fitim fitsin fit (squat)

Ne kadar Squat çeşidi varsa yapmissin

ins 1 aya su popisim düzelir:)
Ya ben iç bacak bacaklarını üst kısmından şikayetçiyim ya çok yumuşak selülitli hala arkasında falan selülit azaldı ama iç kısımlara nasıl şeyle yapmam lazım acaba ay ben bir bilene sorayım yan topige ugrayip kediye danisayim

aynen kedı bu ıste uzman olmuş :)

al bendende o kadar aynı sorun pilates çemberini bacaklarımla sıkıyorum ama hiççç

al bendende o kadar aynı sorun pilates çemberini bacaklarımla sıkıyorum ama hiççç
Ben gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeye
Bu arada H E ben bayadir buralardayım çok aktif Squad yapmıyorum hergün 10 15 falan yaptığım halde benim popis baya iyi oldu yuvarlak kalkik yayvanligi gitti kız bence devam et en zor yer iç bacak ondan ilerleme çok yavaş bende

tamam canım haber bekliyorum

Ben 2 aydır pilates yapıyordum ama araya bayram falan gırınce yapamadım memlekete gıttık falan derken boşladım.
Baktım kızlar squat yapıyor 4 gundur yapıyorum ve bırakmayada nıyetım yok popodan ve altında çatlaklar var onlar için yapıyorum bıde bılıyorsun bıde göbüşüm var
Off Off işimiz zorrr

Evet ya işimiz zor ama imkansız değil ama yolumuz uzun bırakmak yok ara versette arada spora devam

Bugünün bildirimi
10 dk oryantal zumba dan oryantale gecis
60 high knees
20 mountain climbers
20 jumping jack
20 ser lunges
14 sitting leg raised
15 inner thigh lift
15 Squad
10 ar back kick
15 er leg lift one yana arkaya
Soğuma
Birde dışarda 15 dk yürüyüş yaptim

Geleceğim de ne zaman bilmiyorum Ama çok istiyorum cidden, bir başlasam bırakmam da başlamak zor :/
Ya başlaresim bence küçük şeylerle başla önce ben öyle yaptım önce 15 20 mekik 10 Squat falan yavaştan ilerliyorum şimdi biraz vücudum gevşemeye baslamisti sanki başlamak gerekiyordu ya özledim sizi de

Ya başlaresim bence küçük şeylerle başla önce ben öyle yaptım önce 15 20 mekik 10 Squat falan yavaştan ilerliyorum şimdi biraz vücudum gevşemeye baslamisti sanki başlamak gerekiyordu ya özledim sizi de
Ben squat yapmak istiyorum canım bir süre sadece, belki sonra karın egzersizlerine geçebilirim. Şu an karnımı hepten eritmek istemiyorum

Firm up / toning buttocks workout - Level 1 -
Buttocks workout Level 2 - The best butt workout
Buttocks workout Level 3

Butt & Legs Workout
ve squat bunları dün yaptım içerikleri aynı gibi levellerde bugün popom çok ağrıyor üst bacak ve popo
bugün ara ara squat yaptım sadece

Olsun canım tebrikler ağrı olsada pes etmeden devam az a da olsa

Olsun canım tebrikler ağrı olsada pes etmeden devam az a da olsa
ilk defa bu kadar ağrı hissettim bacaklarda ilk zaman olmuştu popo hareketlerine yönelik videolar ondan sanırım otururken bile ağrı var ki dokunduğumda bile kaslar iyi çalışmış bu videolarla devam etçem bakalım.Squat bambaşka her boşlukta hemen yapmaya başlıyorum 20- 25 gün içinde ne kadar olursa Üst bacak içide sıkılaşır popoda dikleşirse olay bitmiştir kilom zaten yok göbekte yok az kilo alsam olacak ama yeme sorunum var oturduğumda kemiklerim batıyor rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…