fitim fitsin fit (squat)

kızlar selam!
yaklaşık 8 aydır evde kendim squat deadlift lunge yapıyorum dumbell ve bilek ağırlıklarıyla yapıyorum bi süredir. acayip uyumsuz bi vücudum vardı büyük göğüsler kalın bel küçük popo ve çırpıcık bacaklar şeklinde...şu an çok şükür şekillendi vücudum biraz daha orantılı hale geldi. merak ettiğim bir şey var spor salonuna gitmediğim için bilen birine soramıyorum, internetten de tam cevabını bulamıyorum, genetik yapımda geniş ve çıkık kalça yok ben sporla ne kadar ilerletebilirm bu işi ? yani 8 aydır disiplinli bir şekilde çalışmama rağmen accaaipp bi popom yok, evet eskisine göre süpper ama. yani ne kadar çalışırsam çalışayım bi yere kadar mı bu olay? bilen birisi cevap verirse çok sevinirim :))

canım neler yapıyorsun mesela. ..

canım ben biraz kafama göre yapıyorum programlarımı mesela ağırlıkları abartıp bacaklarım çok kaslanınca hemen pilatese dönüyorum bi süre öyle takılıyorum sonra ağırlık squat devam...vücut yapım elma tip olduğundan bacaklarım yağ depolamıyo bu yüzden kolay kas tutuyor ama göbeğim tam tersi ne kadar çalışırsam çalışayım sonuç yok (

fitnessblenderdan uygun bi video buluyorum hepsini izleyip ona göre yapıyorum programımı mesela şu an yaptığım bu :
ama ellerime 1er kilo ayaklarıma 1er kilo ağırlık bağlıyorum ben dumbell kullanmıyorum.

canım öncelikle azminden dolayi tebrik ediyorum seni...
göbek için plateste ki makas ve bisiklet hareketleri çok etkili oluyor bende onları uyguluyor musun birde Yeşilçay ...

canım öncelikle azminden dolayi tebrik ediyorum seni...
göbek için plateste ki makas ve bisiklet hareketleri çok etkili oluyor bende onları uyguluyor musun birde Yeşilçay ...

teşekkürlerr :))

yeşil çay içiyorum hep ama karın egzersizlerini bıraktım bi süre önce çünkü göbek gitmediği gibi içten sıkılaşmaya başladı böyle eskiden bodybuilding yapıp bırakmış adamlar gibi bi garip oldu kilolu değilim aslında boyum 1.68 56 kiloyum ama bütün kilo göbekte ve göğüste olunca insanın sinirleri bozuluyo tabi. şimdi sadece yarım saat ip atlıyorum aklıma eserse biraz da mekik çekiyorum saldım

Merhaba Diazz yaptığın sporlar ve ağırlıklar güzel buna rağmen ilerleme olmuyorsa vücudun bu kadarına izin veriyordur.
Ağırlığı artırarak deneme yapabilirsin.
Sorunun çoğu sanırım göbek kısmında. Bunun için saat 6dan sonra yememek, bol su içmek ve abs egzersizinizi çift tur yapmak çözüm olabilir. On dakikalık bir video var benim uyguladığım, onu tavsiye edebilirim.

Merhaba fit hatunlar
Çok çok uzun zamandır bu topigi takip ediyorum. Ama bi turlu yazmaya cesaret edemedim. Devamlılığı saglayamayacagimdan korktum. Ama baktım düzenli spor yapamiyorum belki buraya yazmak motive eder diye dusundum. Bilgilerini yazayım:
Boy: 1.63
Kilo:54
İstenen: selulitleri sıfıra indirmek. Çatlak korunumunu mümkün olduğunca azaltmak. Kol incelmesi sağlamak ve bel çukurunu belirginleştirmek. Birazcık göbek var onu yok etmek.
Kilo sorunum yok gibi. 2 3 kilo verirsem gobek açısından iyi olabilir. Jillan a başladım 2 hafta önce ama toplamda 10 u bulamadim motivasyonu çok çabuk dusuyor.
Böyle işte,araniza katılmak belki iyi gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…