- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan
Vallahi süpersiiin canıım
Çok iyisin canıım
Kızlar zorluğunu falan da geçtim de Bu kadar vaktiniz nasıl oluyorben hadi şimdi neyse de okul açılınca ne vakit ne takatim kalır nasıl yapıcam
Ben istesem de yiyemiyorumokul açılınca bende zorlancam da..o kadar seye vaktimiz oluyo en azından o zaman da yarım saat ayırırız günde..yürüyüşle de destekleyince tamamdır bencezaten benim asıl problem şu boğazımı tutabilmem vücut içten beslenir mantığıylan hareket edince abur cuburdan uzaklaşmak ölüm bana.
fazla kalori almamak lazım o zaman yarım saat egzersiz yeter diye düşünüyorum ama.inşaallah bende dağılmam..okula yürüyerek gitcem ben ordan yırtıyorumBen istesem de yiyemiyorumbenim için o sorun değil de Asıl sorun da ben hiçbişey yemeden kilo alıyorum spor şart yani
Okul açılınca yarım saat ayırırız tamam da Yürüyüşle nasıl desteklicem tüm gün okuldayım zaten
Ben de yürüyerek gidebilsem keşkee Bi şehirden bi şehire gidiyom ben okula Otobüs bile değil servisle gitmek zorundayım1
fazla kalori almamak lazım o zaman yarım saat egzersiz yeter diye düşünüyorum ama.inşaallah bende dağılmam..okula yürüyerek gitcem ben ordan yırtıyorumyarım saat falan sürüyo..ne güzel keske bende yiyemesem stres yaptıkça yiyorum hele final haftası tutmayın beni
20 dedim ama bugün 30 la başladım ben de kuzum , 1 saat de yürüyüş yaptım. Öncesi fotoğraflarımı aldım bakalım, yarına bacaklarımda derman bulursam squata devamTatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan
Vallahi süpersiiin canıım
Çok iyisin canıım
Ooo süpermiiiş her gün artarak devam eder umarıım20 dedim ama bugün 30 la başladım ben de kuzum , 1 saat de yürüyüş yaptım. Öncesi fotoğraflarımı aldım bakalım, yarına bacaklarımda derman bulursam squata devam1 aylık programa uymam lazım, kaytarırısam gazlayın beni olur mu
Ayy hadi işallahOoo süpermiiiş her gün artarak devam eder umarıımYok yok bu grup şuan sessiz ama yaz mevsiminden dolayı . Yoksa ben de yeni sayılırım burda Çok fıstık bir kaptanımız ve fıstık arkadaşlarımız var tecrübeliii Gaza gelirsiiin her türlü
Öncesini bilmiyorum ama tebrik ederiim senii şuan gayet iyi gözüküyoBayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.
Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.
Öncesini bilmiyorum ama tebrik ederiim senii şuan gayet iyi gözüküyoBenim de bel karın bölgem ve simitlerim sorunlu. Neler yaptığını paylaşabilir misin acaba ?
SüpersinBayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.
Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.
HarikaaaaaaaaaaSelam fıstıklarBildirim zamanıı
12 dk ip atlama
17 dk zumba
10 dk abs
10 dk kalça çalışması
5 dk da bacak çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?