bu programı nereden buldunuz link atarmısınız?özelikle bacak inceltme programını, şimdiden teşekkür ederim.Selam fistiklar
Bildirime geldim ben yeni bir programa başladım cardio challenge ve 30 günlük bacak inceltme programı birde mekik programı yapiyorum
10 dk ısınma zumbayla
50 high knees
20 mountain climbers
40 jumping jack
50 mekik
10 sitting leg raises sağ ve sol
10 lunges
10 inner thigh lift
15 back kick sağ sol ayri
15 leg lift sağ sol ayrı
30 bisiklet hareketi
5 dk soguma
bu programı nereden buldunuz link atarmısınız?özelikle bacak inceltme programını, şimdiden teşekkür ederim.
Harikasın şekerimSlm fıstıklaaarr bildirim zamanı
♥30 twist haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 istiridye haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köprü haraketi
♥ 30 selülit savar haraketi
♥ 50 squat ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 20 dakika twist shape stepper kollarda 1 er kiloluk agirliklarla
♥ 10 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 10 dirsekler bükük kollari yana açma( 10 kilo ağrlikla)
♥ 200 thing master aletiyle bacak çalışma
Vee esneme soğuma
Kan ter içinde kaldim
Hiç karın çalışmadim ikindi vakti de 10 dklik abs workout yaparim
Üstteki ve bu alttaki canım resimlerini atayım internetten yazıp nasıl yapildiklarina bakabilirsin üstteki hareketleri alttakinin linki de bu burda onun hareketlerinin nasıl yapıldığı var http://www.fitgirlcode.com/fit/30-day-thigh-challenge/
Harikasın şekerim
Bende başladım yavaştan eskisi gibi çok değil ama birkaç program yapıyorum bende artık burdayim senlesaol deadiimm
Hani kiz bildirimBende başladım yavaştan eskisi gibi çok değil ama birkaç program yapıyorum bende artık burdayim senlebildirim birazdan
Geldim kız topiklerde Fink atmaktan anca yapabildimHani kiz bildirimbirazdan deyip kaçmissin bende eskisi gibi 6 gün degilde 4 gün yapıyorum canim birbirimizi gaza getirmeyi özledim valla
Üstteki ve bu alttaki canım resimlerini atayım internetten yazıp nasıl yapildiklarina bakabilirsin üstteki hareketleri alttakinin linki de bu burda onun hareketlerinin nasıl yapıldığı var http://www.fitgirlcode.com/fit/30-day-thigh-challenge/
Harikasın şekerim
Ne demek canım al tabiki bende sayfana bunları getirecektim şimdi sana gösterecektim kalp kalbe karsiymisÇok uzun zamandır şu ikisini arıyrodm desem inanırmısın .. Bunları aylar önce womenhealts gibi bir sitede gördüm geçmişimi taradım aradım bulamadım alıyorum bunları
Ayrıca kilom 56 boyum 168Kızlar bugün bende squata başladım
10 squat
10 hald squat
10 sidekick squat
10 sumo squat
10 split squat
10 barbell squat
Ve ilk sayfadaki 20 dklik soluksuz egzersizi yaptım bence ilk gün için iyiydi :)
Agrim olacağını dusunmuyorum plates yapıyorum çünkü vücudum alışkın:))
Hoşgeldin canımKızlar bugün bende squata başladım
10 squat
10 hald squat
10 sidekick squat
10 sumo squat
10 split squat
10 barbell squat
Ve ilk sayfadaki 20 dklik soluksuz egzersizi yaptım bence ilk gün için iyiydi :)
Agrim olacağını dusunmuyorum plates yapıyorum çünkü vücudum alışkın:))
Hayalimdeki kilo ama boy değil yani boyumu anca hayal ederim zira 162 boyum artık Uzama cagımı da geçtiğime goreAyrıca kilom 56 boyum 168
Bende 1 hafta o 20 dklik egzersizi squatlarin üstüne yapmayı düşünüyorum:)Hoşgeldin canımçok iyi sporların ya bende ilk sayfadakinden sıkıldım bırakmıştır bayagi yapmıyorum onu ama iyidir yani
Kilom iyi ama muhasebede çalıştığım için bütün gün oturuyorum basenlerim olucak yakındaHayalimdeki kilo ama boy değil yani boyumu anca hayal ederim zira 162 boyum artık Uzama cagımı da geçtiğime gorebence boy kilo oranın çok iyi
Tamam bildirimleri de bekleriz hem gaza geliriz böylelikle belki başka denemek isteyen de olurBende 1 hafta o 20 dklik egzersizi squatlarin üstüne yapmayı düşünüyorum:)
Tam yerindesin o zaman valla bizim kızlar baya toparlandı göbek falan kalmamıştı en son tabi şimdilerde yoğunluk falan var onlarda benim vermem gereken 5 kilo var yani ben 5 kilo daha verip 58 olmak istiyorum öncelikle onun için ortaya karışık kardiyolu şeyler yapıyorum bende kilo vermeye devamKilom iyi ama muhasebede çalıştığım için bütün gün oturuyorum basenlerim olucak yakındabide popomda catlaklarim var ve ayva bi gobusum var:)
Ayyyyy inşallah benim gobusun gittiğinizde goruruzTam yerindesin o zaman valla bizim kızlar baya toparlandı göbek falan kalmamıştı en son tabi şimdilerde yoğunluk falan var onlarda benim vermem gereken 5 kilo var yani ben 5 kilo daha verip 58 olmak istiyorum öncelikle onun için ortaya karışık kardiyolu şeyler yapıyorum bende kilo vermeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?