fitim fitsin fit (squat)

Merhabaa!

Ben de bu Challenge'a katılıyorum.2 günüm ve ağrım çok ısınma hareketleri yapmadığımdan katlanılmaz.Zor oturuyorum valla.İleride görücez bakalım sabretmeye çalışıyorum.Fakat bir sorum olacak,ben squat yaptığım için ağrı çekiyorum hani,yürüyüş veya koşu yaparsam bacaklarıma yüklenmiş olur muyum?

kızlar kaç gündür o kadar yorgunum ki geceleri uyuyamıyorum ya alt kata yeni evli bir çift taşındı ama nasıl yenievliler çözmüş değilim eve geldikleri günden beri sürekli yatılı misafirleri var gece 2 de bağıra çağıra konuşuyorlar dün gece deli oldum ya kapılarına dayanacaktım az kalsın birsürü erkek kahkahası falan birde saat 2 de makine çalıştırmışlar onun sesi delirecektim hiç görgü yok insanlarda 12 ye kadar istedğini yap demi 2 de ne gürültü uyuyamadım 3 falandı hala sesleri vardı sonra bayılmışım sanırım hatırlamıyorum kaçta uyudum tabi işe geçkalıyordum uyandığım gibi evden çıktım nerdeyse ya şu anda başım çatlıyor yine misafirleri var galiba umarım bugünde gürültü yapmazlar gidip konuşcam artık bir değil iki değil çok sinirliyim ya

Sen nerelerdesin asıl, bir bıraktım yemek topiklerinden topluyoruz hatunu.
Bu arada belin nasıl incelmiş senin öyle ya? Harika olmuş.
ben buralardayım lune yani buralardaydım spora devamdı 2 haftadır yine ara vermek zorunda kaldım geçen hafta ankaradaydım ingilizce sınavına girdim pazar günü sonra pazartesi salı rapor almıştım sonrada bu haftasonu kuzenlerim bana geldiler gezmeye anlayacağın bir karıştı ortalıkbende kendimi yemek yapmaya verdim malum evimin ilk misafirleri yemek topiklerinde takılmam gerekti hatta yemek sitelerinde valla kilo almasam kendimi yemek konusuna adarım ama bana zararlı böyle şeyler ama yarışmaya katılmayı sevdim yemek yapmak çok eğlenceli merak etme ayrıca yaptıklarımı yemiyorum işe götürüyorum arkadaşlara falan dağıtıyorum

Olmazsın hatta ağrıların hafifler, yavaş tempolu yürüyüş yaparsan. Isın mutlaka bir daha ki sporuna.
Of oooff Dead Allah sabır versin.
Bende bu konudan yana çok dertliydim hala da tam rahata kavuşmuş değilim.
Gecenin körü süpürge yapıyorlar burada ve balkondan balkona sohbet.
Ses duymamak için pişe pişe yatıyorum.

Dua et bu günleri çabuk gelip geçsin çok sinir bozucu.

inşallah ya ben hiç anlamıyorum bu insanları lune ben saat 11 olmuş saçımı kurutsam mı ses gidermi diye düşünüyorum mesela karşıdaki insanlardan aynı duyarlılığı görsek keşke neyse alışcam artıkta çok rahatsız ederlerse bir konuşcam

Keşke herkes düşünceli olsa ben dinlediğim müziği bile yüksek ses dinleyeceksem kulaklık takarım kaldı ki gece makine vs çalıştırmak. Ayıp bence insanlara.
Üst kattan eline geçeni atıyorlar mesela. Geçen dolap kapağı bir de içi dolu poşet attılar. Efendi gibi aşağı indir çok mu zor?
Bir de ben su döküyorum çiçeklere üstümde pijama vardı beni küçümsüyor giyimimden dolayı. Hangimiz daha medeniyiz acaba dedim içimden.

Yalnız yeni evli çifti duyunca ben başka sesler sandım.

ya insanlar bir garip kendileirne bakmazlar anca seni eleştirir yeni evli çiftler ya lune başka ses yapcak kadar başbaşa kalamadılar ki evlendikleri gün bile gelinlikle geldi kız ama gece 3e kadar falan gitmediler kız tarafı düşün yinemuhabbet falan o zaman şok olmuştuk annemde vardı dedim anne bunlar ailecek evlenmiş galiba kızı hiç yalnız bırakmıyorlar sürekli birileri var evde bu nasıl iş

Kıza da yazıkmış canım yaa. Sürekli misafir ağırlıyor gecenin körüne kadar. Aslında ayıptır yeni evlenen seni çağırana kadar gitmezsin.

Kıza da yazıkmış canım yaa. Sürekli misafir ağırlıyor gecenin körüne kadar. Aslında ayıptır yeni evlenen seni çağırana kadar gitmezsin.
bencede yani işte hiç anlamış değilimde neyse buralar çok sessizleşti lune geldiğine göre bizi bir toparlarsın sen

Hoş bulduk canım nasıl oldun?
lune senin gelmenin şerefine sporun dibine vurmaya çalıştım ama bu kadarda kaldım ama kötü değil yani
bugünkü bildirimim

leslie 2 mile
rebecca louse taylor swift workout
50 squat
20 şer köpek işeme hareketi
10 dk soğuma

Son düzenleme:
mrb bayanlar arada sayfanıza göz atıyorum.haftada en az 3 kere spor yapıyorum ve size katılmak istiyorum.
bugünki sporum:1.200 ip atlama,50 squat,150köprü hareketi,400 mekik,500 basen hareketi,200 yan bölge hareketi(bu hareketlerin tam isimlerini bilmiyorum.)
ayrıca 15 kilo fazlam olduğu için diyette yapıyorum

Acaba kiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…