İnşallah canım neden olmasın azim ve kararlılık sonrası sende görürsün; )Ayyyyy inşallah benim gobusun gittiğinizde goruruz
İyi yapmışsın canım kedinin programlar iyidir buraya da gel ama bırakma biziSelam kızlarBen de dün KedidirKedii nin gruplarına katıldım belki belli bir programla daha iyi veririm diyee Ama sorun olmazsa burda da yaptığım sporları paylaşabilirim Bu arada bildirimleriniiiiz süper harıkasınııız
Canim kime söylemiştin bunları alıntı yapsan görmemiz daha rahat olur şimdi ona göre cevap yazar sorduğun kisiBende yarın başlamak istiyorum boy 167 kilo 69. Hemde diyetede başlayacağım. senin söylediğin hareketler çok içime sindisguatı biliyorum zaten fakat diğer resimler açılmıyor günlük hangi egzersizleri yaptığını birde kaç defa yaptığını ayrıntılı yazarmısın rica etsem:)
Bende de aynısı ya spor yapıyorum hop hasta oluyorum o hafta misal simdikızlar ben her spordan sonra hasta olmayı basarıyorummmnot : ıyı gıyınıyorumm sonrasındaa amaa o spor esnasında noluyosa oluyoo
bünye ile alakalı olabilir sanırım ben spor sonrası hiç ara vermeden soğuk ılık arası su ile duş alıyorum.Kıyafetlerimi üzerimde bekletmiyorum hiç ter bedende soğuduğunda hasta yapabilir.Duş sonrasıda bi çay ohh misBende de aynısı ya spor yapıyorum hop hasta oluyorum o hafta misal simdi
:)) ben 3 gundur engelli gibi yuruyorum :) normalde pilates yapıyordum aama squat ağır geldi:) umarım alışır bacaciklarimbünye ile alakalı olabilir sanırım ben spor sonrası hiç ara vermeden soğuk ılık arası su ile duş alıyorum.Kıyafetlerimi üzerimde bekletmiyorum hiç ter bedende soğuduğunda hasta yapabilir.Duş sonrasıda bi çay ohh misbugünkü sproumu yazmadım öncesinde video lar buldum onları yaptım spor arası ve gün içinde 170 squatım var videolar hariç.Squat alışkanlık gibi oldu boşluk an bulduğumda squat yapmaya başlıyorum
alışırsın bi kaç güne geçer daha rahatlarsın:)) ben 3 gundur engelli gibi yuruyorum :) normalde pilates yapıyordum aama squat ağır geldi:) umarım alışır bacaciklarim
Ben dışardan kapıyor olabilirim mikropları sporda dediğin gibi hemen duş alıyorum ama yinede dikkat etmiyorsam demekbünye ile alakalı olabilir sanırım ben spor sonrası hiç ara vermeden soğuk ılık arası su ile duş alıyorum.Kıyafetlerimi üzerimde bekletmiyorum hiç ter bedende soğuduğunda hasta yapabilir.Duş sonrasıda bi çay ohh misbugünkü sproumu yazmadım öncesinde video lar buldum onları yaptım spor arası ve gün içinde 170 squatım var videolar hariç.Squat alışkanlık gibi oldu boşluk bulduğum an squat yapmaya başlıyorum. Dükkanda çay almaya gidiyorum 25 squat yapıyorum hemen
Bende ilk başta öyleydim alıştım şimdi ilk başta oturup kalkamiyordum biyere:)) ben 3 gundur engelli gibi yuruyorum :) normalde pilates yapıyordum aama squat ağır geldi:) umarım alışır bacaciklarim
Ayneeennn eşim dalga geçip duruyor:)Ben dışardan kapıyor olabilirim mikropları sporda dediğin gibi hemen duş alıyorum ama yinede dikkat etmiyorsam demek
Bende ilk başta öyleydim alıştım şimdi ilk başta oturup kalkamiyordum biyere
Bugün biraz daha iyi :) yrin inşallah aliscakalışırsın bi kaç güne geçer daha rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?