fitim fitsin fit (squat)

hareketin adını tam bilmiyorum
ama şu şekilde ifade edebilirim
hazır ol pozisyonda dimdik durup
eğilebildiğim kadar sağa sola eğiliyorum
sağa 100 sola 100 kere yapıyorum her gün bu hareketi
aaa süpermiş bende yine uzanarak yerde yapılan bi egzersiz sandım o bölge için genelde öyleya..denicem bunu tesekkür ettim

Hayırlı cumalar canlar
3 dakika ip atlama
1 dakika plank
5 bacak egzersizinden her bacakiçin 20
2 bacak egzersizinden 30
Üçgen 20 bacağı çember sıkıştırılmış olarak 30
Iç bacak için çember 25
Squat 20
3 mekik çeşidi 65
Köpek işeme 20
Bugün benden bu kadar ben duşa kaçar
Öpüldünüz

spora devam ediyorum kızlar bu arada bildirim yapamadım :)
Ooo kimler gelmiş?
Bende benim 19 numaram nerelerde diyordum.
Bildirimsiz bırakma bizi.
İlk sayfada bir abs videosu var. Onu yapabilirsin. Doğum yapmış arkadaşımızın karnını topladı o video.
Yağ ölçümü yaptırman lazım onu anlamak için. Zaten kas hücreleri erimez.
Küçülme değil sıkılaşma ve toparlanma oluyor. Ama büyüme istiyorsan ağırlıkla çalışmalısın. İstersen bir 10 gün dene, sonucu beğenirsen devam edersin.

Merhaba canım hoş geldin, keşke hiç bırakmasaydın şu an 16 kg az olurdun bu halinden.
Neyse bakalım, sadece yürüyüş mü düşünüyoruz spor olarak?

Canım bu tempoda ne yapabilirsin ki? Yalnız dikkat et varislerin iyice kötülemesin, mutlaka varis çorabı kullan gün içerisinde. Ne vicdansızlar ya oturmak yasak

Selam kızlar

Dünkü Bildirimim:
700 ip atlama

Bugünkü Bildirimim:
2 saat fitness
650 ip atlama

Hayırlı cumalar canım, 1 dakika plank mı o?
Muhteşem. Yine de iyice ısın planktan önce bileklerine yük biniyor çünkü.

Merhaba canım hoş geldin, keşke hiç bırakmasaydın şu an 16 kg az olurdun bu halinden.
Neyse bakalım, sadece yürüyüş mü düşünüyoruz spor olarak?
Hoşbuldum canım 16 drğil 6 kg canım bırakmak zorunda kaldım cenazemiz oldu eşim hastaneye yattı herşey üstüste geldi sonrada ramazan derken böyle oldu

Zorlanmadım aslında kolay oldu sona doğru yaptım zaten

dünkü bildirimim:
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk tempolu eliptik
20x3 sırt aleti
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
50 squat
esneme ....

lunemmm

Selam la lune benim kalçada cok büyük bide basen ve iç bacakb var sence leslienin yanında bölgesel olarak hangi video yapmalıyım kalcam küçücük olsun istiyorum

Selam la lune benim kalçada cok büyük bide basen ve iç bacakb var sence leslienin yanında bölgesel olarak hangi video yapmalıyım kalcam küçücük olsun istiyorum
Senin özellikle lunge yapman lazım. İç bacak için master thigh aleti kullanmalısın.
Bu video da işine yarar.

Reglim bitti kızlar yarın sporla dönüş yapacağım. Selülitlerin bir kısmı döndü bile. Alçaklar!
Ama Lune pes eder sanıyorsanız yanılıyorsunuz. O fit olmanın tadını aldı bir kere.

Slm kızlar benimde reglimin ikinci günü görümcem gitmisken spor yaparim diye sevinirken hem hastalandim hemde regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…