kuzummmcanlarıııııııııııııım
ya sanırım ben yanlış yapıyormuşum squatı. benim ön bacak kaslarım çalıştı hep üt ön bacak kaslarım acıyor adım attıkça neden? gerçi bir haftadır filan yapmıyorum canım acıyınca bıraktım.
Tam sandalyeye oturur gibi yapıyorum. Ne kadar aşağı inerse popon o kadar etkili olur.çok şükür dizlerde değilde arka baldırları zorluyor bazen.bide sormak istiyorum squatı genelde tam yere oturur gibi yapıyorum.sız nasıl yapıyorsunuz.tam mı yarım mı çömeliyorsunz
1.000 ip atlama,500 mekik,600 basen hareketi,50squat,150köprü,150 yan bölge hareketi.
Sorma şekercim ya yaz fena dağıttı bizi. Şimdi de regl oldum tam spora başlayacağım derken.Evet küçük kuşum da hasta yaazaten ondan geçti bana da ama şimdi iyi bi tek burun akıntısı ve sabahlari hafif öksürügü var ay deadii iç bacak gerçekten zor gidiyor ama gidiyor ben baya sıkılaştirdim ama benim selülitler fena çıktı bi hantallaştim sorma bugün ufaktan başlıcam spora 5 gün spor haftasonu dinlenme şeklide yapıcam yine hepimiz bi toplansaydik
O zaman mutlaka tiroid ölçümü yaptır. Yemediğin halde kilo veremiyorsan sıkıntı vardır mutlaka.Yoo Atıştırmak şöyle dursun Bazen mesela yemek yediğimde sevdiğim bi tatlı varöyle canım istiyor ama bir lokma yiyemiyorum Yemek desen o da üç beş lokma Sanki midem küçücük bi yere sıkıştırılmış da yediklerim sığmıyor gibi azcık yesem kusacak kadar doluyorum
Tam sandalyeye oturur gibi yapıyorum. Ne kadar aşağı inerse popon o kadar etkili olur.
Sorma şekercim ya yaz fena dağıttı bizi. Şimdi de regl oldum tam spora başlayacağım derken.Benim de selülitlerimin bir kısmı geri geldi. Halbuki taş gibiydim.
O zaman mutlaka tiroid ölçümü yaptır. Yemediğin halde kilo veremiyorsan sıkıntı vardır mutlaka.
Evet 3-4 günde geçiyor. Kaslarınız bu kadar yoğun çalışmadığı için orada laktik asit birikti. Kas gevşetici ile masaj yapabilirsiniz.video yu göremiyorum yasaklı işyerinde
birsey daha sormak istiyorum
squat yaptıktan sonra belirmeye başladı sanki yatakta gerinirken dizlerimin hemen üzeri üst bacağım nasıl acıyor
ordaki kaslar harekete geçtiği için midir
ve geçici bir durummudur bu durum
Al benden de o kadar. Bende 1 hafta önce taşındım hala tadilat ve yerleşme sürüyor. Allah kolaylık versin.ev tasiyorum 5 gundur spor yapmadim kendimi bomb.k hissediyorummm
15 dk tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
15 dk bisiklet
20x3 seated row
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
100 gym stick twist
100 dummble side bend
40 squat
ve finish :)
aynısından dün ve salı günü yaptım bildirim gecikti :)
kuzummm
Aşkkklarıııımmm. Enneee Ezgi'mm sen neden grisin?canlarıııııııııııııım
Alt bacak sabitken popomuzu geri itiyoruz. Orada hareketi yapan ve normalde çok sık kullanılmayan bir kas grubu var. Herkeste aynı yerde benzer ağrı oluştu.ya sanırım ben yanlış yapıyormuşum squatı. benim ön bacak kaslarım çalıştı hep üt ön bacak kaslarım acıyor adım attıkça neden? gerçi bir haftadır filan yapmıyorum canım acıyınca bıraktım.
