fitim fitsin fit (squat)

Squat ve lunge gibi hareketlerde tecrübeli arkadaşlar merhaba. Geçen ay dizimden citirdama gibi sesler gelmeye başladı, hafif de ağrı oluştu bu tür hareketleri yaparken. En az 15 dk ısınmama rağmen. Birkaç gün yapmaya devam ettim, sonra korktum bıraktım.
Biraz arastirma yaptim, kireclenme belirtilerine benziyor. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah Size de oldu mu buna benzer şeyler?

Evet oldu bende özellikle lunges yaparken.
Yanlış bastım sanırım zıplamalı olanda. Zamanla geçiyor. Kireçleme olduğunu sanmam fakat doktora görünmekte fayda var.

Tatlıcım işe girmişsin hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. Nasıl gidiyor bakalım?

Şekercim nasıl durumlar neler yapıyorsun?

Lunem malesef spor yapamıyorum görümcem gelince kesin beraber yapariz dedim ama yookk hiç fırsat olmuyor hep disardayiz baska yerde misafirlikteyiz gece desen hep oturuyoruz aşırı yorgunum valla sonbahari dört gözle bekler oldum yazım boş geçti spor konusunda ama misafirim kaynnnsina geçti 3 4 gün orda bende vücudumu hamlatmadan bugün bişeyler yapcam :) özledim valla spor yapmayi terlemeyi

Bende regl olcam bugün yarin

Merhaba arkadaşlar 84'ten 80'ne indim devam ediyorum diyetle bana önerebileceğiniz cardio videosu var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler

Evet canım ya, yaz bize iyi gelmedi. Çok badireler atlattık topikçe, düzenimizde kavuşunca daha iyi olacak sanırım. Norwe de hiç uğramıyor.

Merhaba öncelikle azmin için tebrik ederim.
Aşağıdaki video kilo vermene yardımcı olur.

Çok teşekkür ederim. Bu hafif cardio mu acaba ben şunu yapmaya çalışmıştım
ama ancak 20 dk yapabilmiştim. Bu verdiğiniz daha mı uygun hareketler yavaş olması kafamı karıştırdı da

Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
Canım sana topik sahibimiz lune daha iyi cevap verir ya da diğer kızlar daha tecrübeli ama herkesin işleri var bu ara :) Boyun ve kilon kaç canım ? Ona göre daha iyi yardımcı olurum yanii ne kadar fazlan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…