Okey derim ben valladaha bende değişik videolar var her bölgeden bir ara yarışalım beraber yapalım ne dersin
Isinma soguma yaparim mutlaka.tum bunlar ortalama ne kadar tutar 1 saat ayirabilirim spora gunde bi de regl iken spor yapiyor muyuz? Videolar icin cok tesekkurler ben aslinda sikilasip biraz daha kilo almak istiyorum cok cabuk yoruluyorum formda degilim belki de ondançok iyimiş kilon boyun sana sıkılaşma için program yapalım o zaman şimdi mekik videosu öneriyorum sana ama bu videoları yapmadan önce ısınmalısın yoksa kasların zarar görür ısınmak için de 50 defa yerinde ip atlama ve yanına 30 high knees 10 jumping jacks yapabilirsin ilk sayfada olması lazım bu hareketlerin görsellerinin sonra şu karın videosunu yapabilirsin
ilk başta biraz zor gelecek karın kasların acıyacak her hareketi 50 sn yapıyor videodaki kız sen 20 şer sn ye yap istersen ilk baştatüm hareketleri yapmaya çalış ama azda olsa çok etkili karın alt göbek yan yağlar için ne arasan süper bir karın ben çok memnunum karnı tamamen çalıştırıyor
bu da kalça bacak bununla başla derim değiştitiriz sonra birde bu videyu arada bırakıp 10 squat yapıp devam edebilirsin
en sonda streching yani soğuma yapmayı unutma ilk sayfada örnek videosu var yada istersen başka önerebilirim
regl zamanı yapmıyoruz canım yani özellikle kalça bacak squat videoları yapmayı önermiyorlar kanamayı arttırdığı söyleniyor ben ara veriyorum o zamanlar özellikle ilk üç gün diğer günlerde karın videolarını falan yapıyorumIsinma soguma yaparim mutlaka.tum bunlar ortalama ne kadar tutar 1 saat ayirabilirim spora gunde bi de regl iken spor yapiyor muyuz? Videolar icin cok tesekkurler ben aslinda sikilasip biraz daha kilo almak istiyorum cok cabuk yoruluyorum formda degilim belki de ondan
tamam birara anlaşalım kapışalımOkey derim ben valla
Kilo almayi biraz sikilasayim ondan sonra dusunuyorum canim ok o zaman yarin baslayayim insaallah bi de bu videolari tel.e ondirebilirsem daha iyi olurduregl zamanı yapmıyoruz canım yani özellikle kalça bacak squat videoları yapmayı önermiyorlar kanamayı arttırdığı söyleniyor ben ara veriyorum o zamanlar özellikle ilk üç gün diğer günlerde karın videolarını falan yapıyorumbenim yarım saat 40 dk sürüyor toplam bu videolar özellikle karın videosunda hareketleri ezberlediğimden videoyu durdurup işte kendim sn değilde mesela 30 tane yapıyorum zaten 50 sn de yaklaşık o kadar yapabiliyorum daha kısa sürüyor ondan birde lune kilo lamak isteyene spordan sonra süt bebe bisküvisi öneriyordu birde muz dene istersen akşamları da yiyebilrisn
bırakmıyorum günlük yapıyorum bazen buraya yazmamış oluyorum pazar günü yapmıyorum sadece cumartesi zamanım fazla olduğu için videolarıda fazla yapıyorum.Hele squatta iş yerinde evde aklıma geldiği anda başlıyorum yapmaya 20-25 o anda ki süreye bağlı bazen 5 tane bile olsa yapıyorum.Ayaktaysam eğer sandalyeye tutunup bacaklarımı arkaya itiyorumaltta paylaştığım videolarda süper onlarıda deneyebilirsin bir ara yaptıkça geçiyor ağrılar ağrıyor diye bırakınca her yeni başlamada daha çok ağrıyor
Merhaba canım boyum 165 kilo 60...canım mesela hangi bölgenden şikayetçisin yada boyun kilon kaç şu an kaç olmak istiyorsun ona göre yardımcı oluruz
selamm
Kızlar öğleden sonra döneceğim mesajlarınızave o kadar kafama takmış durumdayım ki. Gecenin bu saatinde buradaki bütün eğersizleri yaptım şuand :). Şunu söylemek istiyorum kızlr. Benim amacm şurda gördüğüm bazı fotodki kızlarınki gibi karın kası yapmak değil. Hiç hoş durmuyor benim gözümde öyle :/ Ben sadece dümdüz bir göbek,sımsıkı da şu fotolardki gibi kalça istiyorum. Te te o kaa :)
Niye yapamayasın kı :) ben 8 gundur yapıyorum gayet memnnum durmadan aynada popişime bakıyorumBende baslamak istiyorum squata. Yapabilirmiyimki devamli. Fit olmak istiyorummmmm.
