fitim fitsin fit (squat)

La Lune çok teşekkürler yorumun için aslında ağırlık da arttırmayı denedim ellere 3er kg şeklinde ama bacak kaslanıyo popoda çok acaip bi farklılık olmuyodu ben de normal ağırlıklarıma geri döndüm şu an 95cm kalçam dediğim gibi aslında eskisi kadar küçük değil ama demek ki bu kadar oluyor
karın için de aynen dediğin gibi yemeyi düzenlemem lazım önce ben gececi bi tipimdir ve abur cubur çok severim çok da klişe bi laftır ama valla da billa da su içsem göbeğimdeki şişliğini görebilirsiniz...uygun bi diyetten sonra ben de abs videosu çalışmayı düşünüyorum...
foto günleri fikrine bayıldım beni de alın aranıza popoyu bi anneye gösterebiliyorum anneee büyümüş müü diye kadın da kızım kapa kıçını yeter diyo artık yorum yapmıyo

_sonbahar_ bel çukuru belirginleştirmek için ne yapıyosun acaba benim de bel çukurum pek belirgin değil

Diaz squat bu anlamda ise yarıyor. Bir de yere yüz ustu yatıp kolları bacakları acip beklenen bi hareket var,pilateste uçak hareketi diyorduk buna, onu yapıyorum. Buradan başka öneriler gelirse onları da ekleriz

İyi geceler kızlar Bugün beniim dinlenme günümdü o yüzden totomu kaldırıp hiç birşey yapmadıım Ama cuma günü tartıda 5'lileri görmek istiyorum artıık sıkı çalışmam lazıııım

Diaz squat bu anlamda ise yarıyor. Bir de yere yüz ustu yatıp kolları bacakları acip beklenen bi hareket var,pilateste uçak hareketi diyorduk buna, onu yapıyorum. Buradan başka öneriler gelirse onları da ekleriz
Ayakta durup baslangic hazirol pozisyonunda elleri asagi dogru indirip saga sola yaylaniyoruz. Bu birincisi. bir digeri de vileda sopasiyla yapiliyor. Enseye sopayi koyup ellerimizle tutuyoruz sonra saga sola donuyoruz.

Diaz sendeki gobek tipi de bendekinden. Ayva gobek oldugu icin aninda sisiyor. Bu videoyu duzenli yapinca iyilesmeyi goreceksin.

Bildirim zamani:
Dunku sporum yarida kaldi. Misafir geldi. Ama sonrasinda 1.5 saat yuksek tempolu yuruyus yaptim.

Bugun daha iyi bildirimlerle gelecegim umarim.

La Lune _sonbahar_ evet bu hareketler iyiymiş bugün spor günü zaten biraz karına ağırlık verelim bakalım bugün :)

bi de bişey sorucam kızlar kaç gün spor yapıyosunuz haftada yani hergün yapıyo musunuz? ben bi gün yapıp bi gün yapmıyorum ama kardiyo-karın-bacak aynı gün 2 saate yakın sürüyo ve çoook yoruyo acaba bi gün kardiyo+karın bi gün bacak-popo günü mü yapsam?

Merhaba Lune
Teşekkürler cevabın için. Ama ilk yazdığın hareketi tam anlayamadım canım. Varsa görsel ekleyebilir misin?
Bu arada topiginizde bana da yer var değil mi?

Doro7 bence olur güzel ve zorlayıcı bi hareket ben de yaptım bugün :))
evet ilk başlarda bayağı hamlıyor
gülerken öksürürken falan simitlerim acıyor resmen :)
ama üç beş gün sonra geçiyor acısı
uzun vadede faydası görülecek bir hareket
hemen gelişme beklememek lazım sanırım

aynen öyle ha deyince değişmiyo vücut tipi ben bayadır çalışıyorum hala karında çok bi sonuç alamadım insanın vücut yapısını değiştirmesi çok zor (
mesela ablamın armut tipi vücudu var karnında yağ yok 3 ayda sixpackleri çıktı ben 8 aydır çalışıyorum anca anca bel çukurum birazcık belirginleşti göbeğim toparlandı...sanırım yemeyi düzenleyip bu hareketleri bıkmadan yapmak gerekiyor

ben de karın bölgesinden çok zor sonuç alıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…