yaparsın canım yarın o zaman dinlen senin misafirler falan yoğun zatenCanim deadiiimmm nasilsin özledim buralari sizi bugunde yapamadim çok yorgunum uyucam hemen
sabretmek lazım bende hemen olsun istiyorum bazen ama yavaş yavaş opluyor bu işler sonuçta o göbekte bir günde oluşmadı değilmiYa bu karın nasıl eriyecek ? Of of çok sabırsızım
yaparsın canım yarın o zaman dinlen senin misafirler falan yoğun zatenama bekliyoruz sahalara dönmeni
Ya bu karın nasıl eriyecek ? Of of çok sabırsızım
aferin çalışkan şekerime benim iyi geceler balımmAyy şimdi böyle dedin bişeyler yapmasam olmaz hemen 30 squat yapip öyle yatıyorum aşkitomm
sagol canim iyim..umarim sende iyisindir.Canim nasılsınstepperle başladim sayilir ben spora ve bir aya kalmadan kalça altindaki yağlar gözle görülür şekilde gitti stepper de kalça bacak için çok iyi canim ama squatin da gönlü kalmasin gunde 20 30 tane artirmadan yapabilirsin baliimm
ben bikac yil önce stepperlen sporumu yapiyordum canim hergün..faydasinida görmüstüm..ama sqatin faydasi daha etkilimi bilmiyorum...karsilastirmak icin 30 gün stepper sonra 30 gün sqat programimi yapsam diyede düsünüyorum aslinda hangisi daha etkili diye merak ediyorum ..tam bilmiyorum canım hiç stepper denemedim ama sonuçta oda aynı bölgeleri çalıştıran bir alet değilmi ondan bahsediyorsun olabilir bence denersen sonuçlarıda söylersin zarar gelmez yani
dizinde ağrı oluyorsa squat programını yapma bence ağır geliyor ben o programı yapınca dizim ağrıyor belli bir sayıdan sonra bende squat yapıyorum ama 70 80 i geçmiyor en fazla limitim o başka hareketler yapıyorumben bikac yil önce stepperlen sporumu yapiyordum canim hergün..faydasinida görmüstüm..ama sqatin faydasi daha etkilimi bilmiyorum...karsilastirmak icin 30 gün stepper sonra 30 gün sqat programimi yapsam diyede düsünüyorum aslinda hangisi daha etkili diye merak ediyorum ..
nedenki canim..ne oldu..Kızlar bira gobegi yaptım resmen yaaaa
aynennsabretmek lazım bende hemen olsun istiyorum bazen ama yavaş yavaş opluyor bu işler sonuçta o göbekte bir günde oluşmadı değilmihatta ne ara oldu o göbekler ya ben anlamıyorum hiç geldikleri gibi gitseler keşke
hımm maşallah. Sen neler yaptın acaba ? Bu arada Allah bağışlasın çocuğunuErimese benimki ermezdi canim çocuk dogurduktan sonra karnim oturunca yiģiliyodu resmen o derece sarkikti ama simdi hala taş gibi olmamakla birlikte süper toparlandiabs ye devam :)))
haha yaparsın canım yaaayca_ayca ayy ne biliyim yaa uyuşukluk çöktü biraz oturiyim yarım saate kalkıp yapıyım, bi kahve içiyim sonra başliyim falan derkeeen gün bitti
hımm maşallah. Sen neler yaptın acaba ? Bu arada Allah bağışlasın çocuğunu
Ayyyyyyy çok teşekkür ederimmmmm gerçekten çok sağ ol hemen bakacağımCanim sen mekik çekiyorsun sadece mekikle göbek erimez abs workout yazarsan youtubeye birsürü video var 10 dklik abs zamanla eritir göbeğini ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?