fitim fitsin fit (squat)

Selam güzel ve fit bayanlar Bugün fitness ta ilk günümdü karın bölgem ağrıyo valla zor yürüyorum Jıllıanı da yaptım ama abs lerde ilk defa zorlandım karnım acıyo yaparken Ama yılmak yook
Bildirim:
1 saat fitness ( 15 dk koşu bandında koştum, 5 dk oturarak 5 dk ayakta twist, 2 farklı mekik türü ve ismini bilmediğim hareketler yaptım )
Jıllıan Level 1

Harikasinnnnn:)))

Günaydın kizlarr dün jillian yaptim ve bileğim felaket ağriyor sanirim önceki yaptiğim sporlarda bileğimi iyi sakatladim ve düzelmiyor ne zaman şınav çeksem ağrısı tekrarliyor jillianda onlar şınav çekerken ben de squat yapicam artik

Askmm zarar verme kendine squat yap sınav yerinee
Günaydın bebegmm

Günaydınlaaar :)
Bir kaç gündür yoktum kusura bakmayın.
Ben ettim siz etmeyin diye anlatıyorum. Spordan önce iyi warm up, sonra da iyi cool down yapmayıp, gün içinde de sürekli skinny pantolon giyerek (Diz kısımlarına baskı yapıyor, özellikle araba kullanırken) ve dizlerimi koyup yaptığım hareketleri de sert zeminde yaparak Dizlerimi ve bileklerimi incittim.
Bi 4-5 gündür spor yapamadım maalesef. Bir iki güne daha hafif şekilde geri döneceğim diye düşünüyorum..
Dizi yere basmadığımız(köpek işeme gibi değil yani) veya squat gibi dizin çok kıvrılmadığı bildiğiniz popo egzersizlerini bana yazabilir misiniz? En azından bir 5-6 gün dizlerimi rahat bırakayım..

Offff bu çok güzel laaaynnnnn
Canım çok geçmiş olsun ya
Bu arada biraz bıraksan sporu illaki dizine bilegine güç binicek

Benimde hayallerimde kalçalarımı bu hale getirmek ancak iradem yok bir türlü düzene oturtamıyorum ve hevesim çabuk kaçıyor

Çok istiyorum ancak nişanlımında sürekli gaza getirmesiyle hevesle başlıyorum diyet spor vs ye ama hevesim çabuk geçiyor, bu sefer olacak inşallah :) Ekran fotoğrafı yaptım hadi hayırlısı :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-29-15-10-34.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…