- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Kız bu benden de beter hepimizi elden geçirir vallahi ahahahKaç gündür bu kadar çok gülmüyordum yaa. Ay harikasınız kızlar.
İstediğin kadar sorabilirsin. Başta hevesli olunduğundan spor programları çok doldurulup sonra bıkılıyor.
O yüzden bu şimdilik yeterli. İleride az gelirse ekleriz. Bildirim verirsen düzenli daha iyi motive olursun.
Değişlikten çok günlük sporumuzu yazıyoruz. Bugün şu videoyu yaptım, ya da şu kadar şu hareketten.En bi güzel üyeteşekkürler inşallah buraya yazarım değişiklikleri
İyi geceler birtanemİyi geceler kızlar, ne kadar zor günler geçirirseniz geçirin lütfen kendinizi ihmal etmeyin. Taşınacak başka bedenimiz yok!
Hepinizi seviyorum.
Ay umarıım ben de değişirim azcıkBen Jillianla baya şekillenmiştim, zor ama sonuca kesinlikle değer.
Bunlar yağ yakmak için değil ama. Kasa dönüşürse yağların vermen zorlaşabilir kilonu. Daha çok kardiyo yapmalısın. Önce ideal kilo sonra şekillenme olmalı hedefin.
Bildirimlere tam gaz devamYakinda aramizdasin o zamann:))
Sen ve @koza
Yarına bekliyoruz bildirimleri ni :) iyi geceler canım allah rahatlik versinDün dinlenme günümdü bugün de sporu geceye bıraktığım için sadece jıllıan level 1 i yapabildimYarın daha güzel bir bildirim vericem ama Herkese iyi geceler güzellikler
Sana da canııımYarına bekliyoruz bildirimleri ni :) iyi geceler canım allah rahatlik versin
Günaydın canımGünaydınlar kızlar
Günaydın aşk paremmmGunaydin guzellerim. Kahvaltimi yaptim biraz sonra sporumu yapip bildirim verecegim.
Mutlu bir gun olur umarim.
Kızlar selam öncelikle kolay gelsin hepinize.Ciddi misin ya yağ yakmayı engeller mi diyosun 3 gündür yapıyordum bırakayım hemen o zamankardiyo tavsiye video var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?