- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
lune senin gelmenin şerefine sporun dibine vurmaya çalıştım ama bu kadarda kaldım ama kötü değil yani
bugünkü bildirimim
leslie 2 mile
rebecca louse taylor swift workout
50 squat
20 şer köpek işeme hareketi
10 dk soğuma
selam şekercim akşam oldu ama ben anca gelebiliyorum biliyorsun nasılın bugün bakalımGünaydın şekerlerr
selam şekercim akşam oldu ama ben anca gelebiliyorum biliyorsun nasılın bugün bakalım
Ben hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.SaOl bitanem bugün daha iyyim yarın gece almanya ya dönüyor görümcemler spora ddönememe az kaldi yani :))) sen nasilsin balimm ♥♥
Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.lune senin gelmenin şerefine sporun dibine vurmaya çalıştım ama bu kadarda kaldım ama kötü değil yani
bugünkü bildirimim
leslie 2 mile
rebecca louse taylor swift workout
50 squat
20 şer köpek işeme hareketi
10 dk soğuma
mrb bayanlar arada sayfanıza göz atıyorum.haftada en az 3 kere spor yapıyorum ve size katılmak istiyorum.
bugünki sporum:1.200 ip atlama,50 squat,150köprü hareketi,400 mekik,500 basen hareketi,200 yan bölge hareketi(bu hareketlerin tam isimlerini bilmiyorum.)
ayrıca 15 kilo fazlam olduğu için diyette yapıyorum
çok şükür dizlerde değilde arka baldırları zorluyor bazen.bide sormak istiyorum squatı genelde tam yere oturur gibi yapıyorum.sız nasıl yapıyorsunuz.tam mı yarım mı çömeliyorsunzBen hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.
Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.
Ooo muhteşem! Yalnız dizde sorun olmuyor mu squat yaparken? Kilo fazlanız var çünkü.
iyiyim şekercim ya aynı işte yorgunluk koşuşturmacaSlm deadiiiiyiyim canım bugün saol sen nasilsin
tamam lune haber veririm tabikiBen hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.
Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.
Ooo muhteşem! Yalnız dizde sorun olmuyor mu squat yaparken? Kilo fazlanız var çünkü.
iyiyim şekercim ya aynı işte yorgunluk koşuşturmacabizim bücür napıyor o da hasta mı yazık kusuma
tamam lune haber veririm tabikibende bir gün spor bir gün ara yapıyorum bayadır iyi oluyor birde lune benim selülitler çok azaldı çok mutluyum ama iç bacak hala kalın ve yumuşak ya iç bacak çok zor gidiyormuş onu anladım son zamanlarda iç bacak yoğunluklu çalışıyorum o nedenle spora başlada gözümüz gönlümüz açılsın
1.000 ip atlama,500 mekik,600 basen hareketi,50squat,150köprü,150 yan bölge hareketi.
Günaydın canıımGünaydın canlariiiimm
Gerçekten yemeden alıyorsan troid değerlerine baktırmalısın.
Seni tenzih ediyorum ama genelde yemeden kilo alıyorum diyenler atıştırıcı grup oluyor.
Evet sofra kurmuyor ama elinde sürekli kalan yemek, abur cubur. Ki bu tarz beslenme daha da kilo aldırıyor.
ay evet toplansaydık iyiydi ben tam olarak bayramdan sonra dönerim herhalde düzenime haftaya eve gideceğim çünküEvet küçük kuşum da hasta yaazaten ondan geçti bana da ama şimdi iyi bi tek burun akıntısı ve sabahlari hafif öksürügü var ay deadii iç bacak gerçekten zor gidiyor ama gidiyor ben baya sıkılaştirdim ama benim selülitler fena çıktı bi hantallaştim sorma bugün ufaktan başlıcam spora 5 gün spor haftasonu dinlenme şeklide yapıcam yine hepimiz bi toplansaydik
Ben hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?