70 değil 100 olacak o hahhaaBİLDİRİM!
70 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek(her bacak için)
100 mekik
100 oturarak bel sağ sol yap
50 uzanarak bacak yukarı aç-kapa(her bacak için)
haha ilk önce ben de öyleydim aslında ben düzenli yapmıyorum ama bundan sonra düzenli yapacağım . Seninkide alışır zaten . bide ben bu hareketleri hafif buluyordum drdim dahamı ağırlaştırsam ama zaten yeniiym şuan iyi bence :)canım supersin ben bu kadar yapsam kendime gelememzamanla benim vücudum da alisirmi acaba...
bildirim zamanı ben geldimm
30 dk zumba dans karışımı bişey
bu videoları yaptım sonra
BİLDİRİM!
70 squat
50 üçgen
100 mekik
100 oturarak bel sağ sol yap
50 uzanarak bacak yukarı aç-kapa(her bacak için)
dün spor salonuna yeniden başladım ramazan ayı ve 1-2 haftalık izinden sonra
çok zorlamadım
1 saat yaptım
yürüme bandı ve eliptik artı 25 squat
omuz ve kol aleti
Bildirimler süper kızlar harikasınız20 dakika ip-20 dakika karın-25 dakika popo bacak...
yalnız bi gün bile ara verince uyuştum hiç kalkıp spor yapasım gelmedi ama kalktım sonunda :)
Canım nerelerdesiin özledik vallaBikaç gün daha yokum kizlarrr
Canım bence olur tabikiide etkili olmaz mı hiiçKızlar merhaba hepinize!
Ben programımda bir değişiklik yapıyorum belki 30 day squats programından çıkmış gibi olmaz umarım. Program şu :
Bundan sonra her gün olmak şartıyla
100 squat
50 üçgen
100 mekik
100 oturarak bel sağ-sol yapma
50 uzanıp bacak aç-kapa (her bir bacak için)
Bunları her gün yapacağım malesef squatı artırmayacağım . Çünkü bi yerden sonra çok zorlaşıyor. Ve düzenli olmuyor yorgunluktan dolayı. Ama bunları yaptığımda yorgunluk olmuyor. Aksine daha sağlıklı hissediyorum.
Sizce bu program etkili olur mu ?
bak olabilir doğru diyorsunCanım bence olur tabikiide etkili olmaz mı hiiçBakarsın 1-2 hafta falan yaparsın alışırsın spora sonra arttırırsın isteğine göre
şekercim topikte kimseler kalmadı sanki 3 4 kişi kaldık ya yokluğun çok farkediliyorKizlaaar nasilsiniz spor yapamıyorum çok yoğun geçiyo günlerim bugün hafif biseyler yapicam inşallahçok özledim sizleri vee spor yapmayi
tam bilmiyorum canım hiç stepper denemedim ama sonuçta oda aynı bölgeleri çalıştıran bir alet değilmi ondan bahsediyorsun olabilir bence denersen sonuçlarıda söylersin zarar gelmez yaniKizlar sqat yerine 30 dakikalik stepper yapsam simdilik nasil olur ayni etkiyi gösterirmi aceba
Kizlar sqat yerine 30 dakikalik stepper yapsam simdilik nasil olur ayni etkiyi gösterirmi aceba
Neden yapmadın ?bugun spor gunuydu ben de yapamadim inanilmazzz huzursuz hissediyorum kendimi...
şekercim topikte kimseler kalmadı sanki 3 4 kişi kaldık ya yokluğun çok farkediliyorözledim seni yap tabi az da olsa squat mekik çek baride sonra zor olmasuın sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?