fitim fitsin fit (squat)

ispanyol nasılsın karşılaştık yine

regl oldum 3. günü baslıcam spora yani yarınn :)
günaydın kuzular
bende regl oldum ya haftayada bayram tatili için eve gideceğim ev temizliyorum ama annemler gelcek benle evi temiz bırakayım

Bildirim zamanı fıstıklaaar

10 dk abs
50 squat
25 selülit savar haraketi
süpersin şekerimm

La Lune seni özledik ya yerleşmek zor bilirim bende yerleştim sanıyorsun ama düzen oturana kadar vakit geçiyor baya

canooooommmm hiç rastlaaşamıyoruz seninleeeeeeeeeeeee

Bildirim zamani fıstıklar

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack

canooooommmm hiç rastlaaşamıyoruz seninleeeeeeeeeeeee
evet ya tatildi sınavdı yoğunum ben bu aralar şimdide bayram geliyor karışık oldu herşey

banlandım da geldiiiiiiiiiiiiiiim
kız ne ara geldin banlandın geldin

Bildirim zamani fıstıklar

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
kuşumm süpersinn

Selam kizlar...kusura bakmayin uzun zaman yazamadim..biraz sorunlarim vardi...birazda diz agrim var .dr.gitsem aslinda iyi olacak...insalah trkrar araniza katilirim sonra

Bildirim zamani fıstıklaarr

♥ 30 kedi poziyonunda arkaya tekme
♥ 30 köpek iseme hareketi
♥ 30 istiridye
♥ 30 köprü hareketi
♥ 30 selülit savar hareketi
♥ 30 sn plank
♥100 thing master aletiyle iç bacak çalışma
♥ 100 twist hareketi
♥ 50 sağa sola eğilme hareketi bel için
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 10 dk abs (laura London)
♥ 10 dirsek bükük kollari açma ( 10 kilo ağirlikla)
♥ 50 jumping jack
Soğuma

Ama sizinle spor yapmak daha keyifli

Kızlar sizin kadar cok hareket yapamıyorum ama yemeği çok azalttım iştahsızım bi de üstüne her gün squat yapıyorum bayağı faydası oldu sanki. Bu selülitleri eritmek çok zaman alacak ama şimdiden bile fark etmiş sevindim..

mrb bayanlar topladım kendimi şükür.
ısınma olarak 20dk leslie,(ipim kaybolmuş annemın yanında gece hastanede kaldığım da)400 ip atlar gibi zıplama,50squat,100 köprü,400 mekik,600 basen hareketi,150 yan bölge hareketi

Basen hareketi olarak hangi hareketi yapıyosun canım ?

Merhabalar 23 yasındayım boyum 172 kilom 53 aslında kilo problemim yok ancak sıkılaşsın istiyorum.Her gün mü yapıyorsunuz hareketleri haftada kaç gün?

Basen hareketi olarak hangi hareketi yapıyosun canım ?
yere yan yatıp 100 defa yukarı kaldırıyorum bacağımı sonra 45 dercelik acıyla koyup 100 defa. sonra bukuyorum o sekilde 100.50şer tanede bacak bukukken bılekler birleşik dizi açıp kapıyorum falan bi video var orda çok güzel hareketler var istersen atarım buraya

Atabilirsen çok iyi olur canım

Bugün rest günüm kizlar yarin bildirime devam bu arada 7 8 ay düzenli spor yaptık burda arkadaslarla ama 2 buçuk ay falan ara verdim ve selülitlerim tamamen gitmisti etim sıkı kalçam dikti sporu uzun süre birakinca vücut kendini tekrar saliyor ve selülitlerin bi kismi geri dönüyor helede benim gibi kahveyi çok içiyorsaniz ve düzensiz besleniyorsaniz geri geliyor ama spora geri döndüğünde herseye baştan başlamıyorsun vücut çok çabuk toparlaniyor eskiyi hatirliyor

selam kızlar bayram tatili için eve gidiyroum bir süre yokum yani bayramdan sonra görüşmek ğzere öpüyorum hepinizi iyi bayramlar şimdiden gelemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…