Sağlıklıdır elbette. Sporla beraber kilo almak için beslenmeye çok dikkat etmek lazım.Kızlar merhaba herkese kolay gelsin... Sayfaların çoğunu okudum aranızda sporla kilo alanları görünce hemen bende yazmak istedim. Ben 1.62 boyunca 43 kgyim. Hem sağlığım hem de dış görünüşüm açısından 5/6 kg kadar almak istiyorum. Ekim ayında spora baslicam daha önce hayatimda hic spor yapmadim gibi bir sey. Bi ara evde squat yapmistim hemen işe yaramişti. Şimdi sizlere sorum şu. Kilo almak için nasıl bir spor programı uygulamam gerekir? Yani kilo alayım derken yanlış programla kilo vermekten çok korkuyorum. Bölgesel olarak bacak, ön ve arka kollarım çok ince onların kalınlaşmasını istiyorum belim ve kalçam kiloma göre iyi sayılabilir. Desteklerinizi bekliyorum 2 ayda 5kg almak sağlıklı mıdır? Yada çok mu zor abartıyor muyum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Slm kizlar bugün biraz spor yaptim ama hamlamayim diye az yaptim
50 thing master aletiyle iç bacak
50 squat (yarısı sumo)
25 selülit savar haraketi
15 iki bacak aşşaği yukari
25 yarım mekik
Soğuma
Sonuç alan arkadaşlar var mi bu squat tan. Fotolu paylaşım yapsada bizde ona gore baslasak
Çok geçmiş olsun canım, iyileş biz buradayız bekliyoruz sahalara dönüşünü.Mrb bayanlar ben yeni uyeniz.maalesef rahataiLandim bağırsak problemi yüzünden hastanedeyiz birkaç gün spor yapamicam
Sonuç alan arkadaşlar var mi bu squat tan. Fotolu paylaşım yapsada bizde ona gore baslasak
Askitom bi görünüp kayboluyosun yaaa gitme artikben bugun başlıyorum fena saldim çünkü hem 2 kilo fazlam var hemen vermem lazim bayrama bi nebze toplanmam lazim bu sefer karina hücum edicem ben
6 gün sonra 1buçuk saat spor yaptım mutluluktan ve rahatlıktan ölmek üzereyimm
HcRt_ ben de sporla kilo aldım, daha doğrusu 48-49 kilo civarında sigarayı bırakmıştım kilo almaya başlıyordum ve vücut yapımdan dolayı karın çevresine toplanıyor bütün kilom malesef ben de madem iştahım açıldı o zaman bari orantılı kilo alayım diye spora başladım. bacakların inceyse yağ tutmuyor demektir bu da biraz çabayla çok güzel kas tutabilir anlamına gelir. daha önceden bi foto paylaşmıştım kasla yağın aynı terazide olduğu, azıcık bi kasın çok büyük bi yağ kütlesiyle aynı kiloya denk geldiğini gösteriyordu, demem o ki kaslanmaya başladıkça kilo alıcaksın ama çok çok güzel görünen bi kilo olucak. çok fazla cardio önermiyorum sadece ısınmak için bi 10 dk falan yapabilirsin belki onun dışında güçlendirme çalış, şınav, mekik, squat, lunge...internete strenght training workout yazarsan biçok video bulursun zaten. ben ağırlıkla çalışıyorum, şu an 56-57 kilo aralığındayım ama hiç kimse o kadar olduğuma inanmıyo çünkü eskisinden daha kilolu görünmüyorum sadece çok daha sıkı ve kıvrımlı görünüyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Bende azar azar başlayayım diye düşünüyorum kuzum ya. Çünkü birden geri dönünce ağrısı muhteşem oluyor.
Çok geçmiş olsun canım, iyileş biz buradayız bekliyoruz sahalara dönüşünü.
Topikte şahsi fotoğraf paylaşılması yasak! Onu da geçtim buradaki kızlardan hiç kimse poposunu ortalıkta sergileyecek bir karakterde değil, olanı da ben gönderirim zaten. İlk sayfadaki yorumlar şahsınıza kafi gelmediyse başlamayın.
Eşimin kardeşi vardı canım hem ondan hem de evde yapılması gereken çok iş var hala. O yüzden tam randımanlı gelemiyorum. Sen nasıl oldun? Bitanem benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?