fitim fitsin fit (squat)

Selam kızlar Ben de dün KedidirKedii nin gruplarına katıldım belki belli bir programla daha iyi veririm diyee Ama sorun olmazsa burda da yaptığım sporları paylaşabilirim Bu arada bildirimleriniiiiz süper harıkasınııız

Bende yarın başlamak istiyorum boy 167 kilo 69. Hemde diyetede başlayacağım. senin söylediğin hareketler çok içime sindi sguatı biliyorum zaten fakat diğer resimler açılmıyor günlük hangi egzersizleri yaptığını birde kaç defa yaptığını ayrıntılı yazarmısın rica etsem:)

Squatta 2.gün kızlar:
70 squat
70 half squat
70 sidekick squat(tekme)
50 sumo squat
70 split squat
70 barbell squat
50 üçgen
50 toe tops
50 bycyle cruch
5 dk lık soğuma videosuyla bitirdim :)
Sonuç kan ter direk banyoya kaçar bennn :)

Ayyyyy inşallah benim gobusun gittiğinizde goruruz
İnşallah canım neden olmasın azim ve kararlılık sonrası sende görürsün; )
İyi yapmışsın canım kedinin programlar iyidir buraya da gel ama bırakma bizi
Canim kime söylemiştin bunları alıntı yapsan görmemiz daha rahat olur şimdi ona göre cevap yazar sorduğun kisi

Bugünkü bildirimim
5 dk Zımba ısınma için
20 high knees
60 mountain climbers
20 jumping jack
120 mekik 20 ser Setler halinde
11 er sitting leg raises
20 ser lunges
15 er inner thigh lift
15 Squat
15 er leg lift
10 back kick
10 dk soğuma

Mutlu Huzurlu Akşamlar Güzel bayanlar
1 mil leslie
120 squat
60 pilates çemberi bacak sıkıştırma
60 pilates çemberi kol
25 sumo squat
50 sağ sol dönme bel
25 mekik
50 kedi pozisyonu arkaya bacak itme hareketi
30 köpek işeme hareketi
Fat burning hııt plates workout 35 dk veee

kızlar ben her spordan sonra hasta olmayı basarıyorummm not : ıyı gıyınıyorumm sonrasındaa amaa o spor esnasında noluyosa oluyoo

4-5 gündür hastaydım malesef spor yapamadım bugün kendime geldim ve hemen sporuma döndümm
10dk ısınma-20 dk ip atlama-15 dk bel, karın egzersizi-25 dk bileklere 1,5 kilo bağlayarak bacak, popo egzersizi-10 dk soğuma

Squatta 3.gün kızlar: (dünkü bu kızlar cezalı olduğum için yazamamistim:) bugunkunude birazdan baslicam)
80 squat
80 half squat
80 sidekick squat(tekme)
80 sumo squat
80 split squat
80 barbell squat
60 üçgen
60 toe tops
60 bycyle cruch
5 dk lık soğuma videosuyla bitirdim.

Bende de aynısı ya spor yapıyorum hop hasta oluyorum o hafta misal simdi
bünye ile alakalı olabilir sanırım ben spor sonrası hiç ara vermeden soğuk ılık arası su ile duş alıyorum.Kıyafetlerimi üzerimde bekletmiyorum hiç ter bedende soğuduğunda hasta yapabilir.Duş sonrasıda bi çay ohh mis bugünkü sproumu yazmadım öncesinde video lar buldum onları yaptım spor arası ve gün içinde 170 squatım var videolar hariç.Squat alışkanlık gibi oldu boşluk bulduğum an squat yapmaya başlıyorum. Dükkanda çay almaya gidiyorum 25 squat yapıyorum hemen

:)) ben 3 gundur engelli gibi yuruyorum :) normalde pilates yapıyordum aama squat ağır geldi:) umarım alışır bacaciklarim

Ben dışardan kapıyor olabilirim mikropları sporda dediğin gibi hemen duş alıyorum ama yinede dikkat etmiyorsam demek
:)) ben 3 gundur engelli gibi yuruyorum :) normalde pilates yapıyordum aama squat ağır geldi:) umarım alışır bacaciklarim
Bende ilk başta öyleydim alıştım şimdi ilk başta oturup kalkamiyordum biyere

Ben dışardan kapıyor olabilirim mikropları sporda dediğin gibi hemen duş alıyorum ama yinede dikkat etmiyorsam demek

Bende ilk başta öyleydim alıştım şimdi ilk başta oturup kalkamiyordum biyere
Ayneeennn eşim dalga geçip duruyor:)

Squatta 4.gün : )
90 squat
90 half squat
90 sumo squat
90 split squat
90 barbell squat
65 üçgen
65 toe tops
65 bycyle cruch
65 jumping jack
30 pulse crunch
60 buyt kicks
50 iseyen kopek
50 mekik
5 dk lık soğuma videosuyla finish :)
Yarın 1 gunluk mola veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…