fitim fitsin fit (squat)

Ya bu karın nasıl eriyecek ? Of of çok sabırsızım

Erimese benimki ermezdi canim çocuk dogurduktan sonra karnim oturunca yiģiliyodu resmen o derece sarkikti ama simdi hala taş gibi olmamakla birlikte süper toparlandi abs ye devam :)))

sagol canim iyim..umarim sende iyisindir...jilianin bitmesine 9 gün kaldi ondan sonra jilian sixpack programi ve kismetse size katilmayi düsünüyorum...gelecek yaza sikilasmis olmam lazim..sporu birakmayi düsünmüyorum ama sag dizimde agri var ..sqat tan olabilirmi...

tam bilmiyorum canım hiç stepper denemedim ama sonuçta oda aynı bölgeleri çalıştıran bir alet değilmi ondan bahsediyorsun olabilir bence denersen sonuçlarıda söylersin zarar gelmez yani
ben bikac yil önce stepperlen sporumu yapiyordum canim hergün..faydasinida görmüstüm..ama sqatin faydasi daha etkilimi bilmiyorum...karsilastirmak icin 30 gün stepper sonra 30 gün sqat programimi yapsam diyede düsünüyorum aslinda hangisi daha etkili diye merak ediyorum ..

dizinde ağrı oluyorsa squat programını yapma bence ağır geliyor ben o programı yapınca dizim ağrıyor belli bir sayıdan sonra bende squat yapıyorum ama 70 80 i geçmiyor en fazla limitim o başka hareketler yapıyorum stepperın faydasını gördüysen devam et bence çok farklı sonuçları yoktur tahminimce

Günaydin kizlar bugünden ittibaren bende sizinleyim..malesef jiliani birakmak zorunda kaldim..dizlerime daha cok zarar vermek istemiyorum..stepper de devam edecegim sporuma..dizlerimdeki agrilar gecene kadar.sonra belki bende sqat programina baslarim..belkide yanlis uyguladim sqati o yüzden agrilarim oldu dizlerimde..göbek icinde sizce ne yapabilirim ben mekik düsünüyordum..

Son düzenleme:
BİLDİRİM
100 squat
100 mekik
50 üçgen
50 işeyen köpek(her bacak için)
100 bel sağ sol yapma
50 yan uzanıp bacak açkapa (her bacak için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…