fitim fitsin fit (squat)

15 dk tempolu yürüyüş
15 dk tempolu eliptik
15 dk bisiklet
20x3 seated row (kürek çeker gibi bi alet )
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
30 sumo squat
esneme ....

dünkü bildirimim

allah kolaylik versin canim. Tasinmanda...insallah cabuk toparlanirsin..

canim tavsiyen uzerine delta mat siparis verdim tesekkurler :) acaba sen mati hic yikadin mi yani yikanir mi bi bilgin var mi

merhaba ben 1 sene önce squatın 30 günlük programını tamamladım daha sonra iş güç derken bıraktım. sorum şu 30 günlük programa tekrar başlayacağım ama o program bittikten sora ne yapacağım daha ne kadar artırabiilirim ki. bıraksam da eski haline dönüyor. ne yapmam lazım 2000 sayfa olunca bulamadım aradığım cevabı:) sevgiler

merhaba kızlar bilgisayarda vakit geçirmeye zamanım olmuyor
dün bildirim yapamadım:
150 squat
150 mekik
150 simitler için hareket

bugünün bildirimi:
200 squat
200 simitler için hareket
200 mekik

fit kalın

Selam kızlar İnternetim de sıkıntı var. Net paketim de bitti giremiyorum buraya Bir de hasta oldum azıcık üşüttüm kendimi Birazdan iyi hissedersem kendimi yapıcam bakalım :)

Beni de alın aranıza ben iki sene önce aniden sebepsiz verdiğim 18 kilodan sonra sünen vücudumu , daha da güzel olayım hevesiyle squat, yürüyüş fitness derken yoğun spor temposuyla muhteşem bi vücudum olmuştu. Sonrasında sporu hiç sevmediğimden nasılsa artık kilo almıyorum mantığıyla bıraktım sporu. Ta ki bu yaza kadar bu yaz aniden 8-10 kilo birden aldım acil vermem gerek kendimden soğudum ya

Spora hiiç dayanıklı değilim bana hafiften başlangıç için ne önerirsiniz ya

Son düzenleme:
İki gün önce ebru şallı 3 k pilates dvd sine basladım:)
bugün 1 saat pilates
30 dk tempolu yürüyüş
105 squat yaptım..pilates ağır yeterince sonrasında squat yapmak zor geliyo ama azmettim o selülitler gidecekkkk

10 dk sonra başlayacağım squata, bugün bi 20 tane yapsam yeter başlangıç için diğ mi
Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan
Bildirim zamani..
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs
8 dakika back fat workout
50 sqat...
Vallahi süpersiiin canıım

Çok iyisin canıım

Tatlım ben ilk gün 50 yle başlamıştım. Sen ilk 20 yi yap sonra çok zorlanmazsan çıkarsıın 40 a falan

Vallahi süpersiiin canıım

Çok iyisin canıım
Sagol canim..aslinda sqat programina baslamayi cok istiyorum ama ilerde cok zorlanirim diye cekiniyorum biraz...hem diz agrim hala sürüya ama azaldi sükür..sol diz agri tamamen düzeldi sagda biraz daha var..jilianda sanirim yanlis bi hareket yaptim o yüzden oldu....simdilik her spor yaptigimda 50 sqat yeter..

Aman canım dikkat et önce sağlık sonuçta. Valla sen süper gidiyosun. Her bölgeni çalıştırıyosun daha ne. Zamanla artar squat sayında

Bu arada pilates konusunda tecrübeli olan var mı?kaburgalarımda bi ağrı hissediyorum ters bi hareket mi yaptım acaba yoksa normalmidir? squat da artık sumo squat diye bi cesidi varya iç bacakları çalıştıran onunla devam ediyorum.öbürü bacaklarımı yakmaktan cok genel olarak beni yoruyodu bunda daha bi hissettim yanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…