- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ayyyyyyy çok teşekkür ederimmmmm gerçekten çok sağ ol hemen bakacağım
hım bakayımRica ederim canim Laura london(ismi dogru yazmisimdir inşallah) abs videosu çok iyi mesela
merhaba kızlarrr,
bende varım sizler baya yol almışsınız çok güzel...
bakalım bir deneyeyim size yetişebilecek miyim ?
1,65 boyum 55 kiloyum... kilodan yana sıkıntım yok sadece sıkılaşmak istiyorum vucudum armut tip belim ince kalçalarım geniş ama yere basık değil popom kalkık
Ya benim öyle çok göbrğim yok minik ayva göbek ama yumuşacık sevmiyorum şöyle düz incecik bel istiyorumuyuşukluğu yendimm20dk ip atlama+25 dk bel-karın+25dk bacak+popo
SekerPancarii ayca_ayca kızlar bildiğim kadarıyla abs videoları göbek eritmiyo sıkılaştırıyo, yani ordaki yağlar boşta yağ hücreleri ancak yememek ya da deli gibi koşmak ya da ip atlamak gibi cardioyla gidiyo ama minik ayva göbeğin varsa mesela abs videoları çok iyi. nerden biliyosun derseniz ben de göbek derdinden muzdaribim sigarayı bırakınca baya kilo almıştım benim de vücut tipim elma kilo direkt göbek+göğüs oluyo. abs videoları yaptım özellikle fitnessblenderdan 1odkyla başladım 20dkya kadar göbek erimiyo ama içi acaip sert oluyo enteresan bişey oluyo yani o yüzden şu an ip atlamaya ağırlık verdim yaptığım karın hareketleri de mekik ve bel kıvrımını belirginleştirmek için yapılan hareketler çok abs çalışmıyorum yani. ne kadar doğru bilemiyorum ama benim gözlemim bu oldu :)
İnşallah canım yaaayca_ayca o zaman abs videoları işe yarar düzenli yaparsan canım :)
İyiyizz sen nasılsınnNapiyosunuz fistiklarimmm
İyiyim canım ay gelemedim hiç yoksa buranin bekçisi benimİyiyizz sen nasılsınn
haha sen de olmasan...İyiyim canım ay gelemedim hiç yoksa buranin bekçisi benim
Herkes bi yerlerde ama tatil bitsin toplanırlar:) ben de gezmekten yazamıyorumhaha sen de olmasan...
Bencede . Oh gezmeler gezmelerHerkes bi yerlerde ama tatil bitsin toplanırlar:) ben de gezmekten yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?