- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.130
- 358
Evet oldu bende özellikle lunges yaparken.Squat ve lunge gibi hareketlerde tecrübeli arkadaşlar merhaba. Geçen ay dizimden citirdama gibi sesler gelmeye başladı, hafif de ağrı oluştu bu tür hareketleri yaparken. En az 15 dk ısınmama rağmen. Birkaç gün yapmaya devam ettim, sonra korktum bıraktım.
Biraz arastirma yaptim, kireclenme belirtilerine benziyor. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallahSize de oldu mu buna benzer şeyler?
Oh içim rahatladı, tesekkürler. Ama mutlaka gideceğim doktora.Evet oldu bende özellikle lunges yaparken.
Yanlış bastım sanırım zıplamalı olanda. Zamanla geçiyor. Kireçleme olduğunu sanmam fakat doktora görünmekte fayda var.
Iseyen köpek nasil oluyo canim..baktim netten ama tam olarak cevabini bulamadim..Kızlar sayfaları ara ara okudum göremediğim sorular varsa tekrar yazarsanız sevinirim.
Tatlıcım işe girmişsin hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. Nasıl gidiyor bakalım?
Şekercim nasıl durumlar neler yapıyorsun?
Evet kızlar sayfalar ilerlemiyor çünkü kkya telden girmek işkence resmen.
Pcye bağladığımda da aşırı yavaş, açılmıyor sayfalar resimler. Sanırım bir çoğumuz aynı durumdayız.
Yoga matı soran arkadaşlar vardı. Ben delta kalın yoga matı kullanıyorum 1,5 cm olandan. Memnunum ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor işeyen köpek için. Dizimde de bir problem yaşamadım. Sadece lunges iyi gelmiyor dizime onu da squat ile değiştiriyorum.
Kızlar reglim bitsin umarım sporuma döneceğim. Çok aksadı bu aralar.
Yerde köprü-4 ayak pozisyonunda duruyorsun sonra bacaklarını yana açıp kapatıyorsun. Aynı işeyen köpekler gibi.Iseyen köpek nasil oluyo canim..baktim netten ama tam olarak cevabini bulamadim..
Merhaba arkadaşlar 84'ten 80'ne indim devam ediyorum diyetle bana önerebileceğiniz cardio videosu var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler
Anladim canim cevap icin tesekkürler. .Yerde köprü-4 ayak pozisyonunda duruyorsun sonra bacaklarını yana açıp kapatıyorsun. Aynı işeyen köpekler gibi.
Anladim canim cevap icin tesekkürler. .
Bende simdi
30 dakika stepper
10 dakika abs göbek egzersizleri
20 sinav yaptim
Lunem malesef spor yapamıyorum görümcem gelince kesin beraber yapariz dedim ama yookk hiç fırsat olmuyor hep disardayiz baska yerde misafirlikteyiz gece desen hep oturuyoruz aşırı yorgunumvalla sonbahari dört gözle bekler oldum yazım boş geçti spor konusunda ama misafirim kaynnnsina geçti 3 4 gün orda bende vücudumu hamlatmadan bugün bişeyler yapcam :) özledim valla spor yapmayi terlemeyi
Merhaba öncelikle azmin için tebrik ederim.
Aşağıdaki video kilo vermene yardımcı olur.
Canım sana topik sahibimiz lune daha iyi cevap verir ya da diğer kızlar daha tecrübeli ama herkesin işleri var bu ara :) Boyun ve kilon kaç canım ? Ona göre daha iyi yardımcı olurum yanii ne kadar fazlan var.Bir de günlük 200 mekik ve 50 squat yapıyorum acaba kilo verirken bunları yapmam doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?