yaramaz mı harika bir şeyIc bacaklardada ise yariyormu sqat...
sagol canim bugün yaptim bu hareketi..yaramaz mı harika bir şey
özellikle sumo squat iç bacaklara birebir canım
bu şekilde yapılıyor
ben sabah akşam sürüp masaj yapıyordum.Lune kremi aldım S3n nasıl kullanıyorsun
allah kolaylik versin canim. Tasinmanda...insallah cabuk toparlanirsin..Güzeller selam taşınma işlerimiz başladı size haber veremedim.
Bir hafta kadar uğrayamam sanırım. Ama hep aklımdasınız, sizi çok seviyorum.
ben sabah akşam sürüp masaj yapıyordum.
Canım Öyle yapabilirsin.
canim tavsiyen uzerine delta mat siparis verdim tesekkurler :) acaba sen mati hic yikadin mi yani yikanir mi bi bilgin var miEvet kızlar sayfalar ilerlemiyor çünkü kkya telden girmek işkence resmen.
Pcye bağladığımda da aşırı yavaş, açılmıyor sayfalar resimler. Sanırım bir çoğumuz aynı durumdayız.
Yoga matı soran arkadaşlar vardı. Ben delta kalın yoga matı kullanıyorum 1,5 cm olandan. Memnunum ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor işeyen köpek için. Dizimde de bir problem yaşamadım. Sadece lunges iyi gelmiyor dizime onu da squat ile değiştiriyorum.
Kızlar reglim bitsin umarım sporuma döneceğim. Çok aksadı bu aralar.
Güzeller selam taşınma işlerimiz başladı size haber veremedim.
Bir hafta kadar uğrayamam sanırım. Ama hep aklımdasınız, sizi çok seviyorum.
ben sabah akşam sürüp masaj yapıyordum.
Canım Öyle yapabilirsin.
Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan10 dk sonra başlayacağım squata, bugün bi 20 tane yapsam yeter başlangıç için diğ mi
Vallahi süpersiiin canıımBildirim zamani..
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs
8 dakika back fat workout
50 sqat...
Çok iyisin canıımİki gün önce ebru şallı 3 k pilates dvd sine basladım:)
bugün 1 saat pilates
30 dk tempolu yürüyüş
105 squat yaptım..pilates ağır yeterince sonrasında squat yapmak zor geliyo ama azmettim o selülitler gidecekkkk
Sagol canim..aslinda sqat programina baslamayi cok istiyorum ama ilerde cok zorlanirim diye cekiniyorum biraz...hem diz agrim hala sürüya ama azaldi sükür..sol diz agri tamamen düzeldi sagda biraz daha var..jilianda sanirim yanlis bi hareket yaptim o yüzden oldu....simdilik her spor yaptigimda 50 sqat yeter..Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan
Vallahi süpersiiin canıım
Çok iyisin canıım
Aman canım dikkat et önce sağlık sonuçta. Valla sen süper gidiyosun. Her bölgeni çalıştırıyosun daha ne. Zamanla artar squat sayındaSagol canim..aslinda sqat programina baslamayi cok istiyorum ama ilerde cok zorlanirim diye cekiniyorum biraz...hem diz agrim hala sürüya ama azaldi sükür..sol diz agri tamamen düzeldi sagda biraz daha var..jilianda sanirim yanlis bi hareket yaptim o yüzden oldu....simdilik her spor yaptigimda 50 sqat yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?