BİLDİRİM
100 squat (ağırlıklı)
10 minute ab workout
50 yana esneme
50 yana eğilme (ağırlıklı)
50 üçgen
50 işeyen köpek
50 omuzlar için (ağırlıklı)
KİMSE YOKMUU ???
Slmm bayanlar spora dönüş vakti geldiiiiiçok özledim spor yapmayı kizlar nerdesiniz La Lune tatlibikiz S Sekerbikiz Tikkabilla norwegian deadline @PrensesSsNil
Banada aynısı oldu çok çabuk etkisini gösterdi. Ben squat bile yapmıyorum doğru düzgün plates baslamistim orada squat çeşitleri vardı onları yaptım. Şimdi some squata basladim iç bacak eritmek için umarım faydası olur. Ama internette bir spor hocasi eğer squat yaptığınızda pantolon tam oturmaya başlıyorsa o ise yaramis demektir dedi.Ben her gün 45 dk-1 saat kadar bi yürüyüş yapıyorum. Squat programının 5.günü 70 squat yapacağım bugün. Ama pantolonlarım sıkmaya başladı, anlamadım ki ben bu işi
Hadi ya, işe yarıyor diye mi sıkıyor pantolonlar? Ayy çok sevindimBanada aynısı oldu çok çabuk etkisini gösterdi. Ben squat bile yapmıyorum doğru düzgün plates baslamistim orada squat çeşitleri vardı onları yaptım. Şimdi some squata basladim iç bacak eritmek için umarım faydası olur. Ama internette bir spor hocasi eğer squat yaptığınızda pantolon tam oturmaya başlıyorsa o ise yaramis demektir dedi.
Hadi ya, işe yarıyor diye mi sıkıyor pantolonlar? Ayy çok sevindimAma şöyle de bişi var, tartıldım 50 kiloydum 52 görünüyorum şimdi. 5 günde kilo mu aldım çözemedim gitti
Benimde yag oranim düştüğünü hissediyorum bende 4 kilo aldim ama 50 kiloyken göbegim daha fazlaydı. O konuda çok haklısın. Onemli olan yağ oranı çok güzel incelemişsin tebrik ederim.Kizlar bayadir yazamadim ama spora aksatmadan devam
Ip atlamayi 30dkya cikardim, karin egzersizi 15dkya indirdim, bacak popo 30 dk yaptim ani bi program degisikligiyle
Frigg G Gizem nur ben 9 aydır düzenli spor yapıyorum 7 kilo aldım desem 7 kilo aldım ama göbeğim küçüldü, karnım sıkılaştı, belim inceldi, bacaklarım ve popom kalınlaştı ama çok güzel bi kalınlaşma oldu. Giydiklerim üstüme yakışmaya başladı. Spor diyetle birlikte giden cardio değilse kilo aldırıyor çünkü kas dediğimiz şey yağdan çok daha az yer kaplayıp daha ağır olan bişey. Ben de sizin gibi tartıda şok oluyordum ilk başlarda sonra araştırdım ve bu durumu öğrendim umarım yardımcı olabilmişimdir :))
olay şu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?