fitim fitsin fit (squat)

Bildirim süper. Yalnız bir şey sorabilir miyim ?
Simitler için hareket, ne olyor ? Nasıl yapılıyor ? Etkili mi ?
o hareketin adını koyamadım ben, ondan simitler için hareket diyip duruyorum :)
hazır ol pozisyonda dimdik dururken bir sağa bir sola eğiliyorum
sağ için 100 sol için 100 kere yapıyorum bunu
simitler çok zor bir bölge
bu hareket ancak uzun vadede etkili olur diyebilirim

Bugün 20 squatla alıştırmaya başlayayım dedim de aradan saatler geçti hala bacaklarım çok yorgun
Her gün yapa yapa alışılıyor mu yoksa hep böyle yorulcam mı

Selam kizlar...bugüünnn

30 dakika stepper
10 dakika göbek egzersizleri
10 dakika bel sirt egzersizleri
50 sqat...

Çok teşekkürler anladım

İyi geceler fıstıklar Bugün iyi spor yaptım kendimiii çok iyi hissediyorum şuan

Dünkü sporum:
30 dk zumba

Bugünkü Sporum:
3o dklık yürüyüş+zumba+egzersiz içeren bir video
500 ip atlama
20 dk zumba
9 dklık standing abs
100 kere yana esneme

BİLDİRİM
100 squat (ağırlıkla)
12 dklık abs videosu
50 simit hareketi (ağırlıkla)
5 dk esneme hareketi

Bugünlük az yaptım yarın çoğaltacağım inşallah.

Arkadaşlar ben sizler gibi uzun süre düzenli yapamadım malesef. Ama az çok yaptım. Zaten çok da sorunlu bir vücudum yoktu.(Simitlerim sıkıntı). Yalnız dünkü gelişmeyi aktarmak istiyorum.
Yaza girerken üzerimde pekte güzel durmayan kalça-bacak kısmı boş , şekilsiz duran okul pantolonumu dün denemek için giydim. Ve üzerimde o kadar güzel durdu ki bayıldım.. Yani benim için güzel gelişmeydi çünkü benim bacak-kalça birleşen yer biraz şekilsiz duruyordu. Fakat şimdi gayet iyi duruyor. Ve öyle kalınlaşma söz konusu değil. Sadece orası dolmuş sıkı olmuş gibiydi. Ve ben bunu spora bağlıyorum.

Aslında çoğumuzda en büyük sorunlardan birisi hemen acelece sonuç beklemek. Dün bunu düşündüm de böyle yaparak o yıllardır spor yapıp fit görünüme sahip insanlara haksızlık etmiş oluyoruz. Sonuçta ayların yılların emeği var.
Benim amacım da zaten : Üniversiteye kadar fit görünüme kavuşmak . Yani o fotolardaki vücutlar gibi. (lise 3 e geçtim)
Ve sporu yaşam felsefesi haline getirmek. Çünkü spor yaparak sağlıklı bir vücut elde ediyoruz. Hem sağlık hem de görsel şölen....
Spor yaptığım her gün kendimi daha iyi hissediyorum.
Daha güzel hissediyorum.
Dünyaya bir kere geldik. O zaman neden bu dünyada sağlıklı ve güzel bir bedenle yaşamayalım ki ?

Süper canim

Kizlar siz hergünmü spor yapiyorsuniz yoksa 1 gün ara vererekmi....bu arada diz agrilarim gecti cok sükür .sqat programina baslamayida düsünüyorum ..30 günlük sqat prpgramindan sonra faydasini gören oldumu cok merak ediyorum...

Canim ben haftanin 5 günü spor yapip haftasonu dinleniyorum bazı arkadaşlarimiz 3 gün yapip 1 gün ara şeklinde yapiyor kaslarin dinlenmeye de ihtiyacı var

Iç bacak için sumo squat yap canim bide thing master aleti alabilirsin benim iç bacaklar çok yumusakti sumo squat ve thing masterle sıkılaştirdim :))
sagol canim cevabin icin...o aleti bende almak istiyorum..pek yer kaplamaz zaten kücük spor aleti olunca sorun olmuyor..bende simdilik 1 gün spor 1 gün ara vererek spor yapiyorum..ama sqat programina baslarsam 3 gün spor 1 gün ara vermek durumundayim

3 gün yapıp 1 gün dinlenerek devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…