kadının bi memişi futbol topu kadar arkadaş
Plajda böyle gezmek isteyen karbonhidarata, cipse, keke, böreğe dayansın. Tek sporu da wcye gidip gelmek olsun.
Waooooww muhteşemsin.toplamda 10 kilo oldudaha var ama spora ağırlık vermeye başlayayım diyorum fit olmak gibisi yok spor yaptıkça yapasım geliyor bu aralar çok iyi hissediyorum umarım devam edebilrim
Sağol bebişimAhahhaa sende mi? Tastamam aynı durumdayız. Öksürük için papatya çayı iç. Gribe de iyi geliyor.
Rica ederim tatlım çok geçmiş olsunSağol bebişim
günaydınlar.. dün akşam nasıl yorulmuşsam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. jillian da yapamadım .bende doğumdan sonra gevşeme oldu sıkılaşmak iştiyorum göğüs göbek iç bacak vahim haldeyim..bende 20 kilo verdim ama sporsuz olmuyor.. göğüs için ne yapabilirim küçülsün ve sıkılaşsın istiyorum.. eski göğüslerimi özledim.
İyi mi? İnanmam muhteşemsin.Bildirim zamani fıstıklarr
Leslie 1 mil 15 dk
150 squat tek seferde
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 şınav
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
Şöyle bir ardima baktimda iyiyim yahuu
İyi mi? İnanmam muhteşemsin.Topic açıldığından beri aynı tempoda devam ediyorsun spora. İzlenimlerini alalım. Spor hayatına ve bedenine ne kattı?
Maşallah annesi sana. Öp küçüğü benim için. Bedeninde bir değişme var mı? Kaç bedendin kaç bedene düştün?Vooovvv saol bebeģimacaba vücudum o resimlerdeki gibi olacak mii bilmiyorum ama bu iş sabir istiyor dimi çalısmaya devam dogumdan ve 20 kilo verdikten sonra vücut öyle bir yumusadi saldi ki toparlamak zor ama imkansiz degil valla jillian ve squattan sonra vücudumdaki degisiklikler şöyle
bacaklarim sekle girdi ve ic bacagim thigh master sayesinde sıkılaşti
üst bacagim kaslandi sertlesti ama bacagim kalinlasmadi orda kas olusmasi pantolon giydigimde daha fitt görünmesini sagladi
kalcam az da olsa yuvarlaklasti
mekigin hala göbegime bi faydasi olmadi gibi asiri yumusak çünküoda zamala artk
veee kollarim güclendi biraz kaslandi artk bir saat bile kizimi taşısam dısarda bana msn demiyorum(13 kilo)
Ha bir de resim koyabilirsen çok mutlu olurum. Sadece belden aşağısını, giyinik elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?