Hangımız onu ıstmıyoruz kı :) Ama ben ınanıyorum olucakkk o göbüş gidecek ve o popiş kalkacak okadarrr !!!!!ve o kadar kafama takmış durumdayım ki. Gecenin bu saatinde buradaki bütün eğersizleri yaptım şuand :). Şunu söylemek istiyorum kızlr. Benim amacm şurda gördüğüm bazı fotodki kızlarınki gibi karın kası yapmak değil. Hiç hoş durmuyor benim gözümde öyle :/ Ben sadece dümdüz bir göbek,sımsıkı da şu fotolardki gibi kalça istiyorum. Te te o kaa :)
Deadline sana yardımcı olur canısı ben 168 55 im squat yapıyorum sıkılaşmak ıçın bakalım sana ne dıcekSelamun aleykum kızlar :). Ben 22 yşındayım. 1,65. Klom 60Evliyim. Henüz çocuğum yok. Bir an önce zayıflmak ve formda klmk iistiyorum artık. Şimdiden göbek yptım,selülit yptm ya :/. Boğazıma hayır dıyemiyoruuuum . Ve çok düzensız bir hayatım var. Yattığım,kalktığım,yediğim,içtiğim saat belli değil. E haliyle bu d metabolizmayı etkiliyor... Yardım edin. Aşama aşama ne yapmalıyım. ??
Ay ne guzel. Basliyorum bende.simdi disariya yuruyuse cikiyorum. Yupiiiii.hava soguk ama 4 dereceNiye yapamayasın kı :) ben 8 gundur yapıyorum gayet memnnum durmadan aynada popişime bakıyorum
1 ay olunca ınsallah selulıtlerımden ve göbüşümden kurtulcam bıde kalkık bı popişşş
Ben yuruyuş yapamıyorum çalıştığım için :)Ay ne guzel. Basliyorum bende.simdi disariya yuruyuse cikiyorum. Yupiiiii.hava soguk ama 4 derece
canım sabırsızlıkla bekliyorum. ..Kızlar öğleden sonra döneceğim mesajlarınıza
neden yapamayasın canım ilk başta zır geliyor ama brazcık oturup kalkarken zorlanıyorsun ama etkileri çok iyi squatınaz sayıyla ve yarım olarak yap squatı ilk başta eklemlerini zorlamamak için yarım dediğim tam oturmuyrsun ilk sayfaya bakarsan videosu var birde köpri hareketi vat üçgen diyoruz biz burda onu da yapabilirsinBende baslamak istiyorum squata. Yapabilirmiyimki devamli. Fit olmak istiyorummmmm.
canım öncelikle hazır gıdalardan bisküvi falan kola meyve suyu gibi şekerli içecekleri mümkün olduğunca hayatından çıkarmaya çalışmalısın hepimz bir şekilde dur diyemiyoruz boğazımıza ama çabalıyoruz mesela 1 paket bisküvi değilde çok canın mı çektı 1 tane ye o şekilde hatta çok nadir zamanlarda yenebilir hayatımızdan herşeyi çıkaramayız ama yediğimizde onun kalorisini yakmalıyız yan spor yapalım ki yağa dönüşmesin o gıdalar vucuttaSelamun aleykum kızlar :). Ben 22 yşındayım. 1,65. Klom 60Evliyim. Henüz çocuğum yok. Bir an önce zayıflmak ve formda klmk iistiyorum artık. Şimdiden göbek yptım,selülit yptm ya :/. Boğazıma hayır dıyemiyoruuuum . Ve çok düzensız bir hayatım var. Yattığım,kalktığım,yediğim,içtiğim saat belli değil. E haliyle bu d metabolizmayı etkiliyor... Yardım edin. Aşama aşama ne yapmalıyım. ??
bu arada çok hevesli gördüm seni hızlı sonuç almak istersen ama ağrılara dayanırım zor sporlara gelirim dersen jillian michaels 30 day shred programını öneririm canım ya yukarda yazdıklarım yada sadece 25 dk lık jillian programıve o kadar kafama takmış durumdayım ki. Gecenin bu saatinde buradaki bütün eğersizleri yaptım şuand :). Şunu söylemek istiyorum kızlr. Benim amacm şurda gördüğüm bazı fotodki kızlarınki gibi karın kası yapmak değil. Hiç hoş durmuyor benim gözümde öyle :/ Ben sadece dümdüz bir göbek,sımsıkı da şu fotolardki gibi kalça istiyorum. Te te o kaa :)
bende çalıştığımdan yürüyüş yapamıyorun ya ama isterdimBen yuruyuş yapamıyorum çalıştığım için :)
keşke olsa ya ben önceden program vardı indirebiliyordum şimdi o program çalışmıyor indiremiyoeum o nedenle mecbur netten açıp yapıyorumKilo almayi biraz sikilasayim ondan sonra dusunuyorum canim ok o zaman yarin baslayayim insaallah bi de bu videolari tel.e ondirebilirsem daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?