fitim fitsin fit (squat)

En bi güzel üye teşekkürler inşallah buraya yazarım değişiklikleri

Ay umarıım ben de değişirim azcık Ama karnım gitti gibi geliyo

Dün dinlenme günümdü bugün de sporu geceye bıraktığım için sadece jıllıan level 1 i yapabildim Yarın daha güzel bir bildirim vericem ama Herkese iyi geceler güzellikler

Dün dinlenme günümdü bugün de sporu geceye bıraktığım için sadece jıllıan level 1 i yapabildim Yarın daha güzel bir bildirim vericem ama Herkese iyi geceler güzellikler
Yarına bekliyoruz bildirimleri ni :) iyi geceler canım allah rahatlik versin

Ciddi misin ya yağ yakmayı engeller mi diyosun 3 gündür yapıyordum bırakayım hemen o zaman kardiyo tavsiye video var mı acaba
Kızlar selam öncelikle kolay gelsin hepinize. yağlar kasa dönüşmez yalnız onu bi belirteyim. Eğer kas oluşacaksa önce yağ erir ardından kas oluşur. Bir de jillian yağ yakmayı engeller demişsiniz ya, jillian bir kombinasyon. Hem kardiyo hem şekillenmeyi bir arada veriyor. Zaten bunu yapmak gerekir diye biliyorum . Neden jillian için yağ yakmayı engeller dediniz kafama takıldı ben de her gün yapmaya çalışıyorum. Tecrübe ettiğiniz bir şey mi var ki öğrenmek isterim Benim boyum 1.71 kilom 64 . 58 e düşmek istiyorum . Jillianı temel olarak almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…