20 dk tempolu yürüme bandı
20 dk eliptik
6.7 km bisiklet
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
200 twist
40 dummble side bend
50 squat
dün bildirimim
Öncelikle hoş geldin. Programın gayet iyi, ileride az gelirse ekleme yaparız.merhaba arkadaşlar.. uzuuuunn zamandır okuyorum bu topiği .. kilo çok olduğu için başlammaıştım .. 1 hafta önce başladım ben de .. hem squat hem de meikik programına.. ama öncesinde günde 10-20 tane yaparak hazırladım kendimi ..
boyum 1.62 kilom 67 , yaşım 37..
87 ile doğuma girdim ancak gidiyor kilolarım ..
vücut yapım çok orantılı ancak cok da yağlı ve sellülitli.. bir de iç bacaklarımda yağ birikintisi var ondan kurtulmak istiyorum..
şu an 7 . gündeyim.. yarısını squat yarısını da sumo squat olarak yapıyorum.. mekik programında da crunch, leg raise ve plank var..bazen ters üzgen hareketi de ekliyorum buna..
başka önerileriniz olur mu..akşamları en az 45 dk yürüyüş de yapıyorum haftanın 5 günü..
Bildirim zamanı fıstıklaaar
10 dk abs
50 squat
25 selülit savar haraketi
Niye banlandın bakalım?banlandım da geldiiiiiiiiiiiiiiim
Şekercim bütün hızınla geri dönüyorsun bakıyorum da! Muhteşem.Bildirim zamani fıstıklar
30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
2.5 km tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
7.7 km bisiklet
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
100 dummble side bend
40 squat
ve finito dünden
Geçmiş olsun iyi olunca bekleriz.Selam kizlar...kusura bakmayin uzun zaman yazamadim..biraz sorunlarim vardi...birazda diz agrim var .dr.gitsem aslinda iyi olacak...insalah trkrar araniza katilirim sonra
10 kg ağırlıkla mı yazıyor?Bildirim zamani fıstıklaarr
♥ 30 kedi poziyonunda arkaya tekme
♥ 30 köpek iseme hareketi
♥ 30 istiridye
♥ 30 köprü hareketi
♥ 30 selülit savar hareketi
♥ 30 sn plank
♥100 thing master aletiyle iç bacak çalışma
♥ 100 twist hareketi
♥ 50 sağa sola eğilme hareketi bel için
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 10 dk abs (laura London)
♥ 10 dirsek bükük kollari açma ( 10 kilo ağirlikla)
♥ 50 jumping jack
Soğuma
Ama sizinle spor yapmak daha keyifli
Yemek düzenini değiştirmek spora baya katkı sağlıyor. Asitli içecek tüketimi özellikle selülite davetiye çıkarıyor.Kızlar sizin kadar cok hareket yapamıyorum ama yemeği çok azalttım iştahsızım bi de üstüne her gün squat yapıyorum bayağı faydası oldu sanki. Bu selülitleri eritmek çok zaman alacak ama şimdiden bile fark etmiş sevindim..
mrb bayanlar topladım kendimi şükür.
ısınma olarak 20dk leslie,(ipim kaybolmuş annemın yanında gece hastanede kaldığım da)400 ip atlar gibi zıplama,50squat,100 köprü,400 mekik,600 basen hareketi,150 yan bölge hareketi
1 er gün ara ile ya da 3 gün spor 1 gün dinlenme olarak yapabilirsiniz. Her gün kasları dinlendirmeden yapmak kasları yıpratır.Merhabalar 23 yasındayım boyum 172 kilom 53 aslında kilo problemim yok ancak sıkılaşsın istiyorum.Her gün mü yapıyorsunuz hareketleri haftada kaç gün?
İp atlama harika bir spordur. Ki sen yanına da başka neler neler eklemişsin. Harika!spor (ipimi buldum çok şükür)
850 ip atlama,600 basen,400 mekik,150yan bölge,100köprü,50squat
İlk sayfayı okuyabilirsin.kızlar hala devam ediyor musunuz sonuç alanlar yazabilir mi
Bugün basladım
4 dk ip atlama
50 squat
3 x 10 omuz
3 x 10 butterfly
3 x 10 iç bacak
3 x 10 dış bacak
50 mekik
Görüşmek üzere kuzum, cısslara çok dalma. Bayram dönüşü foto günü var.selam kızlar bayram tatili için eve gidiyroum bir süre yokum yani bayramdan sonra görüşmek ğzere öpüyorum hepinizi iyi bayramlar şimdiden gelemezsem
Norwe muhteşemsin ya. Seninle koşmak isterdim.20 dk tempolu yürüme bandı
20 dk eliptik
6.7 km bisiklet
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
200 twist
40 dummble side bend
50 squat
dün bildirimim
sporla birlikte bir haftadır beslenmeme özen gösteriyorum çünkü kilomda artış farkettim ve bel bölgesinde simit oluşumuna izin vermek istemiyorum
ölümüne gym stick twist ölümüne dumble side bend
La Lune konunun sahibi olarak senin değişimini çok merak ediyorum bayağı azimli gibisin
yorumların tamamını okuyamıyorum çok değişiklik oldu mu?
Peki aynı tempoyla mı devam ediyorsun yoksa azalttın mı squatlarıEvet çok iyi sonuç aldım. Selülitlerim gitti, sıkı ve dik bir popom oldu.
Karnım da hem sıkılaştı hem de gaz problemimde azalma oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?