Ne kadar Squat çeşidi varsa yapmissinSquatta 4.gün : )
90 squat
90 half squat
90 sumo squat
90 split squat
90 barbell squat
65 üçgen
65 toe tops
65 bycyle cruch
65 jumping jack
30 pulse crunch
60 buyt kicks
50 iseyen kopek
50 mekik
5 dk lık soğuma videosuyla finish :)
Yarın 1 gunluk mola veriyorum
Ne kadar Squat çeşidi varsa yapmissin
Ya ben iç bacak bacaklarını üst kısmından şikayetçiyim ya çok yumuşak selülitli hala arkasında falan selülit azaldı ama iç kısımlara nasıl şeyle yapmam lazım acabains 1 aya su popisim düzelir:)
aynen kedı bu ıste uzman olmuş :)Ya ben iç bacak bacaklarını üst kısmından şikayetçiyim ya çok yumuşak selülitli hala arkasında falan selülit azaldı ama iç kısımlara nasıl şeyle yapmam lazım acabaay ben bir bilene sorayım yan topige ugrayip kediye danisayim
Evet bayadir uğraşıyor ya lune de iyisi ama bu aralar yok işleri falan var kediyi bulamazsam lune ye luneyi bulamazsam kediye danisiyorum bilginleraynen kedı bu ıste uzman olmuş :)
al bendende o kadar aynı sorun pilates çemberini bacaklarımla sıkıyorum ama hiçççYa ben iç bacak bacaklarını üst kısmından şikayetçiyim ya çok yumuşak selülitli hala arkasında falan selülit azaldı ama iç kısımlara nasıl şeyle yapmam lazım acabaay ben bir bilene sorayım yan topige ugrayip kediye danisayim
Ben gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeyeal bendende o kadar aynı sorun pilates çemberini bacaklarımla sıkıyorum ama hiççç
tamam canım haber bekliyorumBen gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeye
Bu aradaH E ben bayadir buralardayım çok aktif Squad yapmıyorum hergün 10 15 falan yaptığım halde benim popis baya iyi oldu yuvarlak kalkik yayvanligi gitti kız bence devam et en zor yer iç bacak ondan ilerleme çok yavaş bende
Ben 2 aydır pilates yapıyordum ama araya bayram falan gırınce yapamadım memlekete gıttık falan derken boşladım.Ben gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeye
Bu aradaH E ben bayadir buralardayım çok aktif Squad yapmıyorum hergün 10 15 falan yaptığım halde benim popis baya iyi oldu yuvarlak kalkik yayvanligi gitti kız bence devam et en zor yer iç bacak ondan ilerleme çok yavaş bende
Evet ya işimiz zor ama imkansız değil ama yolumuz uzunBen 2 aydır pilates yapıyordum ama araya bayram falan gırınce yapamadım memlekete gıttık falan derken boşladım.
Baktım kızlar squat yapıyor 4 gundur yapıyorum ve bırakmayada nıyetım yok popodan ve altında çatlaklar var onlar için yapıyorum bıde bılıyorsun bıde göbüşüm var
Off Off işimiz zorrr
bugun bana tatil :) ama ben belkı bugun pilates yaparımEvet ya işimiz zor ama imkansız değil ama yolumuz uzunbırakmak yok ara versette arada spora devam
Geleceğim de ne zaman bilmiyorum
Ya başlaresim bence küçük şeylerle başla önce ben öyle yaptım önce 15 20 mekik 10 Squat falan yavaştan ilerliyorum şimdi biraz vücudum gevşemeye baslamisti sanki başlamak gerekiyordu ya özledim sizi deGeleceğim de ne zaman bilmiyorumAma çok istiyorum cidden, bir başlasam bırakmam da başlamak zor :/
Ben squat yapmak istiyorum canım bir süre sadece, belki sonra karın egzersizlerine geçebilirim. Şu an karnımı hepten eritmek istemiyorumYa başlaresim bence küçük şeylerle başla önce ben öyle yaptım önce 15 20 mekik 10 Squat falan yavaştan ilerliyorum şimdi biraz vücudum gevşemeye baslamisti sanki başlamak gerekiyordu ya özledim sizi de
Mantıklı Squad ve üçgen yap o zaman birsürü şey yapmaya gerek yok sonuçta maksat bişeyler yapmak olsunBen squat yapmak istiyorum canım bir süre sadece, belki sonra karın egzersizlerine geçebilirim. Şu an karnımı hepten eritmek istemiyorum
Olsun canım tebriklerFirm up / toning buttocks workout - Level 1 -
Buttocks workout Level 2 - The best butt workout
Buttocks workout Level 3
Butt & Legs Workout
ve squat bunları dün yaptım içerikleri aynı gibi levellerde bugün popom çok ağrıyor üst bacak ve popo
bugün ara ara squat yaptım sadece
ilk defa bu kadar ağrı hissettim bacaklarda ilk zaman olmuştu popo hareketlerine yönelik videolar ondan sanırım otururken bile ağrı var ki dokunduğumda bile kaslar iyi çalışmış bu videolarla devam etçem bakalım.Squat bambaşka her boşlukta hemen yapmaya başlıyorum 20- 25 gün içinde ne kadar olursaOlsun canım tebriklerağrı olsada pes etmeden devam az a da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?