fitim fitsin fit (squat)

Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
aslinda 1 gün spor 1 gün ara verererek daha güzel sonuc alinabiliyormus..bende 15 kilo kadar verdim ve diyet kilo verme isini bitirdim .simdi saglikli beslenerek spora basladim 3 hafta önce..

Boyum 1.62 kilom şu an 79 1 aydır diyet yapıyorum 84'ten indim :) Teşekkür ederim koza16
Anladım canıım :)) Şuan hedefin kaç bilmiyorum ama squatı daha kiloluyken yapmak önerilmiyomuş. Bence sen bir süre kardiyo ağırlıklı çalışabilirsin daha çok arada squat vs. de yaparsıın zaten

aslinda 1 gün spor 1 gün ara verererek daha güzel sonuc alinabiliyormus..bende 15 kilo kadar verdim ve diyet kilo verme isini bitirdim .simdi saglikli beslenerek spora basladim 3 hafta önce..

Maşallah size :) Ben her gün yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi deneyeyim o zaman teşekkürler
Anladım canıım :)) Şuan hedefin kaç bilmiyorum ama squatı daha kiloluyken yapmak önerilmiyomuş. Bence sen bir süre kardiyo ağırlıklı çalışabilirsin daha çok arada squat vs. de yaparsıın zaten

Teşekkür ederim. Ben cardio yapıyorum ek olarak yapıyordum ama tamam squatı çok yapmayayım o zaman.

lune aşkıııııııııııııııııııııım bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem çiçeğiiiiiiiiiiiiiiimm papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaam çok zledım ama senı yaaaaa
çok yorucu lune 11 sat calısıyorum spor yapmaya dermanım kalmıyo offfff

Mrb ben uzun zamandır egzeriz yürüyüş yapıyorum ama bu squatn bu kadar etkili olduğunu yeni öğrendimbugün bende 30 günlük programa başladım ama yaparken çok etkilemedi aşina olduğum için sanırım çünkü önceden 200 tekrarlara cıktığım oluyodu. benim bi sorum olcak şimdi ben kısa boyluyum ideal kilom 45 ama 56ya çıkmış durumdayım şu an..bacak göbek basen alt bacak selülit ne ararsanız var..doğum falan yapmadım ama çatlaklar da var..şimdi ben mekik çekiyorum iç bacak sıkılaştırma yapıyorumyürüyüş yapıyorum tempolu bugünde squat başladım..acaba kilo fazlam olduğu için ters tepermi çok mu yükleniyorum sizce?yardımcı olursanız çok sevinirim..konuyu görünce de acayip motive oldum bu arada

Çok teşekkür ederim. Bu hafif cardio mu acaba ben şunu yapmaya çalışmıştım
ama ancak 20 dk yapabilmiştim. Bu verdiğiniz daha mı uygun hareketler yavaş olması kafamı karıştırdı da
lo fazlanız olduğundan sakatlık olmaması için bu tarz bir video daha uygun.
Elbette daha hızlı videolar var ama sakatlanma riski yüksek. Yavaş yavaş alıştıkça temponu artırırsın.
Evet bu başlangıç seviyesindekiler için. Şu an hala ki
Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
Squat önermiyorum çünkü kilodan dolayı dizlere aşırı yüklenme oluyor.
Bir de ilk başta insanlar hevesle yoğun çalışma programı yapıp sonra da sıkılıyorlar. Önemli olan az da olsa sürekli olması.
Yaptıklarını buraya yazarsan sporunu dengeleriz.
Canım sana topik sahibimiz lune daha iyi cevap verir ya da diğer kızlar daha tecrübeli ama herkesin işleri var bu ara :) Boyun ve kilon kaç canım ? Ona göre daha iyi yardımcı olurum yanii ne kadar fazlan var.
Lune seni yesin.

Ne 11 saat mi?İnanamıyorum yaa. Özelde misin? Bu ne yaa?! Sen güzelim evin yolunu bulduğuna razı ol.

Merhaba, çok fazla bir kilon olmadığından ters tepmez diye düşünüyorum. Yine de özellikle squat yaparken bir sorun hissedersen bırak. Yemek düzeni ve bu spor ile mutlaka başarıya ulaşırsın. Yaptığın sporları yazarsan sevinirim.

benim çok ilginçtirki doğum yapmışım gibi alt karnımda bi sarkıklık var ergenlikten kalma..iğrenç görünüyo üst karın sıkı alt karın sarkık.bide doğum yapsam nolurum kimbilir..
bugün 55 squat 65 iç bacak sıkılaştırma egzersizi 4 tane farklı alt karın egzersizlerinden 20serr tekrar yaptım baya kan ter içinde kalıyorum ama inşallah yanlış yapıp kasları eritmiyorumdur yağ yaktığımı nasıl anlayabilirimki?

bahsettiğim diğer karın egzersizleri de bunlar hergün yavaş yavaş arttırark yapıyorum..alt karından kurtulsam bide bacaklarımı inceltsem sekillendirsem baska da bisey istemiyorum

ya tüm yazılanları tabii ki okuyamadım ama, çok kez niyetlendim yapmak için ama popom zaten büyük değil sıkı olmasını istiyorum ama bu hareketlerle iyice küçültürsem diye de korkuyorum küçülmesini istemem

yardım edinn:))
Yol arkadaşım olur musun?

Merhaba hatunlar uzuuuun bir aradan sonra Merhaba nasılsınız ben geldim ve 6 kg artı ile 66 oldum çok utanıyorum ama yinede geldim .
Inşaallah tam bi hızla başlıyorum
Bugün 1 saat tempolu bir yürüyüş yaptım

Evet güzelim ozeldeyim 11 saat 1 doktora bakıyorum ama durmadan hasta alıyoruz ve oturmak yasak hastayı asiste ediyoruz belim iki buklum oluyo ve aldigim ücret verdigim emeğin yanında hiç hiç bi şey o yüzden spora halim kalmiyo cumartesi de çalışıyorum pazarim boş eve geliyorum anca yemek yiyip uzaniyorum bi care bulmam lazım ama tabi klinikte sabahtan aksama kadar o merdiveni kosturarak inip çıkıyorum iki katlı klinik durmadan bi yerlere gidiyoruz hep hareket halindeyim

simit için hangi egzersizleri yapıyosun yardımcı olurmusun benim de gittikçe büyüyen bi simidim var:)
hareketin adını tam bilmiyorum
ama şu şekilde ifade edebilirim
hazır ol pozisyonda dimdik durup
eğilebildiğim kadar sağa sola eğiliyorum
sağa 100 sola 100 kere yapıyorum her gün bu hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…