fitim fitsin fit (squat)

Bence güzel bir süre yap sonra değiştirir videoları yada hareket ekleyebilirsin canım ne zamandır yapıyorsun bunları yeni başladıysan spora bunlar guzel kilo problemin var mi
Hayır canım benim kilo problemim yok sadece vücudumu şekillendirmek istiyorum

Bence güzel bir süre yap sonra değiştirir videoları yada hareket ekleyebilirsin canım ne zamandır yapıyorsun bunları yeni başladıysan spora bunlar guzel kilo problemin var mi

Squat yaparken ağırlık ile yapmam şart mı canım?

Squat yaparken ağırlık ile yapmam şart mı canım?
İlk başta ağırlıklı çalışma eklemlerini zorlarsin Squad yapmak daha kolaylaşınca zamanla ağırlık ekleyebilirsin ben ağırlıksiz yapıyorum hala çünkü 5 kilo daha vermek istiyorum onu verdikten sonra ağırlık eklemeyi planlıyorum sporuma hem bölgesel hem kardiyo beraber takılıyorum hem sıkılaşıp hem de kilo vermek adina

Canım bu videolara devam edeyim mi yoksa başka mı bulaym

Bunlara devam et canım videolar güzel ama sana başka kalça için video önerebilirim arada bunu da yapabilirisn kalçalar için süper biraz zorluyor ilk başta
Demin buna benzer bi video da çalıştım varya birakmicam birakmicam diye diye yaptım eşim diyo benim karı delirdii :)

Demin buna benzer bi video da çalıştım varya birakmicam birakmicam diye diye yaptım eşim diyo benim karı delirdii :)
ama cok etkili varya ben bir ara yapıyordum senin gibi yuvarlana yuvarlana sonra alıştım daha kolay gelmeye başlamıştı video değiştim şimdi yine yapamıyorum yani yuvarlana sürüne geçen denedim de

ama cok etkili varya ben bir ara yapıyordum senin gibi yuvarlana yuvarlana sonra alıştım daha kolay gelmeye başlamıştı video değiştim şimdi yine yapamıyorum yani yuvarlana sürüne geçen denedim de
:)) bakalım bende alisirim 4 5 kere yapım

Hos buldum 155 boyum 47 kilom var biraz kalcam toplasa kendini biraz gobegim super olacak
çok iyimiş kilon boyun sana sıkılaşma için program yapalım o zaman şimdi mekik videosu öneriyorum sana ama bu videoları yapmadan önce ısınmalısın yoksa kasların zarar görür ısınmak için de 50 defa yerinde ip atlama ve yanına 30 high knees 10 jumping jacks yapabilirsin ilk sayfada olması lazım bu hareketlerin görsellerinin sonra şu karın videosunu yapabilirsin
ilk başta biraz zor gelecek karın kasların acıyacak her hareketi 50 sn yapıyor videodaki kız sen 20 şer sn ye yap istersen ilk baştatüm hareketleri yapmaya çalış ama azda olsa çok etkili karın alt göbek yan yağlar için ne arasan süper bir karın ben çok memnunum karnı tamamen çalıştırıyor
bu da kalça bacak bununla başla derim değiştitiriz sonra birde bu videyu arada bırakıp 10 squat yapıp devam edebilirsin

en sonda streching yani soğuma yapmayı unutma ilk sayfada örnek videosu var yada istersen başka önerebilirim

yaptığım videolarda bu tarz popo hala ağrıyor cumartesiden bu yana üst bacak ağrım geçti bunuda deneyim bi
altta paylaştığım videolarda süper onlarıda deneyebilirsin bir ara yaptıkça geçiyor ağrılar ağrıyor diye bırakınca her yeni başlamada daha çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…