- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Merve iyi canım Halası vefat etti ama iyi şimdiMerve nasil canim hiç uğramiyor
Merve iyi canım Halası vefat etti ama iyi şimdi
Girerim bebeğim telefonuma bi program indirdim temizledi biraz hizlandirdi evde bilgisayar yok İşte tamire gitti ondan çok giremiyorum eve gidene kadar saat 8 oluyo duş al uyu diyene kadar 10 11 falan sonra da uyuyup kalıyorumAllah rahmet eylesiniyi olmasina çok sevindim artık buraya sık giremicek msn hiç ben 1 haftaya aktif şekilde birdayim inşallah
Girerim bebeğim telefonuma bi program indirdim temizledi biraz hizlandirdi evde bilgisayar yok İşte tamire gitti ondan çok giremiyorum eve gidene kadar saat 8 oluyo duş al uyu diyene kadar 10 11 falan sonra da uyuyup kalıyorum
Lunges yapabilirsin.Kizlar ben squati biraktim cunku cok yoruluyodum ama kalcamda bacaklarimda bi yanma hissetmiyodum..yanlismi yapiyorum nedir..squatla ayni etkiyi gosteren egzersizler varmi yardimci olurmusunuz..arka bacaklarimda fazlalik var popo yukari kalkarsa o sorun da cozulcek sanirim:)
Evet çanm tam mevsim geçisi hastalik zamani :) oohh yarasin dicem de pek yaramaz odayaa ben çok özledim sizi
Bi Lune'yi aramıyorsun zaten nasılsın diiye. Lune 2 gün hastanede kaldı haberin var mı?Bende çok ozlediiim margamla dioneyle her gün gorusuyorumm buraya pek giremiyorum ama onlarla telefonda gorusuyorumm:)) norweyle konuşuyorum bazen selin le çok sık konusuyorum:) merveyle de bazeen
Her halinle kabulümsünbenden faydalandın olmaz ama böyle artık seninim
Kıyamam canım yaa çokçok geçmiş olsun. Çok üzüldüm umarım çabucak atlatırsınız.Günaydın kizlar çok hastayim griple boğuşuyorum resmen bi pesimi birakmadi tam iyileşmiştim görümcemin oglundan benim kiza geçti ve tabi ondan da bana ve eşime aile boyu hastayiz yanikismet olursa artik öbür hafta spora dönüyorum çokk saldim çoookk
Bizde seni seviyoruz aşkitom.kuzular sizi seviyorum geçmiş olsunSekerPancarii m
Yoook.Huhuuuuuu komşu komşuuuuuuuu kimse yok muuuuuuu
Evet konu sahibi taşındı da biraz ondan.yeni üyeler katılanlar kaynaşalım birazbizim eskiler yok ama ben hala devam halindeyim spora :)
Kizlar bayadir yazamadim ama spora aksatmadan devam
Ip atlamayi 30dkya cikardim, karin egzersizi 15dkya indirdim, bacak popo 30 dk yaptim ani bi program degisikligiyle
@Frigg @Gizem nur ben 9 aydır düzenli spor yapıyorum 7 kilo aldım desem7 kilo aldım ama göbeğim küçüldü, karnım sıkılaştı, belim inceldi, bacaklarım ve popom kalınlaştı ama çok güzel bi kalınlaşma oldu. Giydiklerim üstüme yakışmaya başladı. Spor diyetle birlikte giden cardio değilse kilo aldırıyor çünkü kas dediğimiz şey yağdan çok daha az yer kaplayıp daha ağır olan bişey. Ben de sizin gibi tartıda şok oluyordum ilk başlarda sonra araştırdım ve bu durumu öğrendim umarım yardımcı olabilmişimdir :))
olay şu yani
Daha düzenimiz oturamadı bir türlü canım ya. Sen nerelerdesin iş nasıl hala yorucu mu?Kizlaaaaaaaar
Lune dead şeker pancarı selinnil melekes norwe tikka nerelerdesiniz
kızlar kalçalar squat ta tam kaç ayda şekiilleniyor yanı 285 de bıtıyor ya bır ayda tam sekıllenmıyordur sanırım
şekillenene kadar kac ay ne kadar yapayım takvımın yarısındayım ayrıca bana platesde düz karın dik sırt hareketleri önerirmisiniz bıldıgın rcete gıbı yazın :) bacak ınceltmek ıstemıyorum veya kılo vermek ıstemıyrm kesınlkkle ama sımdıden kılumu korumam lazım zayıfım zatern ama sekıllenmek hos .:) yardımınızı beklıyrm
