fitim fitsin fit (squat)

Hoşgeldiin canıım

Dün gece bildirim yapamadım.

Isınma
100 squat
100 mekik
50 üçgen
50 köpek işeme hareketi
100 ağırlıkla sağa sola dönme
50 ağırlıkla değişik bir hareket kolları falan indirorum
50 kola açıp kapama (ağırlıkla)
5 dakika normal egzersiz karışık

herkese merhaba :) sormak istedigim bir soru var izninizle sporunuzu mat üzerinde mi yapiyorsunuz oyleyse hangi marka kac cm memnun musunuz? ayrica kopek iseme gibi hareketlerdr dizinizi korumak icin bir sey yapiyoe musunuz benim morardi kararmisgibi kaldi oysaki altina minder de koyuyorum cevap verirseniz cok sevinirin iyi sporlar :)

Evet kızlar sayfalar ilerlemiyor çünkü kkya telden girmek işkence resmen.
Pcye bağladığımda da aşırı yavaş, açılmıyor sayfalar resimler. Sanırım bir çoğumuz aynı durumdayız.

Yoga matı soran arkadaşlar vardı. Ben delta kalın yoga matı kullanıyorum 1,5 cm olandan. Memnunum ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor işeyen köpek için. Dizimde de bir problem yaşamadım. Sadece lunges iyi gelmiyor dizime onu da squat ile değiştiriyorum.

Kızlar reglim bitsin umarım sporuma döneceğim. Çok aksadı bu aralar.

şekercim topikte kimseler kalmadı sanki 3 4 kişi kaldık ya yokluğun çok farkediliyor özledim seni yap tabi az da olsa squat mekik çek baride sonra zor olmasuın sanada

Ahh aaahh kışın daha iyiydik, yazın bir sürü telaşla dağıldık resmen canım yaa, nasılsın neler yapıyorsun?

Kızlar sayfaları ara ara okudum göremediğim sorular varsa tekrar yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…