aslinda 1 gün spor 1 gün ara verererek daha güzel sonuc alinabiliyormus..bende 15 kilo kadar verdim ve diyet kilo verme isini bitirdim .simdi saglikli beslenerek spora basladim 3 hafta önce..Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
Anladım canıım :)) Şuan hedefin kaç bilmiyorum ama squatı daha kiloluyken yapmak önerilmiyomuş. Bence sen bir süre kardiyo ağırlıklı çalışabilirsin daha çok arada squat vs. de yaparsıın zatenBoyum 1.62 kilom şu an 79 1 aydır diyet yapıyorum 84'ten indim :) Teşekkür ederim koza16
aslinda 1 gün spor 1 gün ara verererek daha güzel sonuc alinabiliyormus..bende 15 kilo kadar verdim ve diyet kilo verme isini bitirdim .simdi saglikli beslenerek spora basladim 3 hafta önce..
Anladım canıım :)) Şuan hedefin kaç bilmiyorum ama squatı daha kiloluyken yapmak önerilmiyomuş. Bence sen bir süre kardiyo ağırlıklı çalışabilirsin daha çok arada squat vs. de yaparsıın zaten
lo fazlanız olduğundan sakatlık olmaması için bu tarz bir video daha uygun.Çok teşekkür ederim. Bu hafif cardio mu acaba ben şunu yapmaya çalışmıştım
ama ancak 20 dk yapabilmiştim. Bu verdiğiniz daha mı uygun hareketler yavaş olması kafamı karıştırdı da
Squat önermiyorum çünkü kilodan dolayı dizlere aşırı yüklenme oluyor.Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
Lune seni yesin.Canım sana topik sahibimiz lune daha iyi cevap verir ya da diğer kızlar daha tecrübeli ama herkesin işleri var bu ara :) Boyun ve kilon kaç canım ? Ona göre daha iyi yardımcı olurum yanii ne kadar fazlan var.
Ne 11 saat mi?İnanamıyorum yaa. Özelde misin? Bu ne yaa?! Sen güzelim evin yolunu bulduğuna razı ol.lune aşkıııııııııııııııııııııım bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem çiçeğiiiiiiiiiiiiiiimm papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaam çok zledım ama senı yaaaaa
çok yorucu lune 11 sat calısıyorumspor yapmaya dermanım kalmıyo offfff
Merhaba, çok fazla bir kilon olmadığından ters tepmez diye düşünüyorum. Yine de özellikle squat yaparken bir sorun hissedersen bırak. Yemek düzeni ve bu spor ile mutlaka başarıya ulaşırsın. Yaptığın sporları yazarsan sevinirim.Mrb ben uzun zamandır egzeriz yürüyüş yapıyorum ama bu squatn bu kadar etkili olduğunu yeni öğrendim bugün bende 30 günlük programa başladım ama yaparken çok etkilemedi aşina olduğum için sanırım çünkü önceden 200 tekrarlara cıktığım oluyodu. benim bi sorum olcak şimdi ben kısa boyluyum ideal kilom 45 ama 56ya çıkmış durumdayım şu an..bacak göbek basen alt bacak selülit ne ararsanız var..doğum falan yapmadım ama çatlaklar da var..şimdi ben mekik çekiyorum iç bacak sıkılaştırma yapıyorumyürüyüş yapıyorum tempolu bugünde squat başladım..acaba kilo fazlam olduğu için ters tepermi çok mu yükleniyorum sizce?yardımcı olursanız çok sevinirim..konuyu görünce de acayip motive oldum bu arada
Ne 11 saat mi?İnanamıyorum yaa. Özelde misin? Bu ne yaa?! Sen güzelim evin yolunu bulduğuna razı ol.
Merhaba, çok fazla bir kilon olmadığından ters tepmez diye düşünüyorum. Yine de özellikle squat yaparken bir sorun hissedersen bırak. Yemek düzeni ve bu spor ile mutlaka başarıya ulaşırsın. Yaptığın sporları yazarsan sevinirim.
Yol arkadaşım olur musun?
lo fazlanız olduğundan sakatlık olmaması için bu tarz bir video daha uygun.
Elbette daha hızlı videolar var ama sakatlanma riski yüksek. Yavaş yavaş alıştıkça temponu artırırsın.
Evet bu başlangıç seviyesindekiler için. Şu an hala ki
Squat önermiyorum çünkü kilodan dolayı dizlere aşırı yüklenme oluyor.
Bir de ilk başta insanlar hevesle yoğun çalışma programı yapıp sonra da sıkılıyorlar. Önemli olan az da olsa sürekli olması.
Yaptıklarını buraya yazarsan sporunu dengeleriz.
Lune seni yesin.
simit için hangi egzersizleri yapıyosun yardımcı olurmusun benim de gittikçe büyüyen bi simidim var:)
Evet güzelim ozeldeyim 11 saat 1 doktora bakıyorum ama durmadan hasta alıyoruz ve oturmak yasak hastayı asiste ediyoruz belim iki buklum oluyo ve aldigim ücret verdigim emeğin yanında hiç hiç bi şey o yüzden spora halim kalmiyo cumartesi de çalışıyorum pazarim boş eve geliyorum anca yemek yiyip uzaniyorum bi care bulmam lazım ama tabi klinikte sabahtan aksama kadar o merdiveni kosturarak inip çıkıyorum iki katlı klinik durmadan bi yerlere gidiyoruz hep hareket halindeyimNe 11 saat mi?İnanamıyorum yaa. Özelde misin? Bu ne yaa?! Sen güzelim evin yolunu bulduğuna razı ol.
Merhaba, çok fazla bir kilon olmadığından ters tepmez diye düşünüyorum. Yine de özellikle squat yaparken bir sorun hissedersen bırak. Yemek düzeni ve bu spor ile mutlaka başarıya ulaşırsın. Yaptığın sporları yazarsan sevinirim.
hareketin adını tam bilmiyorumsimit için hangi egzersizleri yapıyosun yardımcı olurmusun benim de gittikçe büyüyen bi simidim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?