Bence güzel bir süre yap sonra değiştirir videoları yada hareket ekleyebilirsin canım ne zamandır yapıyorsun bunları yeni başladıysan spora bunlar guzelVe ; 50 mekik
Kızlar ben de kalçam biraz daha şekillensin diye bunları yapıyorum yeterlimi?
8.gün:
110 squat
110 half squat
110 barbell squat
20 dk da kedinin selülitli bölgeyi ve popo çalıştıran popo kaldıran egzersizini yaptım
Ve tabiki olmazsa olmaz soğuma
Hayır canım benim kilo problemim yok sadece vücudumu şekillendirmek istiyorumBence güzel bir süre yap sonra değiştirir videoları yada hareket ekleyebilirsin canım ne zamandır yapıyorsun bunları yeni başladıysan spora bunlar guzelkilo problemin var mi
Bence güzel bir süre yap sonra değiştirir videoları yada hareket ekleyebilirsin canım ne zamandır yapıyorsun bunları yeni başladıysan spora bunlar guzelkilo problemin var mi
İlk başta ağırlıklı çalışma eklemlerini zorlarsin Squad yapmak daha kolaylaşınca zamanla ağırlık ekleyebilirsin ben ağırlıksiz yapıyorum hala çünkü 5 kilo daha vermek istiyorum onu verdikten sonra ağırlık eklemeyi planlıyorum sporumaSquat yaparken ağırlık ile yapmam şart mı canım?
Canım bu videolara devam edeyim mi yoksa başka mı bulaymİlk başta ağırlıklı çalışma eklemlerini zorlarsin Squad yapmak daha kolaylaşınca zamanla ağırlık ekleyebilirsin ben ağırlıksiz yapıyorum hala çünkü 5 kilo daha vermek istiyorum onu verdikten sonra ağırlık eklemeyi planlıyorum sporumahem bölgesel hem kardiyo beraber takılıyorum hem sıkılaşıp hem de kilo vermek adina
Bunlara devam et canım videolar güzel ama sana başka kalça için video önerebilirim arada bunu da yapabilirisnCanım bu videolara devam edeyim mi yoksa başka mı bulaym
Yaptıkça videolar önerebilirim şikayetçi olduğun bölgelere bacaklar için yada göbek için falan yaniCanım bu videolara devam edeyim mi yoksa başka mı bulaym
Teşekkür ederim balımm :) Dayanıcaz artık birazcıkkk :) :)Bunlara devam et canım videolar güzel ama sana başka kalça için video önerebilirim arada bunu da yapabilirisnkalçalar için süper biraz zorluyor ilk başta
Demin buna benzer bi video da çalıştım varya birakmicam birakmicam diye diye yaptım eşim diyo benim karı delirdii :)Bunlara devam et canım videolar güzel ama sana başka kalça için video önerebilirim arada bunu da yapabilirisnkalçalar için süper biraz zorluyor ilk başta
ama cok etkili varya ben bir ara yapıyordum senin gibi yuvarlana yuvarlanaDemin buna benzer bi video da çalıştım varya birakmicam birakmicam diye diye yaptım eşim diyo benim karı delirdii :)
tabiki katılabilirsin hoş geldinIyi geceler ben de size katilabilir miyim
:)) bakalım bende alisirim 4 5 kere yapımama cok etkili varya ben bir ara yapıyordum senin gibi yuvarlana yuvarlanasonra alıştım daha kolay gelmeye başlamıştı video değiştim şimdi yine yapamıyorum yani yuvarlana sürüne geçen denedim de
Hos buldum 155 boyum 47 kilom var biraz kalcam toplasa kendini biraz gobegim super olacaktabiki katılabilirsin hoş geldinkendini tanıtırsan yardımcı olabiliriz bölgesel problemin mi var kilo problemi falan boy kilo alalım
daha bende değişik videolar var her bölgeden bir ara yarışalım beraber yapalım ne dersin:)) bakalım bende alisirim 4 5 kere yapım
yaptığım videolarda bu tarz popo hala ağrıyor cumartesiden bu yana üst bacak ağrım geçti:)) bakalım bende alisirim 4 5 kere yapım
çok iyimiş kilon boyun sana sıkılaşma için program yapalım o zaman şimdi mekik videosu öneriyorum sana ama bu videoları yapmadan önce ısınmalısın yoksa kasların zarar görür ısınmak için de 50 defa yerinde ip atlama ve yanına 30 high knees 10 jumping jacks yapabilirsin ilk sayfada olması lazım bu hareketlerin görsellerinin sonra şu karın videosunu yapabilirsinHos buldum 155 boyum 47 kilom var biraz kalcam toplasa kendini biraz gobegim super olacak
Benim agrilarim geçti ya Allaha sukur :))yaptığım videolarda bu tarz popo hala ağrıyor cumartesiden bu yana üst bacak ağrım geçtibunuda deneyim bi
altta paylaştığım videolarda süper onlarıda deneyebilirsin bir ara yaptıkça geçiyor ağrılar ağrıyor diye bırakınca her yeni başlamada daha çok ağrıyoryaptığım videolarda bu tarz popo hala ağrıyor cumartesiden bu yana üst bacak ağrım geçtibunuda deneyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?