fitim fitsin fit (squat)

Vaaooovvv supppppeeerrr

SaOl bitanem bugün daha iyyim yarın gece almanya ya dönüyor görümcemler spora ddönememe az kaldi yani :))) sen nasilsin balimm ♥♥
Ben hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.
Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.
Ooo muhteşem! Yalnız dizde sorun olmuyor mu squat yaparken? Kilo fazlanız var çünkü.

çok şükür dizlerde değilde arka baldırları zorluyor bazen.bide sormak istiyorum squatı genelde tam yere oturur gibi yapıyorum.sız nasıl yapıyorsunuz.tam mı yarım mı çömeliyorsunz

Slm deadiii iyiyim canım bugün saol sen nasilsin
iyiyim şekercim ya aynı işte yorgunluk koşuşturmaca bizim bücür napıyor o da hasta mı yazık kusuma
tamam lune haber veririm tabiki bende bir gün spor bir gün ara yapıyorum bayadır iyi oluyor birde lune benim selülitler çok azaldı çok mutluyum ama iç bacak hala kalın ve yumuşak ya iç bacak çok zor gidiyormuş onu anladım son zamanlarda iç bacak yoğunluklu çalışıyorum o nedenle spora başlada gözümüz gönlümüz açılsın

Evet küçük kuşum da hasta yaa zaten ondan geçti bana da ama şimdi iyi bi tek burun akıntısı ve sabahlari hafif öksürügü var ay deadii iç bacak gerçekten zor gidiyor ama gidiyor ben baya sıkılaştirdim ama benim selülitler fena çıktı bi hantallaştim sorma bugün ufaktan başlıcam spora 5 gün spor haftasonu dinlenme şeklide yapıcam yine hepimiz bi toplansaydik

Yoo Atıştırmak şöyle dursun Bazen mesela yemek yediğimde sevdiğim bi tatlı varöyle canım istiyor ama bir lokma yiyemiyorum Yemek desen o da üç beş lokma Sanki midem küçücük bi yere sıkıştırılmış da yediklerim sığmıyor gibi azcık yesem kusacak kadar doluyorum

video yu göremiyorum yasaklı işyerinde

birsey daha sormak istiyorum

squat yaptıktan sonra belirmeye başladı sanki yatakta gerinirken dizlerimin hemen üzeri üst bacağım nasıl acıyor
ordaki kaslar harekete geçtiği için midir
ve geçici bir durummudur bu durum

ay evet toplansaydık iyiydi ben tam olarak bayramdan sonra dönerim herhalde düzenime haftaya eve gideceğim çünkü ay minik ebuşa geçmiş olsun annesi

Ben de uzun bir aradan sonra tekrar başladım. Bugün 2.günüm bitti.
Yaptıklarım: Squat + Basen savar + Strecking
Boyun 1.67 / Kilom 53
Daha önceden kikboks, plates ve squat yapmışlığım var. Before after fotoları olanlar özelden yazabilir mi? Ben de before fotolarımı gösterebilirim
Herkese güzel popolu akşamlar

15 dk tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
15 dk bisiklet
20x3 seated row
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
100 gym stick twist
100 dummble side bend
40 squat
ve finish :)

aynısından dün ve salı günü yaptım bildirim gecikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…