fitim fitsin fit (squat)

Olur istersen paylaş.

Sporun azı ya da çoğu değil düzenlisi makbul. Hadi başla, bildirimlerini bekliyorum.

Olur istersen paylaş.

Sporun azı ya da çoğu değil düzenlisi makbul. Hadi başla, bildirimlerini bekliyorum.
yazın düzenli yapıyordum ama kışın 2 hafta yaptım ara verdim 1 ay hiç yapmadığım oldu kışın düzensiz ama yine de hiç yapmamaktan iyidir.ben ip atlayıp kalça için 28dk lık egzersiz programını yapıyordum.. snra bu sitede squat programını gördüm ona başladım 1 ay önce ama o kadar sarmadı beni benim daha önce uyguladığım program daha iyiydi sanki

Canım düzenleme süren bitmeden resmi kaldır istersen. Burası erkeklerin de girip bakabileceği bir yer.

Programın zaten yoğun olduğu için araya ek yapabilir ya da etkisini beğenmediğin sporla değiştirebilirsin. Çoğumuz başka sporlarla beraber squat yapıyoruz.

Programın zaten yoğun olduğu için araya ek yapabilir ya da etkisini beğenmediğin sporla değiştirebilirsin. Çoğumuz başka sporlarla beraber squat yapıyoruz.
canım ben squat programı varya 30 günmüydü hergün arttırarak yapılan onu tam hatırlamıyorum 2 hafta yaptım galiba belki devam etseydim sonucu daha çok beğenirdim . kendi uyguladığım programda zaten squatta vardı seninde dediğin gibi ek olarak yapılmalı bencede

Sen zaten sporla haşır neşir olduğundan tek squat kesmez. İp atlama yerine yapabilir ya da programına ısındıktan sonraki kısma ilave edebilirsin.

teş.ederim bu arada uyardığın için. benim kafa pek yerinde değilde
Elbette sana. Rica ederim daha önce başka arkadaşlar diğer topiclerde sıkıntı yaşadılar resimlerle ilgili. Profil resmine koyup değiştirmek ya da sadece arkadaşlara açık bir albüm oluşturmak daha mantıklı.

Sen zaten sporla haşır neşir olduğundan tek squat kesmez. İp atlama yerine yapabilir ya da programına ısındıktan sonraki kısma ilave edebilirsin.
evet ip atlıyorum ben birde ayak bileklerime ağırlık bağlıyordum nasıl hırs yapmışsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…