- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
merhaba fit kızlar
bildirim zamanı
bugün 27. günüm 230 squat yaptım
100 tane mekik çektim
100 tane simitlerim için hareket yaptım (bu hareketin de ismini bilmiyorum. hazır ol pozisyonda durup yanlara doğru eğiliyorum bir sağa bir sola)
Eki Görüntüle 1596352
Tesekkür ederim canim. .yakinda bende baslicam sizinle...simdiden kendimi alistiriyorumHarikasin canimmmm
Kizlar foto gününüzdemi var..ve ne zaman..
Beslenmeniz nasil..yediklerinize ictiklerinize dikkat ediyormusunuz..
anladim canim..benim kilo verme derdi bitti sayilir...sadece dengeli beslenmeye kendimi alistirmam lazim....yakinda mezun olup kismetse düzenli sporlan sikilasmak istiyorum...Yagli gidalar kizartmalar ve abur cuburlardan uzak durmaya ćalisyoruz tatliş bazi arkadaşlarimiz kilo vermeye calisiyo bazilari almaya bazilari da korumaya ona göre ayarliyoruz kendimizi
anladim canim..benim kilo verme derdi bitti sayilir...sadece dengeli beslenmeye kendimi alistirmam lazim....yakinda mezun olup kismetse düzenli sporlan sikilasmak istiyorum...
Kimse de çıkıp da bu kız nerde dememiiiiis
Küstüm hepinizeeee
ben seni takip ediyorum hala evde degilsin anladigim kadarıyla ezgim rahatsız etmeyi dedim kusmeesensin olur mu hiç
şeker sey seni
Geldim antep e bebegm hadi seni affettim diğerlerini affetmemşeker sey seni
İyi geceler fıstıklarBen hala regl yim o yüzden bugün çok spor yapamadım .
Bildiriim
1 saat fitness
Tamam Gamyoncu gel barisaaakkkAskiiiiiiiiiiiiimmmmvalla bende bu kiz nerde diyodum ama çok temislik yapiyom çok yoruldum valla ayaklarim ağrimiş askim akil kalmadi
Tamam Gamyoncu gel barisaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?