fitim fitsin fit (squat)

tamam ozaman akşam yemeğinden sonra yazarım neler yaptığımı iyi günler ozaman kendi topiğimden de vazgeçiyorum madem iki yönlü takip varsa burda orda kendime hiç arkadaş bulamadım malesef
Kıyamam sana üzülme, bu hepimizin topiği. Giymek istediğin birkaç kıyafet resmi yüklesene. Hem de tanışıp kaynaşalım.

bugun kaldıgım yerden spora devam edicem
bende eski nickini çok seviyordum ya bu da hayırlı olsun güzelmiş görmüşken yazayım dedim

Harikasın tatlım. Jillian level 3 o mü?Bravo!
jillian maratonunun sonuna geldim son 1 gün spora ısınmamda katkısı büyük tabi arada jillianlardan da bişeyller yaparım ya iyi oluyor ama bu level 3 squat denizi gibi hoplayarak zıplayarak ne ararsan var o nedenle bu bitsin squat programına başlayım diyordum

İyi fikir. Başla ama yanına başka şeyler de ekle bence.

Benim ya şimdi çektim
Hep aynı aynada mı bakıyorsun? Ve aynı saatlerde? Ters ışıkta bakınca çok selülit varmış gibi gelir insana. Mesela kabin ışıkları. Başka bir odada bakmayı denesen. Çünkü selülit var gibi durmuyor.

Aynen gobusten cok sukur memnunum tatilde biraz abartsam da ;D
Popis de hazir olucak..
Sana yesil kendime mavi siparis ettimmmm
Bikini giymek, eşinin koynuna fit girmek isteyen hanımlar hadi bakalım sporaYazın tatlıbikızla resimlerimizi atıcaz bikinili. Ağlamayın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…