Merhaba kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu ara girsem yazamıyorum öyle işte.bende hafta sonu bi akrabamı gördüm kız zayıfdı ama bacakları kalınlaşmış squat tan sonra böyle oldu dedi. Ben squatı bırakıyorum Canlar zaten kalın bacaklarım
bende fotograf gorcemProfilime bak lunecim
Waoooowwbu kalkık popi ve harika vücut bir annenin öyle mi?
Helal olsun, doğumdan sonra dağılıp, anneyim ben kilo elbet olacak diyenler de örnek olsun.
kızlarr benden size tavsıye pantolon veya jean tercıh ederken yuksek bel tercıh edın düşük beller yan sinitlerin çıkmasında büyük rol oynuyor
aynen kuzum ben bu yuksek beller moda oldugundan berı gıyıyorum düşük bele hayırrrÇok katılıyorum. Sonra yok yere göbek simit sahibi oluyoruz. Hem toplayıcılığı ile de süper ince bir bel görünüyor.
profıl foton dımııCabukkk bakkk
Ben alışmışm zaten hic düsük bel giyemiyorum :))kızlarr benden size tavsıye pantolon veya jean tercıh ederken yuksek bel tercıh edın düşük beller yan sinitlerin çıkmasında büyük rol oynuyor
Ben modası geçmeden depolamayı düşünüyorum. Bol bol alıyorum. Modası geçti mi hiçbir yerde bulunmuyor mübarek. Sülün gibi gösteriyor boyu daaynen kuzum ben bu yuksek beller moda oldugundan berı gıyıyorum düşük bele hayırrr
evet yaa bı de kısa tişörtlerleemiikemmeelllBen modası geçmeden depolamayı düşünüyorum. Bol bol alıyorum. Modası geçti mi hiçbir yerde bulunmuyor mübarek. Sülün gibi gösteriyor boyu da
Biz bilmiyidik sankkikızlarr benden size tavsıye pantolon veya jean tercıh ederken yuksek bel tercıh edın düşük beller yan sinitlerin çıkmasında büyük rol oynuyor
profıl foton dımıı
selıncım bı anneye gore cok fıtsın kım der sana cocuk dogurdun dıye
ben bekar oldugum halde sen anne oldugun halde kalçan benden şekilli maşallah tütütüttütütütü nazar değmesinnnnnn
Kızlar ben 13 kilo verdim bi ara pilates de yaptım şimdi squat yapıyorum kalçam biraz dolgun olsun istiyorum bugün 5. günüm ama işe yarar mı bilemiyorum çok ağrım oldu devam edicem 1 ayda biraz etki görürsem sürekli yapıcam.
Ama asıl sorum şu,şimdi ben belimi yanlardan inceltmek istiyorum yani ayva göbekten şikayetçi değilim ama yanlardan daralmak istiyorum. Karşıdan bakıldığında belim ortada ince kalsın
Hangi hareketlerle bunu başarabilirim,sadece belimi inceltecek daraltacak bir mucize var mı sizce
Oncelikle verdigin kilo icin tebrik ederim
Bende yanlardan sikayetciydim ama carpraz mekikle bunu hallettim
Baska bi mucize var mi acaba
Mesela vileda sopasini al yukarda ellerinle tut saga sola dön
saol bilgi için tatlımVar Shakira göstermişti bir programda. Hem etkili hem de kolay. Ayakta dik duruyorsunuz, ayaklar kapalı kollar yanda. Elinizi yan taraftan dizinize doğru indiriyorsunuz, tam bel oyuntusu katlanıyor, sonra doğrulup bu sefer diğer elle elinizin yanda diz hizasına gelene kadar indiriyorsunuz. Hareket bir sağa bir sola 50 setler halinde yapılıyor.
Okumaya dayanıklıyım.saol bilgi için tatlım
baya gecmıslerdesın gozun agrımasın okumaktann :)
Maşallah annesi sana. Öp küçüğü benim için. Bedeninde bir değişme var mı? Kaç bedendin kaç bedene düştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?