Kıyamam sana üzülme, bu hepimizin topiği. Giymek istediğin birkaç kıyafet resmi yüklesene. Hem de tanışıp kaynaşalım.tamam ozaman akşam yemeğinden sonra yazarım neler yaptığımı iyi günler ozaman kendi topiğimden de vazgeçiyorum madem iki yönlü takip varsa burda orda kendime hiç arkadaş bulamadım malesef
Rica ederim ne demek. Bu alet işte. Topicde bir arkadaşta var o daha detaylı bilgi verir gelince.çok teşekkür ederim yardımlarınız için ya ... şu thigh master onu ilke defa duyuyorum
Kaslarin kuvvetlenmesini sagliyor belli pozisyonlar var durabildigin kdr sabit bi sekilde duruyorsunplank bu ne oluyor ya
Ben işyerinde her yarım saatte bir hareketler yapıyorum 10 tane bacak çalştırmak için hep. Ama on bacakta ustte bana göre selülit var.Eki Görüntüle 1407360
Bacaklar senin mi tatlım? Çoraptan görünmüyor varsalar bile.Ben işyerinde her yarım saatte bir hareketler yapıyorum 10 tane bacak çalştırmak için hep. Ama on bacakta ustte bana göre selülit var.Eki Görüntüle 1407360
Göbek tamam popo da yaza hazır. Bikiniler ne alemde? Verdin mi siparişlerimizi?
bende eski nickini çok seviyordum ya bu da hayırlı olsun güzelmiş görmüşken yazayım dedimbugun kaldıgım yerden spora devam edicem
jillian maratonunun sonuna geldim son 1 günHarikasın tatlım.Jillian level 3 o mü?Bravo!
Benim ya şimdi çektimBacaklar senin mi tatlım? Çoraptan görünmüyor varsalar bile.
İyi fikir. Başla ama yanına başka şeyler de ekle bence.bende eski nickini çok seviyordum ya bu da hayırlı olsun güzelmiş görmüşken yazayım dedim
jillian maratonunun sonuna geldim son 1 günspora ısınmamda katkısı büyük tabi arada jillianlardan da bişeyller yaparım ya iyi oluyor ama bu level 3 squat denizi gibi hoplayarak zıplayarak ne ararsan var o nedenle bu bitsin squat programına başlayım diyordum
Hep aynı aynada mı bakıyorsun? Ve aynı saatlerde? Ters ışıkta bakınca çok selülit varmış gibi gelir insana. Mesela kabin ışıkları. Başka bir odada bakmayı denesen. Çünkü selülit var gibi durmuyor.Benim ya şimdi çektim
Aynen gobusten cok sukur memnunum tatilde biraz abartsam da ;DGöbek tamam popo da yaza hazır. Bikiniler ne alemde? Verdin mi siparişlerimizi?
bencede çoraptan zaten görünmüyor ama bu şekilde bacaklarım olsun çok isterrim ya bence güzel sevmediğin selülitlerde varsa gider onlardaBen işyerinde her yarım saatte bir hareketler yapıyorum 10 tane bacak çalştırmak için hep. Ama on bacakta ustte bana göre selülit var.Eki Görüntüle 1407360
Aynen gobusten cok sukur memnunum tatilde biraz abartsam da ;D
Popis de hazir olucak..
Sana yesil kendime mavi siparis ettimmmm
Ay evet yaaaBikini giymek, eşinin koynuna fit girmek isteyen hanımlar hadi bakalım spora Yazın tatlıbikızla resimlerimizi atıcaz bikinili. Ağlamayın sonra.
bekleriz hem görmüş oluruz neler olmuşBikini giymek, eşinin koynuna fit girmek isteyen hanımlar hadi bakalım spora Yazın tatlıbikızla resimlerimizi atıcaz bikinili. Ağlamayın sonra.
Ay evet yaaa
Kocişim yok koynuna giremem haha
Denize girerim bende
Sen evli degil misin kizyeni anladım mesajı ya evet biz denize girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?