Gerçekten yemeden alıyorsan troid değerlerine baktırmalısın.Ben istesem de yiyemiyorumbenim için o sorun değil de Asıl sorun da ben hiçbişey yemeden kilo alıyorum spor şart yani
Okul açılınca yarım saat ayırırız tamam da Yürüyüşle nasıl desteklicem tüm gün okuldayım zaten
Ye ama sağlıklı atıştırmalıklarla değiştir. Form ürünlerinden bahsetmiyorum, salatalık vs gibi şeyler daha doğru olur.1
fazla kalori almamak lazım o zaman yarım saat egzersiz yeter diye düşünüyorum ama.inşaallah bende dağılmam..okula yürüyerek gitcem ben ordan yırtıyorumyarım saat falan sürüyo..ne güzel keske bende yiyemesem stres yaptıkça yiyorum hele final haftası tutmayın beni
Ooo süpermiiiş her gün artarak devam eder umarıımYok yok bu grup şuan sessiz ama yaz mevsiminden dolayı . Yoksa ben de yeni sayılırım burda Çok fıstık bir kaptanımız ve fıstık arkadaşlarımız var tecrübeliii Gaza gelirsiiin her türlü
Değişim muazzam! Harikasın! İşte azim ve sporun gücü.Bayagi uzun suredie yazamiyorum :) fakat sporu birkmadim :) hatta belki motivasyon olur diye foro ekliyorum.
Mayis ortasi sonu gibi basladim, bel bolgem ve gobegim her oturarak calisan insanda olabilecek kadar tasip firliyordu. Su anda ise sonuc.
İsteyen ayırıyor, vaktim yok işin bahanesi. Akşam 9da yapan arkadaşlar var.Kızlar zorluğunu falan da geçtim de Bu kadar vaktiniz nasıl oluyorben hadi şimdi neyse de okul açılınca ne vakit ne takatim kalır nasıl yapıcam
Yıkamadım canım sildim sadece ilk kullanımda.canim tavsiyen uzerine delta mat siparis verdim tesekkurler :) acaba sen mati hic yikadin mi yani yikanir mi bi bilgin var mi
Ben 100 ile devam ettim. Sıkılınca türünü değiştirdim sumo squat side squat gibi.merhaba ben 1 sene önce squatın 30 günlük programını tamamladım daha sonra iş güç derken bıraktım. sorum şu 30 günlük programa tekrar başlayacağım ama o program bittikten sora ne yapacağım daha ne kadar artırabiilirim ki. bıraksam da eski haline dönüyor. ne yapmam lazım 2000 sayfa olunca bulamadım aradığım cevabı:) sevgiler
Çok geçmiş olsun.Selam kızlarİnternetim de sıkıntı var. Net paketim de bitti giremiyorum buraya Bir de hasta oldum azıcık üşüttüm kendimi Birazdan iyi hissedersem kendimi yapıcam bakalım :)
Ne kadar hafif olsun?Beni de alın aranızaben iki sene önce aniden sebepsiz verdiğim 18 kilodan sonra sünen vücudumu , daha da güzel olayım hevesiyle squat, yürüyüş fitness derken yoğun spor temposuyla muhteşem bi vücudum olmuştu. Sonrasında sporu hiç sevmediğimden nasılsa artık kilo almıyorum mantığıyla bıraktım sporu. Ta ki bu yaza kadar bu yaz aniden 8-10 kilo birden aldım acil vermem gerek kendimden soğudum ya
Spora hiiç dayanıklı değilim bana hafiften başlangıç için ne önerirsiniz ya
Kizlar siz hergünmü spor yapiyorsuniz yoksa 1 gün ara vererekmi....bu arada diz agrilarim gecti cok sükür .sqat programina baslamayida düsünüyorum ..30 günlük sqat prpgramindan sonra faydasini gören oldumu cok merak ediyorum...
Enfeksiyon geçirdim canım gelemedim okula, yerleşmem de ondan uzun sürdü.pancarımmm yap bana masajjjjj
lune aşkım alıştım gibi bu maratona ama tabi yorucu yine dee:) sen neden hastanede kaldın bakiim ????? hiç girmiyosun işlerin olduğunu düşündüm rahatsız etmek ıstemedımm
Sadece squat karnını toplamaz onun için abs yapman lazım.7 gündeyim 80 tane oldu :)
sanki üst bacağım daha bi sertleşti ama karnım falan aynı hala
benim bacaklar ve kalçam löp löp dü hiç kas yok bol bol gevşemiş et vardı
bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?