_sonbahar_ bel çukuru belirginleştirmek için ne yapıyosun acaba benim de bel çukurum pek belirgin değil
aynen ben de bunları yapıyorum bi de şu hareketi yapıyorum
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cf/b8/8d/cfb88d2396232fcb6f48a665298ea180.jpg
Ayakta durup baslangic hazirol pozisyonunda elleri asagi dogru indirip saga sola yaylaniyoruz. Bu birincisi. bir digeri de vileda sopasiyla yapiliyor. Enseye sopayi koyup ellerimizle tutuyoruz sonra saga sola donuyoruz.Diaz squat bu anlamda ise yarıyor. Bir de yere yüz ustu yatıp kolları bacakları acip beklenen bi hareket var,pilateste uçak hareketi diyorduk buna, onu yapıyorum. Buradan başka öneriler gelirse onları da ekleriz
canım soldaki bayan gibi dik omuzlara ve düzgün bir sirta sahip olmak için yapılabilecek bişey var mı. ..Haydi kızlar spora!
Spor sonrası bildirimlerle döneceğim!
_sonbahar_ bel çukuru belirginleştirmek için ne yapıyosun acaba benim de bel çukurum pek belirgin değil
Merhaba LuneAyakta durup baslangic hazirol pozisyonunda elleri asagi dogru indirip saga sola yaylaniyoruz. Bu birincisi. bir digeri de vileda sopasiyla yapiliyor. Enseye sopayi koyup ellerimizle tutuyoruz sonra saga sola donuyoruz.
Diaz sendeki gobek tipi de bendekinden. Ayva gobek oldugu icin aninda sisiyor. Bu videoyu duzenli yapinca iyilesmeyi goreceksin.
ben bu hareketi simitlerim için yapıyorum etkisi olur mu acaba
evet ilk başlarda bayağı hamlıyorDoro7 bence olur güzel ve zorlayıcı bi hareket ben de yaptım bugün :))
evet ilk başlarda bayağı hamlıyor
gülerken öksürürken falan simitlerim acıyor resmen :)
ama üç beş gün sonra geçiyor acısı
uzun vadede faydası görülecek bir hareket
hemen gelişme beklememek lazım sanırım
ben de karın bölgesinden çok zor sonuç alıyorum yaaaynen öyle ha deyince değişmiyo vücut tipi ben bayadır çalışıyorum hala karında çok bi sonuç alamadım insanın vücut yapısını değiştirmesi çok zor(
mesela ablamın armut tipi vücudu var karnında yağ yok 3 ayda sixpackleri çıktı ben 8 aydır çalışıyorum anca anca bel çukurum birazcık belirginleşti göbeğim toparlandı...sanırım yemeyi düzenleyip bu hareketleri bıkmadan yapmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?