- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
10 sene hentbol oynadimm bana cok faydasi var fizik anlamindaaaaa :)Spor hayatımıza katmamız gereken bir alışkanlık olmalı. Ne dersin var mısın? Az da olsa süreklilik çok şey fark ettirir.
14 subat ta son kuzum aksam 8 e kadar teslim etmen lazimmm gel gelll cok eglenicezzzz bu yarismadaaa:)Başladı mı? Son gün ne zaman? Aslında çok hoş bir elbisem var fekat üstüne uydurmam lazım. Biraz süre varsa bende katılmak isterim.
aslında bugün başlamayı düşünüyordum senin konunu görünce yazmak istedim. ben 1 ay önce squat a başlamıştım 2 hafta yaptım sonra bıraktım hatta ilk fotomu çekmişim motive olmanız için paylaşabilirim istersenizneden bıraktın
Olur istersen paylaş.aslında bugün başlamayı düşünüyordum senin konunu görünce yazmak istedim. ben 1 ay önce squat a başlamıştım 2 hafta yaptım sonra bıraktım hatta ilk fotomu çekmişim motive olmanız için paylaşabilirim isterseniz
ya ne diycem arkadaşlar bence yarışma yapalım herkes ilk haliyle son halini paylaşsın 1.2.3. popoyu seçelim mi
yazın düzenli yapıyordum ama kışın 2 hafta yaptım ara verdim 1 ay hiç yapmadığım oldu kışın düzensiz ama yine de hiç yapmamaktan iyidir.ben ip atlayıp kalça için 28dk lık egzersiz programını yapıyordum.. snra bu sitede squat programını gördüm ona başladım 1 ay önce ama o kadar sarmadı beni benim daha önce uyguladığım program daha iyiydi sankiOlur istersen paylaş.
Sporun azı ya da çoğu değil düzenlisi makbul. Hadi başla, bildirimlerini bekliyorum.
haklısın ben gaza getirir diye düşünmüştümHerkes paylaşım yapmak istemeyebilir, kilo fazlası olan arkadaşlar nasılsa ben olamam deyip sporu bırakabilir. Herkes birinci bizim gönlümüzde
Canım düzenleme süren bitmeden resmi kaldır istersen. Burası erkeklerin de girip bakabileceği bir yer.yazın düzenli yapıyordum ama kışın 2 hafta yaptım ara verdim 1 ay hiç yapmadığım oldu kışın düzensiz ama yine de hiç yapmamaktan iyidir.ben ip atlayıp kalça için 28dk lık egzersiz programını yapıyordum.. snra bu sitede squat programını gördüm ona başladım 1 ay önce ama o kadar sarmadı beni benim daha önce uyguladığım program daha iyiydi sanki
Programın zaten yoğun olduğu için araya ek yapabilir ya da etkisini beğenmediğin sporla değiştirebilirsin. Çoğumuz başka sporlarla beraber squat yapıyoruz.yazın düzenli yapıyordum ama kışın 2 hafta yaptım ara verdim 1 ay hiç yapmadığım oldu kışın düzensiz ama yine de hiç yapmamaktan iyidir.ben ip atlayıp kalça için 28dk lık egzersiz programını yapıyordum.. snra bu sitede squat programını gördüm ona başladım 1 ay önce ama o kadar sarmadı beni benim daha önce uyguladığım program daha iyiydi sanki
canım ben squat programı varya 30 günmüydü hergün arttırarak yapılan onu tam hatırlamıyorum 2 hafta yaptım galiba belki devam etseydim sonucu daha çok beğenirdim . kendi uyguladığım programda zaten squatta vardı seninde dediğin gibi ek olarak yapılmalı bencedeProgramın zaten yoğun olduğu için araya ek yapabilir ya da etkisini beğenmediğin sporla değiştirebilirsin. Çoğumuz başka sporlarla beraber squat yapıyoruz.
teş.ederim bu arada uyardığın için. benim kafa pek yerinde değildeCanım düzenleme süren bitmeden resmi kaldır istersen. Burası erkeklerin de girip bakabileceği bir yer.
bu bana mıydıAyrıcaÇok harika görünüyorsun.
Sen zaten sporla haşır neşir olduğundan tek squat kesmezcanım ben squat programı varya 30 günmüydü hergün arttırarak yapılan onu tam hatırlamıyorum 2 hafta yaptım galiba belki devam etseydim sonucu daha çok beğenirdim . kendi uyguladığım programda zaten squatta vardı seninde dediğin gibi ek olarak yapılmalı bencede
bu bana mıydı
Elbette sana.teş.ederim bu arada uyardığın için. benim kafa pek yerinde değilde
evet ip atlıyorum ben birde ayak bileklerime ağırlık bağlıyordum nasıl hırs yapmışsam artıkSen zaten sporla haşır neşir olduğundan tek squat kesmez. İp atlama yerine yapabilir ya da programına ısındıktan sonraki kısma ilave edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?