Yag kasa donusmez ama yeni olusan kas hucreleri agir olacagindan dolayi zaayiflamayi yavaslatiyor gibi gorunebilir. ayrica sikilasmaya yonelik hareketler kas gruplarini kilodan dolayi zedeleyici olabilir. Once kilo olarak azalmali sonra sikilasma olmali. Jillianda sinav var mesela 80 kg olan bir insanin bilegine ne kadar yuk biner dusundunuz mu?Kızlar selam öncelikle kolay gelsin hepinize.yağlar kasa dönüşmez yalnız onu bi belirteyim. Eğer kas oluşacaksa önce yağ erir ardından kas oluşur. Bir de jillian yağ yakmayı engeller demişsiniz ya, jillian bir kombinasyon. Hem kardiyo hem şekillenmeyi bir arada veriyor. Zaten bunu yapmak gerekir diye biliyorum . Neden jillian için yağ yakmayı engeller dediniz kafama takıldı ben de her gün yapmaya çalışıyorum. Tecrübe ettiğiniz bir şey mi var ki öğrenmek isterim Benim boyum 1.71 kilom 64 . 58 e düşmek istiyorum . Jillianı temel olarak almıştım
Siz yapabilirsiniz Jillian ama ideal kilosu uzakta olanlara ben onermiyorum.Kızlar selam öncelikle kolay gelsin hepinize.yağlar kasa dönüşmez yalnız onu bi belirteyim. Eğer kas oluşacaksa önce yağ erir ardından kas oluşur. Bir de jillian yağ yakmayı engeller demişsiniz ya, jillian bir kombinasyon. Hem kardiyo hem şekillenmeyi bir arada veriyor. Zaten bunu yapmak gerekir diye biliyorum . Neden jillian için yağ yakmayı engeller dediniz kafama takıldı ben de her gün yapmaya çalışıyorum. Tecrübe ettiğiniz bir şey mi var ki öğrenmek isterim Benim boyum 1.71 kilom 64 . 58 e düşmek istiyorum . Jillianı temel olarak almıştım
Hmm tamam şimdi anlaşıldı. Yağ yakmaz diyince kafam takıldı benim. Çünkü kilom cok fazla olmamasına rağmen yağ oranım yüksek benim. % 32 -33 çıkar hep analizlerde.Dedim acaba boşa mı kürek çekiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için :))Yag kasa donusmez ama yeni olusan kas hucreleri agir olacagindan dolayi zaayiflamayi yavaslatiyor gibi gorunebilir. ayrica sikilasmaya yonelik hareketler kas gruplarini kilodan dolayi zedeleyici olabilir. Once kilo olarak azalmali sonra sikilasma olmali. Jillianda sinav var mesela 80 kg olan bir insanin bilegine ne kadar yuk biner dusundunuz mu?
Hmm tamam şimdi anlaşıldı. Yağ yakmaz diyince kafam takıldı benim. Çünkü kilom cok fazla olmamasına rağmen yağ oranım yüksek benim. % 32 -33 çıkar hep analizlerde.Dedim acaba boşa mı kürek çekiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için :))
Yerim seni yerimmmBildirim zamanı:
20 min high intensity workout
100 squat
50 üçgen
50 istiridye
50 işeyen köpek(20si arkaya doğru)
Bildirim zamanı:
20 min high intensity workout
100 squat
50 üçgen
50 istiridye
50 işeyen köpek(20si arkaya doğru)
Jillian candır. Benim vücudumu büyük ölçüde o şekillendirmişti.Süperbende bugün jillian yapicumm
Programında spor var mı bugün güzelim benim?Yerim seni yerimmm
Aşkım evin her odası dolu ananemler Teyzem ler hep birlikte kalıyoruzProgramında spor var mı bugün güzelim benim?
Evet diyetisyen kontrolündeyim. Bu boya ve bu kiloya cidden fazla görünüyorum. Zaten kadın da takmış durumda bana her analizde şaşırıp kalıyo yağ oranımaBeslenme düzeninizi değiştirirseniz spordan daha etkili sonuç alırsınız.
Yemeklere salatalara koyduğunuz yağı azaltıp, paketli gıdaları hayatınızdan çıkardığınızda çok daha etkili olacak spor.
Hmm tamam şimdi anlaşıldı. Yağ yakmaz diyince kafam takıldı benim. Çünkü kilom cok fazla olmamasına rağmen yağ oranım yüksek benim. % 32 -33 çıkar hep analizlerde.Dedim acaba boşa mı kürek çekiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için :))
Kemiklerim ince kasım az , yağım böyle fazlaBen 82 kiloyum yağ oranım şu an 33 geçen hafta 36'ydı şükür 1 haftada %3 gitmiş. Sizin kilonuz az olduğu halde neden böyle acaba
Kemiklerim ince kasım az , yağım böyle fazlakilo azlığıma göre çok kilolu görünüyorum zaten. Deli gibi spor yapıcam. Taktım bu duruma. Sizin kilonuza göre yağ oranınız gayet iyi .
Harikasın canım :))bugün 23. günüm
190 squat yaptım
duşta her yerime özellikle popoma kese yaptım
çıkınca bebe yağı sürdüm
pürüzsüz olacaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?