirliyorum sekerimmmmm hatirlamaz olur muyunmm
Ay o cadi her yarismada var biktim artik hep ayni surat ahahahaha
Canımsın yaaKatılsın renk oluyor valla. Geçen yarışmada hanım abla bile varmış.
ınadına katlcam ln ınadına
Dun tatlibikiza demistim gel gel dedi
Lesli mi ne yapiyormus..
Ilk duydugumsa lesbiyen fan club gibi bir anlami var sandiydim ahahahaha
Ben cardio calisyim jilian yaptim ama suan spor yapmiyorum diyet uyguluyorum caninm
Spora da baslayacagim ama size uyarim..
Bilgilendirmeler nasil yapiliyor neler yapacagimmm
Komşular gelecek bu deli niye kahkaha atıyor diye.
Spor yaptıkça gelip yaptığımız sporu yazıyoruz. Bol muhabbet ve motivasyon resimleri de mevcut.Bekleriz.
ben duzenleyıp sana atarım numaramı bıle ustune yazarımBende inadina senin resimlerini duzenlemiycem hih
neden bıraktınvalla ben 1 ay oldu mu farkında değilim sporu bıraktım sallanmaya başladı .spor yaparken fena değildi .
14 ü ne kadar gonder bebegm daha var sureBaşladı mı? Son gün ne zaman? Aslında çok hoş bir elbisem var fekat üstüne uydurmam lazım. Biraz süre varsa bende katılmak isterim.
valla ben 1 ay oldu mu farkında değilim sporu bıraktım sallanmaya başladı .spor yaparken fena değildi .
Po yazarsin kacinci oldugunu nerden bilicen bakayimmmmben duzenleyıp sana atarım numaramı bıle ustune yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?