- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Seni yerim yerimtatlibikiz , hepinize selami vae opuyor sizi.
Telefonu kastigindan dolayi giremiyormus.
Haber vermemi istedi.. bilginize :)
Fistigim benim güzel popolum15 dk tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
250 ip atlama
20x3 omuz aleti
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
100 dummble side bend
50 squat
ve finish :)
beni niye yoruyorsun girecektin mademSeni yerim yerim
Nevar yani benim için girmissin yazmissinnnnnbeni niye yoruyorsun girecektin madem
benden faydalandın olmaz ama böyle artık seninimNevar yani benim için girmissin yazmissinnnnnkafanı gözünü Kırarım senin
Allllaaaaaaahhhhhbenden faydalandın olmaz ama böyle artık seninim
Kizlaaaaaaaar
Lune dead şeker pancarı selinnil melekes norwe tikka nerelerdesiniz
Çok geçmiş olsun :)Günaydın kizlar çok hastayim griple boğuşuyorum resmen bi pesimi birakmadi tam iyileşmiştim görümcemin oglundan benim kiza geçti ve tabi ondan da bana ve eşime aile boyu hastayiz yanikismet olursa artik öbür hafta spora dönüyorum çokk saldim çoookk
hahaha yerim seniiiFistigim benim güzel popolum
Pancariim geçmiş olsun aşkim
Yerim senin naziniii:) havalar çok değişken kuzum.. ben de geldim işyerine sigarami iciyorum:)Saol askim çok hastayim(azcik naz yapiyim )
Yerim senin naziniii:) havalar çok değişken kuzum.. ben de geldim işyerine sigarami iciyorum:)
Bende çok ozlediiim margamla dioneyle her gün gorusuyorumm buraya pek giremiyorum ama onlarla telefonda gorusuyorumm:)) norweyle konuşuyorum bazen selin le çok sık konusuyorum:) merveyle de bazeenEvet çanm tam mevsim geçisi hastalik zamani :) oohh yarasin dicem de pek yaramaz odayaa ben çok özledim sizi
Bende çok ozlediiim margamla dioneyle her gün gorusuyorumm buraya pek giremiyorum ama onlarla telefonda gorusuyorumm:)) norweyle konuşuyorum bazen selin le çok sık konusuyorum:) merveyle de bazeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?