fitim fitsin fit (squat)

Kızlar zorluğunu falan da geçtim de Bu kadar vaktiniz nasıl oluyor ben hadi şimdi neyse de okul açılınca ne vakit ne takatim kalır nasıl yapıcam

Kızlar zorluğunu falan da geçtim de Bu kadar vaktiniz nasıl oluyor ben hadi şimdi neyse de okul açılınca ne vakit ne takatim kalır nasıl yapıcam

okul açılınca bende zorlancam da..o kadar seye vaktimiz oluyo en azından o zaman da yarım saat ayırırız günde..yürüyüşle de destekleyince tamamdır bence zaten benim asıl problem şu boğazımı tutabilmem vücut içten beslenir mantığıylan hareket edince abur cuburdan uzaklaşmak ölüm bana.

Ben istesem de yiyemiyorum benim için o sorun değil de Asıl sorun da ben hiçbişey yemeden kilo alıyorum spor şart yani
Okul açılınca yarım saat ayırırız tamam da Yürüyüşle nasıl desteklicem tüm gün okuldayım zaten

1
fazla kalori almamak lazım o zaman yarım saat egzersiz yeter diye düşünüyorum ama.inşaallah bende dağılmam..okula yürüyerek gitcem ben ordan yırtıyorum yarım saat falan sürüyo..ne güzel keske bende yiyemesemstres yaptıkça yiyorum hele final haftası tutmayın beni

Ben de yürüyerek gidebilsem keşkee Bi şehirden bi şehire gidiyom ben okula Otobüs bile değil servisle gitmek zorundayım

Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan

Vallahi süpersiiin canıım

Çok iyisin canıım
20 dedim ama bugün 30 la başladım ben de kuzum , 1 saat de yürüyüş yaptım. Öncesi fotoğraflarımı aldım bakalım, yarına bacaklarımda derman bulursam squata devam 1 aylık programa uymam lazım, kaytarırısam gazlayın beni olur mu

Ooo süpermiiiş her gün artarak devam eder umarıım Yok yok bu grup şuan sessiz ama yaz mevsiminden dolayı . Yoksa ben de yeni sayılırım burda Çok fıstık bir kaptanımız ve fıstık arkadaşlarımız var tecrübeliii Gaza gelirsiiin her türlü

Ayy hadi işallah

Bayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.

Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 106
Selam fıstıklar Bildirim zamanıı
12 dk ip atlama
17 dk zumba
10 dk abs
10 dk kalça çalışması
5 dk da bacak çalıştım

Bayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.

Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.
Öncesini bilmiyorum ama tebrik ederiim senii şuan gayet iyi gözüküyo Benim de bel karın bölgem ve simitlerim sorunlu. Neler yaptığını paylaşabilir misin acaba ?

Öncesini bilmiyorum ama tebrik ederiim senii şuan gayet iyi gözüküyo Benim de bel karın bölgem ve simitlerim sorunlu. Neler yaptığını paylaşabilir misin acaba ?

hah tam böyle bişeydim :) haftada 2-3 kez genelde jillian yaptım. bazen 4 te oldu. Gazım varsa ve regl öncesi ise artırdım çünkü incelmenin dışında gazım kayboluyor, şişkinliğim gidiyor ve reglmin ilk günü ağrısız geçiordu :) halen öyle. şimdi ip atlama ve koşmayıda ekledim kafama estiğinde koşuyorum ip atlıyorum, yada jillian yapıyorum. düzenim yok açıkçası.

Bügünkü bildirim...
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs
8 dakika back fat workout
Sqat yok bugün

Diz agrim tam olarak gectikten sonra baslasam sqata daha akillica olacak sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…