fitim fitsin fit (squat)

Allah rahmet eylesin iyi olmasina çok sevindim artık buraya sık giremicek msn hiçben 1 haftaya aktif şekilde birdayim inşallah
Girerim bebeğim telefonuma bi program indirdim temizledi biraz hizlandirdi evde bilgisayar yok İşte tamire gitti ondan çok giremiyorum eve gidene kadar saat 8 oluyo duş al uyu diyene kadar 10 11 falan sonra da uyuyup kalıyorum

Girerim bebeğim telefonuma bi program indirdim temizledi biraz hizlandirdi evde bilgisayar yok İşte tamire gitti ondan çok giremiyorum eve gidene kadar saat 8 oluyo duş al uyu diyene kadar 10 11 falan sonra da uyuyup kalıyorum

Oyy kiyamam yaa çok yoruluyosun sen masaj yaparim ben sana

Kizlar ben squati biraktim cunku cok yoruluyodum ama kalcamda bacaklarimda bi yanma hissetmiyodum..yanlismi yapiyorum nedir..squatla ayni etkiyi gosteren egzersizler varmi yardimci olurmusunuz..arka bacaklarimda fazlalik var popo yukari kalkarsa o sorun da cozulcek sanirim:)

Lunges yapabilirsin.

Evet çanm tam mevsim geçisi hastalik zamani :) oohh yarasin dicem de pek yaramaz oda yaa ben çok özledim sizi
Geldim aşkım geldim.
Bende çok ozlediiim margamla dioneyle her gün gorusuyorumm buraya pek giremiyorum ama onlarla telefonda gorusuyorumm:)) norweyle konuşuyorum bazen selin le çok sık konusuyorum:) merveyle de bazeen
Bi Lune'yi aramıyorsun zaten nasılsın diiye. Lune 2 gün hastanede kaldı haberin var mı?

benden faydalandın olmaz ama böyle artık seninim
Her halinle kabulümsün
Kıyamam canım yaa çokçok geçmiş olsun. Çok üzüldüm umarım çabucak atlatırsınız.
kuzular sizi seviyorum geçmiş olsun SekerPancarii m
Bizde seni seviyoruz aşkitom.

Huhuuuuuu komşu komşuuuuuuuu kimse yok muuuuuuu
Yoook.
yeni üyeler katılanlar kaynaşalım biraz bizim eskiler yok ama ben hala devam halindeyim spora :)
Evet konu sahibi taşındı da biraz ondan.

Kizlaaaaaaaar
Lune dead şeker pancarı selinnil melekes norwe tikka nerelerdesiniz
Daha düzenimiz oturamadı bir türlü canım ya. Sen nerelerdesin iş nasıl hala yorucu mu?

1 ayda değişimi fark ediyorsun kalçanın ve kaslarının durumuna göre değişir ona sen karar vereceksin.
Liste bitince 100den devam etmiştim ben.

İncelmek istemiyorsan beslenmene dikkat etmeli ve ağırlıkla çalışmalısın.
Ağırlığa geçene kadar mutlaka alışmalı ve doğru yaptığına emin olmalısın.

Pilates yapan olmadığı için dik sırt konusunda yardımcı olamıyorum.

Gerçekten yemeden alıyorsan troid değerlerine baktırmalısın.

Seni tenzih ediyorum ama genelde yemeden kilo alıyorum diyenler atıştırıcı grup oluyor.
Evet sofra kurmuyor ama elinde sürekli kalan yemek, abur cubur. Ki bu tarz beslenme daha da kilo aldırıyor.

Ye ama sağlıklı atıştırmalıklarla değiştir. Form ürünlerinden bahsetmiyorum, salatalık vs gibi şeyler daha doğru olur.
Aaaa kim ki o fıstık kaptaaan?
Bayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.

Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.
Değişim muazzam! Harikasın! İşte azim ve sporun gücü.

Kızlar zorluğunu falan da geçtim de Bu kadar vaktiniz nasıl oluyor ben hadi şimdi neyse de okul açılınca ne vakit ne takatim kalır nasıl yapıcam
İsteyen ayırıyor, vaktim yok işin bahanesi. Akşam 9da yapan arkadaşlar var.
Gerekirse bir yarım saat erken kalkarsın hem dinç hem de fıstık gibi olursun.

canim tavsiyen uzerine delta mat siparis verdim tesekkurler :) acaba sen mati hic yikadin mi yani yikanir mi bi bilgin var mi
Yıkamadım canım sildim sadece ilk kullanımda.
Ben 100 ile devam ettim. Sıkılınca türünü değiştirdim sumo squat side squat gibi.
Sevgiler
Selam kızlar İnternetim de sıkıntı var. Net paketim de bitti giremiyorum buraya Bir de hasta oldum azıcık üşüttüm kendimi Birazdan iyi hissedersem kendimi yapıcam bakalım :)
Çok geçmiş olsun.
Ne kadar hafif olsun?
Mesela yarım saat uygun mu?

Ben 3 gün 1 ara şeklinde yapıyorum. Memnunum. Dinlenmeden aralıksız çok yorar kasları.

pancarımmm yap bana masajjjjj

lune aşkım alıştım gibi bu maratona ama tabi yorucu yine dee:) sen neden hastanede kaldın bakiim ????? hiç girmiyosun işlerin olduğunu düşündüm rahatsız etmek ıstemedımm

7 gündeyim 80 tane oldu :)
sanki üst bacağım daha bi sertleşti ama karnım falan aynı hala
benim bacaklar ve kalçam löp löp dü hiç kas yok bol bol gevşemiş et vardı
bakalım nasıl olacak

Enfeksiyon geçirdim canım gelemedim okula, yerleşmem de ondan uzun sürdü.
Aşk olsun sen rahatsızlık verir misin hiç?
7 gündeyim 80 tane oldu :)
sanki üst bacağım daha bi sertleşti ama karnım falan aynı hala
benim bacaklar ve kalçam löp löp dü hiç kas yok bol bol gevşemiş et vardı
bakalım nasıl olacak
Sadece squat karnını toplamaz onun için abs yapman lazım.
Bunu önerebilirim hem kısa hem etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…