fitim fitsin fit (squat)

Yag kasa donusmez ama yeni olusan kas hucreleri agir olacagindan dolayi zaayiflamayi yavaslatiyor gibi gorunebilir. ayrica sikilasmaya yonelik hareketler kas gruplarini kilodan dolayi zedeleyici olabilir. Once kilo olarak azalmali sonra sikilasma olmali. Jillianda sinav var mesela 80 kg olan bir insanin bilegine ne kadar yuk biner dusundunuz mu?

Siz yapabilirsiniz Jillian ama ideal kilosu uzakta olanlara ben onermiyorum.

Hmm tamam şimdi anlaşıldı. Yağ yakmaz diyince kafam takıldı benim. Çünkü kilom cok fazla olmamasına rağmen yağ oranım yüksek benim. % 32 -33 çıkar hep analizlerde.Dedim acaba boşa mı kürek çekiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için :))

Beslenme düzeninizi değiştirirseniz spordan daha etkili sonuç alırsınız.
Yemeklere salatalara koyduğunuz yağı azaltıp, paketli gıdaları hayatınızdan çıkardığınızda çok daha etkili olacak spor.

bileklerim için bu aletten kullacam lunem böyle sporlarda hemen inciliyor bileklerim günlendirir bu ne dersin ?

Evet diyetisyen kontrolündeyim. Bu boya ve bu kiloya cidden fazla görünüyorum. Zaten kadın da takmış durumda bana her analizde şaşırıp kalıyo yağ oranıma spora çoook ağırlık vermem lazım. Sizi takip edicem. Sıkıldım hantallıktan cidden.

Ben 82 kiloyum yağ oranım şu an 33 geçen hafta 36'ydı şükür 1 haftada %3 gitmiş. Sizin kilonuz az olduğu halde neden böyle acaba

Ben 82 kiloyum yağ oranım şu an 33 geçen hafta 36'ydı şükür 1 haftada %3 gitmiş. Sizin kilonuz az olduğu halde neden böyle acaba
Kemiklerim ince kasım az , yağım böyle fazla kilo azlığıma göre çok kilolu görünüyorum zaten. Deli gibi spor yapıcam. Taktım bu duruma. Sizin kilonuza göre yağ oranınız gayet iyi .

Kemiklerim ince kasım az , yağım böyle fazla kilo azlığıma göre çok kilolu görünüyorum zaten. Deli gibi spor yapıcam. Taktım bu duruma. Sizin kilonuza göre yağ oranınız gayet iyi .

Spor şartmış gerçekten ya diyetle beraber kesinlikle olmalı. Ah sizin kilonuza bi düşsem

bugün 23. günüm
190 squat yaptım
duşta her yerime özellikle popoma kese yaptım
çıkınca bebe yağı sürdüm
pürüzsüz olacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…