fitim fitsin fit (squat)

BİLDİRİM

100 squat (ağırlıklı)
10 minute ab workout
50 yana esneme
50 yana eğilme (ağırlıklı)
50 üçgen
50 işeyen köpek
50 omuzlar için (ağırlıklı)

KİMSE YOKMUU ???

BİLDİRİM

100 squat (ağırlıklı)
10 minute ab workout
50 yana esneme
50 yana eğilme (ağırlıklı)
50 üçgen
50 işeyen köpek
50 omuzlar için (ağırlıklı)

KİMSE YOKMUU ???

Süper bildirim canim bu aralar kimse yok evet hadi toplanin kizlar

SekerPancarii canımcım bende ankaradaydım eve gittimde bir fırsat yeni geldim eve bakalım spora döneceğim işte bu aralar siteye hiç uğrayamadım bayadır yoksa uğrasam gelirim bilirsin özledim sizleri ben

Canlarimm kizlar çok yoğun calisiyorum duş almaya bile useniyorum ama klinikte her gün 7 kilometrenin üzerinde kosturuyorum resmen bilgisayar bozuldu telefon da çok kasiyor aklımdasiniz unutmayın

15 dk tempolu yürüyüş
15 dk tempolu eliptik
15 dk bisiklet
20x3 omuz aleti
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
25 sumo squat.
30 squat
esneme .... Sizi seviyorum kizlar benimde bu yaz cok yogin misafie dugun vs dolu halada bitmedi ♡

İyi geceler kızlar Bugün bir workout programına başladım Cassey Hoo'nun.

Bugünkü Bildirimim:
5 dk cardiyo
Yaklaşık 1 saat total body workout

kızlar kalçalar squat ta tam kaç ayda şekiilleniyor yanı 285 de bıtıyor ya bır ayda tam sekıllenmıyordur sanırım
şekillenene kadar kac ay ne kadar yapayım takvımın yarısındayım ayrıca bana platesde düz karın dik sırt hareketleri önerirmisiniz bıldıgın rcete gıbı yazın :) bacak ınceltmek ıstemıyorum veya kılo vermek ıstemıyrm kesınlkkle ama sımdıden kılumu korumam lazım zayıfım zatern ama sekıllenmek hos .:) yardımınızı beklıyrm

Benim spor işi yalan oldu cumaya bekledigim misafirim dün geldi 2 hafta sonra anca başlarim spora

Selam kızlar Hepinizin meşgulsunuz işleriniz var yaz mevsimi dolayısıyla. Malum ben liseliyim daha o yüzden en boş zamanın yazın Ben o yüzden bildirimlerime devam ediyorum.

Bugünkü Bildirimim:
8 dk cardio
30 dk basen ve popo çalışması
9 dklık 100 squat

Ben her gün 45 dk-1 saat kadar bi yürüyüş yapıyorum. Squat programının 5.günü 70 squat yapacağım bugün. Ama pantolonlarım sıkmaya başladı, anlamadım ki ben bu işi

Ben her gün 45 dk-1 saat kadar bi yürüyüş yapıyorum. Squat programının 5.günü 70 squat yapacağım bugün. Ama pantolonlarım sıkmaya başladı, anlamadım ki ben bu işi
Banada aynısı oldu çok çabuk etkisini gösterdi. Ben squat bile yapmıyorum doğru düzgün plates baslamistim orada squat çeşitleri vardı onları yaptım. Şimdi some squata basladim iç bacak eritmek için umarım faydası olur. Ama internette bir spor hocasi eğer squat yaptığınızda pantolon tam oturmaya başlıyorsa o ise yaramis demektir dedi.

Hadi ya, işe yarıyor diye mi sıkıyor pantolonlar? Ayy çok sevindim Ama şöyle de bişi var, tartıldım 50 kiloydum 52 görünüyorum şimdi. 5 günde kilo mu aldım çözemedim gitti

Hadi ya, işe yarıyor diye mi sıkıyor pantolonlar? Ayy çok sevindim Ama şöyle de bişi var, tartıldım 50 kiloydum 52 görünüyorum şimdi. 5 günde kilo mu aldım çözemedim gitti

Savaş cebeci demişti eğer tam oturmaya başlıyorsa o squat ise yarıyor demektir dedi. O kiloyu bende bilmiyorum ama daha ince gozukuyorsundur mesela ben 54 kiloyum önceden 50 kiloydum göbeği vardı şimdi baya azaldi 50 kiloyken daha fazlaydı

15 dk tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
250 ip atlama
20x3 omuz aleti
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
100 dummble side bend
50 squat
ve finish :)

yeni üyeler katılanlar kaynaşalım biraz bizim eskiler yok ama ben hala devam halindeyim spora :)

Kizlar bayadir yazamadim ama spora aksatmadan devam
Ip atlamayi 30dkya cikardim, karin egzersizi 15dkya indirdim, bacak popo 30 dk yaptim ani bi program degisikligiyle
Frigg G Gizem nur ben 9 aydır düzenli spor yapıyorum 7 kilo aldım desem 7 kilo aldım ama göbeğim küçüldü, karnım sıkılaştı, belim inceldi, bacaklarım ve popom kalınlaştı ama çok güzel bi kalınlaşma oldu. Giydiklerim üstüme yakışmaya başladı. Spor diyetle birlikte giden cardio değilse kilo aldırıyor çünkü kas dediğimiz şey yağdan çok daha az yer kaplayıp daha ağır olan bişey. Ben de sizin gibi tartıda şok oluyordum ilk başlarda sonra araştırdım ve bu durumu öğrendim umarım yardımcı olabilmişimdir :))

olay şu yani

Benimde yag oranim düştüğünü hissediyorum bende 4 kilo aldim ama 50 kiloyken göbegim daha fazlaydı. O konuda çok haklısın. Onemli olan yağ oranı çok güzel incelemişsin tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…