- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
aaa süpermiş bende yine uzanarak yerde yapılan bi egzersiz sandım o bölge için genelde öyleya..denicem bunu tesekkür ettimhareketin adını tam bilmiyorum
ama şu şekilde ifade edebilirim
hazır ol pozisyonda dimdik durup
eğilebildiğim kadar sağa sola eğiliyorum
sağa 100 sola 100 kere yapıyorum her gün bu hareketi
Ooo kimler gelmiş?spora devam ediyorum kızlar bu arada bildirim yapamadım :)
İlk sayfada bir abs videosu var. Onu yapabilirsin. Doğum yapmış arkadaşımızın karnını topladı o video.benim çok ilginçtirki doğum yapmışım gibi alt karnımda bi sarkıklık var ergenlikten kalma..iğrenç görünüyo üst karın sıkı alt karın sarkık.bide doğum yapsam nolurum kimbilir..
bugün 55 squat 65 iç bacak sıkılaştırma egzersizi 4 tane farklı alt karın egzersizlerinden 20serr tekrar yaptımbaya kan ter içinde kalıyorum ama inşallah yanlış yapıp kasları eritmiyorumdur yağ yaktığımı nasıl anlayabilirimki?
bahsettiğim diğer karın egzersizleri de bunlar hergün yavaş yavaş arttırark yapıyorum..alt karından kurtulsam bide bacaklarımı inceltsem sekillendirsem baska da bisey istemiyorum
Küçülme değil sıkılaşma ve toparlanma oluyor. Ama büyüme istiyorsan ağırlıkla çalışmalısın. İstersen bir 10 gün dene, sonucu beğenirsen devam edersin.ya tüm yazılanları tabii ki okuyamadım ama, çok kez niyetlendim yapmak için ama popom zaten büyük değil sıkı olmasını istiyorum ama bu hareketlerle iyice küçültürsem diye de korkuyorum küçülmesini istemem
başka hareketler de vardır illa ki ama bu bana en kolay geleni açıkçasıaaa süpermiş bende yine uzanarak yerde yapılan bi egzersiz sandım o bölge için genelde öyleya..denicem bunu tesekkür ettim
Merhaba canım hoş geldinMerhaba hatunlar uzuuuun bir aradan sonra Merhaba nasılsınız ben geldim ve 6 kg artı ile 66 oldum çok utanıyorum ama yinede geldim.
Inşaallah tam bi hızla başlıyorum
Bugün 1 saat tempolu bir yürüyüş yaptım
Canım bu tempoda ne yapabilirsin ki? Yalnız dikkat et varislerin iyice kötülemesin, mutlaka varis çorabı kullan gün içerisinde. Ne vicdansızlar ya oturmak yasakEvet güzelim ozeldeyim 11 saat 1 doktora bakıyorum ama durmadan hasta alıyoruz ve oturmak yasak hastayı asiste ediyoruz belim iki buklum oluyo ve aldigim ücret verdigim emeğin yanında hiç hiç bi şey o yüzden spora halim kalmiyo cumartesi de çalışıyorum pazarim boş eve geliyorum anca yemek yiyip uzaniyorum bi care bulmam lazım ama tabi klinikte sabahtan aksama kadar o merdiveni kosturarak inip çıkıyorum iki katlı klinik durmadan bi yerlere gidiyoruz hep hareket halindeyim
Selam kızlar
Dünkü Bildirimim:
700 ip atlama
Bugünkü Bildirimim:
2 saat fitness
650 ip atlama
Hayırlı cumalar canlar
3 dakika ip atlama
1 dakika plank
5 bacak egzersizinden her bacakiçin 20
2 bacak egzersizinden 30
Üçgen 20 bacağı çember sıkıştırılmış olarak 30
Iç bacak için çember 25
Squat 20
3 mekik çeşidi 65
Köpek işeme 20
Bugün benden bu kadar ben duşa kaçar
Öpüldünüz
başka hareketler de vardır illa ki ama bu bana en kolay geleni açıkçası
Hoşbuldum canım 16 drğil 6 kg canım bırakmak zorunda kaldım cenazemiz oldu eşim hastaneye yattı herşey üstüste geldi sonrada ramazan derken böyle olduMerhaba canım hoş geldin, keşke hiç bırakmasaydın şu an 16 kg az olurdun bu halinden.
Neyse bakalım, sadece yürüyüş mü düşünüyoruz spor olarak?
Zorlanmadım aslında kolay oldu sona doğru yaptım zatenCanım bu tempoda ne yapabilirsin ki? Yalnız dikkat et varislerin iyice kötülemesin, mutlaka varis çorabı kullan gün içerisinde. Ne vicdansızlar ya oturmak yasak
Hayırlı cumalar canım, 1 dakika plank mı o?
Muhteşem. Yine de iyice ısın planktan önce bileklerine yük biniyor çünkü.
Lune sen bim deki selülit kreminden kullanıyordun dimi memnun musunBu hareketi Shakira yabancı bir kanalda anlatmıştı. Ben oradan biliyorum. Kesinlikle çok etkili ve basit.
lunemmmOoo kimler gelmiş?
Bende benim 19 numaram nerelerde diyordum.
Bildirimsiz bırakma bizi.
İlk sayfada bir abs videosu var. Onu yapabilirsin. Doğum yapmış arkadaşımızın karnını topladı o video.
Yağ ölçümü yaptırman lazım onu anlamak için. Zaten kas hücreleri erimez.
Küçülme değil sıkılaşma ve toparlanma oluyor. Ama büyüme istiyorsan ağırlıkla çalışmalısın. İstersen bir 10 gün dene, sonucu beğenirsen devam edersin.
Evet canım çok memnunum. Sen de kullanabilirsin.Lune sen bim deki selülit kreminden kullanıyordun dimi memnun musun
dünkü bildirimim:
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk tempolu eliptik
20x3 sırt aleti
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
50 squat
esneme ....
Senin özellikle lunge yapman lazım. İç bacak için master thigh aleti kullanmalısın.Selam la lune benim kalçada cok büyük bide basen ve iç bacakb var sence leslienin yanında bölgesel olarak hangi video yapmalıyım kalcam küçücük olsun istiyorum
Geçen gün kuzenim bir söz söyledi çok hoşuma gitti.
Her istediğini yiyen her istediğini giyemez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?