ispanyol nasılsın karşılaştık yinemerhaba arkadaşlar.. uzuuuunn zamandır okuyorum bu topiği .. kilo çok olduğu için başlammaıştım .. 1 hafta önce başladım ben de .. hem squat hem de meikik programına.. ama öncesinde günde 10-20 tane yaparak hazırladım kendimi ..
boyum 1.62 kilom 67 , yaşım 37..
87 ile doğuma girdim ancak gidiyor kilolarım ..
vücut yapım çok orantılı ancak cok da yağlı ve sellülitli.. bir de iç bacaklarımda yağ birikintisi var ondan kurtulmak istiyorum..
şu an 7 . gündeyim.. yarısını squat yarısını da sumo squat olarak yapıyorum.. mekik programında da crunch, leg raise ve plank var..bazen ters üzgen hareketi de ekliyorum buna..
başka önerileriniz olur mu..akşamları en az 45 dk yürüyüş de yapıyorum haftanın 5 günü..
bende regl oldum ya haftayada bayram tatili için eve gideceğim ev temizliyorum ama annemler gelcek benle evi temiz bırakayımregl oldum 3. günü baslıcam spora yani yarınn :)
günaydın kuzular
süpersin şekerimmBildirim zamanı fıstıklaaar
10 dk abs
50 squat
25 selülit savar haraketi
canooooommmm hiç rastlaaşamıyoruz seninleeeeeeeeeeeeeispanyol nasılsın karşılaştık yine
bende regl oldum ya haftayada bayram tatili için eve gideceğim ev temizliyorum ama annemler gelcek benle evi temiz bırakayım
süpersin şekerimm
La Lune seni özledik ya yerleşmek zor bilirim bende yerleştim sanıyorsun ama düzen oturana kadar vakit geçiyor baya
evet ya tatildi sınavdı yoğunum ben bu aralar şimdide bayram geliyor karışık oldu herşeycanooooommmm hiç rastlaaşamıyoruz seninleeeeeeeeeeeee
kız ne ara geldin banlandın geldinbanlandım da geldiiiiiiiiiiiiiiim
kuşumm süpersinnBildirim zamani fıstıklar
30 kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 istiridye hareketi
30 köprü haraketi
30 köpek işeme hareketi
30 selülit savar hakeketi
30 squat
30 sumo squat
50 twist haraketi
4 dk abs
30 jumping jack
Basen hareketi olarak hangi hareketi yapıyosun canım ?mrb bayanlar topladım kendimi şükür.
ısınma olarak 20dk leslie,(ipim kaybolmuş annemın yanında gece hastanede kaldığım da)400 ip atlar gibi zıplama,50squat,100 köprü,400 mekik,600 basen hareketi,150 yan bölge hareketi
yere yan yatıp 100 defa yukarı kaldırıyorum bacağımı sonra 45 dercelik acıyla koyup 100 defa. sonra bukuyorum o sekilde 100.50şer tanede bacak bukukken bılekler birleşik dizi açıp kapıyorum falan bi video var orda çok güzel hareketler var istersen atarım burayaBasen hareketi olarak hangi hareketi yapıyosun canım ?
Atabilirsen çok iyi olur canımyere yan yatıp 100 defa yukarı kaldırıyorum bacağımı sonra 45 dercelik acıyla koyup 100 defa. sonra bukuyorum o sekilde 100.50şer tanede bacak bukukken bılekler birleşik dizi açıp kapıyorum falan bi video var orda çok güzel hareketler var istersen atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?