fitim fitsin fit (squat)

Tatlım bırak istemiyorsan ama sporu bırakma. Yaptığın diğer sporları da yazabilirsin.

kızlarr benden size tavsıye pantolon veya jean tercıh ederken yuksek bel tercıh edın düşük beller yan sinitlerin çıkmasında büyük rol oynuyor

Çok katılıyorum. Sonra yok yere göbek simit sahibi oluyoruz. Hem toplayıcılığı ile de süper ince bir bel görünüyor.

Saol tatlmmsenin kadar taş değilim ama olcamm inzallah

Oncelikle verdigin kilo icin tebrik ederim
Bende yanlardan sikayetciydim ama carpraz mekikle bunu hallettim
Baska bi mucize var mi acaba
Mesela vileda sopasini al yukarda ellerinle tut saga sola dön

Var Shakira göstermişti bir programda. Hem etkili hem de kolay. Ayakta dik duruyorsunuz, ayaklar kapalı kollar yanda. Elinizi yan taraftan dizinize doğru indiriyorsunuz, tam bel oyuntusu katlanıyor, sonra doğrulup bu sefer diğer elle diz hizasına gelene kadar indiriyorsunuz. Hareket bir sağa bir sola 50 setler halinde yapılıyor.

saol bilgi için tatlım
baya gecmıslerdesın gozun agrımasın okumaktann :)

Maşallah annesi sana. Öp küçüğü benim için. Bedeninde bir değişme var mı? Kaç bedendin kaç bedene düştün?

30 bedendim simdi 28 giyyorum daha alisveris yapmadım ama kardeşimin 27 beden pantolonuna da girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…