fitim fitsin fit (squat)

sporla birlikte bir haftadır beslenmeme özen gösteriyorum çünkü kilomda artış farkettim ve bel bölgesinde simit oluşumuna izin vermek istemiyorum
ölümüne gym stick twist ölümüne dumble side bend

Öncelikle hoş geldin. Programın gayet iyi, ileride az gelirse ekleme yaparız.
Bildirim zamanı fıstıklaaar

10 dk abs
50 squat
25 selülit savar haraketi

banlandım da geldiiiiiiiiiiiiiiim
Niye banlandın bakalım?

Bildirim zamani fıstıklar

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
Şekercim bütün hızınla geri dönüyorsun bakıyorum da! Muhteşem.
2.5 km tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
7.7 km bisiklet
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
150 twist
100 dummble side bend
40 squat
ve finito dünden
Vaaay!
Selam kizlar...kusura bakmayin uzun zaman yazamadim..biraz sorunlarim vardi...birazda diz agrim var .dr.gitsem aslinda iyi olacak...insalah trkrar araniza katilirim sonra
Geçmiş olsun iyi olunca bekleriz.

10 kg ağırlıkla mı yazıyor? Vaay arkadaş utandım kendimden. Pazartesi iyi bir dönüş lazım bana.
Yemek düzenini değiştirmek spora baya katkı sağlıyor. Asitli içecek tüketimi özellikle selülite davetiye çıkarıyor.

Merhabalar 23 yasındayım boyum 172 kilom 53 aslında kilo problemim yok ancak sıkılaşsın istiyorum.Her gün mü yapıyorsunuz hareketleri haftada kaç gün?
1 er gün ara ile ya da 3 gün spor 1 gün dinlenme olarak yapabilirsiniz. Her gün kasları dinlendirmeden yapmak kasları yıpratır.

spor (ipimi buldum çok şükür)
850 ip atlama,600 basen,400 mekik,150yan bölge,100köprü,50squat
İp atlama harika bir spordur. Ki sen yanına da başka neler neler eklemişsin. Harika!
kızlar hala devam ediyor musunuz sonuç alanlar yazabilir mi
İlk sayfayı okuyabilirsin.
Bugün basladım
4 dk ip atlama
50 squat
3 x 10 omuz
3 x 10 butterfly
3 x 10 iç bacak
3 x 10 dış bacak
50 mekik

selam kızlar bayram tatili için eve gidiyroum bir süre yokum yani bayramdan sonra görüşmek ğzere öpüyorum hepinizi iyi bayramlar şimdiden gelemezsem
Görüşmek üzere kuzum, cısslara çok dalma. Bayram dönüşü foto günü var.
20 dk tempolu yürüme bandı
20 dk eliptik
6.7 km bisiklet
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
200 twist
40 dummble side bend
50 squat
dün bildirimim
Norwe muhteşemsin ya. Seninle koşmak isterdim.

sporla birlikte bir haftadır beslenmeme özen gösteriyorum çünkü kilomda artış farkettim ve bel bölgesinde simit oluşumuna izin vermek istemiyorum
ölümüne gym stick twist ölümüne dumble side bend

Bende almıştım ama verdim artık korumak istiyorum. Zayıf insanda simit ve göbek çok fena görünüyor.

La Lune konunun sahibi olarak senin değişimini çok merak ediyorum bayağı azimli gibisin
yorumların tamamını okuyamıyorum çok değişiklik oldu mu?

La Lune konunun sahibi olarak senin değişimini çok merak ediyorum bayağı azimli gibisin
yorumların tamamını okuyamıyorum çok değişiklik oldu mu?

Evet çok iyi sonuç aldım. Selülitlerim gitti, sıkı ve dik bir popom oldu.
Karnım da hem sıkılaştı hem de gaz problemimde azalma oldu.

Merhabalarrr
Bende bu gruba katılmak istiyorumm. İki yıl önce callaneticsle çok güzel bir değişim elde etmiştim fakat tam istediğim vücuda ulaşamadan bıraktım maalesef. Son zamanlarda ise bacak popo ve alt karın ağırlıklı derleme hareketlerle yoluma devam ediyordum.. Bunu görünce buraya katılayım dedim ve 50 squatımı yaptım bile
Başka ne mi yaptım?
1.Önce ısınma bunu callaneticsteki ısınma hareketleriyle yapıyorum
2. squat
3. üçgen denilen hareketi ben ayaklarımı duvara koyarak yapıyorum
4. karın hareketi
5. yan yağlar için hareket.
6. iç bacak
7. soğuma

Normalde 10 şınavda yapıyordum göğüslerim için fakat bugün 50 squat beni çok yordu onu da yapmayıverdim

Eveet ikinci gün egzersizlerimi de tamamladım bugün yalnız bacaklarım merdiven inip çıkarken fena zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…