Sanırım baya yuklendım su en son yaptığım 20 dk lık vıdeodan sonra fena oldum ya sormaDinlendigin iyi olmus ama birden yüklenme ağır gelir zaten devam edersin canim
Alışır ama kendini de sakatlama tabiki ara vererek yap ama ara verince kaslar dinlenmiş olur toparlanirSanırım baya yuklendım su en son yaptığım 20 dk lık vıdeodan sonra fena oldum ya sorma
Artık iş yerındekıler kendını sakatlamadan bırak sunu dıolarAma vzgeçmicem alışır heralde vucudum
Tmm muhakkak öyle yapıcam artıkAlışır ama kendini de sakatlama tabiki ara vererek yap ama ara verince kaslar dinlenmiş olur toparlanir
çok davetkar bir yazı oldu benim içinevet ilk başlarda zor geliyor ama bir kaç haftaya çok rahat gelecek hemde etkili canım kesinlikle deger
Konu Sahibi topigi açtığı zamandan beri burdayım canım bende kesinlikle çok degisiklik oldu ben kilo verdim ki kilo vermeye çalışıyorum hala da lune nin de resimlerini biliyorum tek kelimeyle mükemmel olmuştu ama 6 ay yaptık sürekli burda ama yaz ortasında tayin vb işlerle taşındığından ve yeni ortama adapte olmak ve kişisel sebeplerden şu an buralara giremiyor ama sabredersen sonuçlar harika@SekerPancari71 de toprağın başından beri burda o squati benden daha çok yapmıştır ona da sorabilirsin değişimi ağırlıklı çalışiyor ve ondaki değişimine bildirimden sonuçlar süper diyebilirim
Canim ilk sayfalardan beri hep bu soruyu soruyorlar açıkçası bende kalınlaşma olmadı hiç hatta bacaklarımda incelme oldu çünkü kilo fazlam vardı ayrıca vücudum çok gevsektiayrıca diğer arkadaslarla da kalıplaşmış olmadı ama üst bacak kasları çalışıp sikilastigi için daha sert oluyor ve squatin ilk başlarında kaslar alışkın olmadığı için şişiyor yani kas kütlesi arttığında bir miktar kalınmış gibi geliyor ölçüde bir degisiklik olmasa da ayrıca o az miktar kalınlaşma yumuşak ve selülitli halinden güzel duruyor
tamam canım iyi olur gercekten
Teşekkür ederim canım cevapladigin için bende okudum bazı arkadaşlar incelediğini yazmış kalinlastigini yazan da gördum ondan bi sorayım dedim benim bacaklar kalın da baya yani üst bacaklarım 51 cm olması lazım en kalın yerinden son olctugumde öyle hatırlıyorum ondan biraz kuskuyla yaklaşım squat a önceden de squat programını yaklaşık bir hafta uygulayip bırakmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum :)evet ilk başlarda zor geliyor ama bir kaç haftaya çok rahat gelecek hemde etkili canım kesinlikle deger
Konu Sahibi topigi açtığı zamandan beri burdayım canım bende kesinlikle çok degisiklik oldu ben kilo verdim ki kilo vermeye çalışıyorum hala da lune nin de resimlerini biliyorum tek kelimeyle mükemmel olmuştu ama 6 ay yaptık sürekli burda ama yaz ortasında tayin vb işlerle taşındığından ve yeni ortama adapte olmak ve kişisel sebeplerden şu an buralara giremiyor ama sabredersen sonuçlar harika@SekerPancari71 de toprağın başından beri burda o squati benden daha çok yapmıştır ona da sorabilirsin değişimi ağırlıklı çalışiyor ve ondaki değişimine bildirimden sonuçlar süper diyebilirim
Canim ilk sayfalardan beri hep bu soruyu soruyorlar açıkçası bende kalınlaşma olmadı hiç hatta bacaklarımda incelme oldu çünkü kilo fazlam vardı ayrıca vücudum çok gevsektiayrıca diğer arkadaslarla da kalıplaşmış olmadı ama üst bacak kasları çalışıp sikilastigi için daha sert oluyor ve squatin ilk başlarında kaslar alışkın olmadığı için şişiyor yani kas kütlesi arttığında bir miktar kalınmış gibi geliyor ölçüde bir degisiklik olmasa da ayrıca o az miktar kalınlaşma yumuşak ve selülitli halinden güzel duruyor
tamam canım iyi olur gercekten
ısınma ve soğumayi uzun tutmanı öneririm canım birde ilk başta normal bir hafta kadar ağrı oluyor ama soğumayi daha uzun tutabilirsin rahatlatiyor hatta ben şu Stretch videosunu yapıyordumçok davetkar bir yazı oldu benim içinfakat squat sonrası yürümekte zorlanıyorum ya zannedersem ısınma hareketlerini uzatmalıyım sen ne dersin bu hamlama konusunda?
Özellikle kalinlasma olmaması için streching yapıp kaslarını uzatabilirisn birde kas yapmak öyle kolay değil Hemen kas olmaz zatenTeşekkür ederim canım cevapladigin için bende okudum bazı arkadaşlar incelediğini yazmış kalinlastigini yazan da gördum ondan bi sorayım dedim benim bacaklar kalın da baya yani üst bacaklarım 51 cm olması lazım en kalın yerinden son olctugumde öyle hatırlıyorum ondan biraz kuskuyla yaklaşım squat a önceden de squat programını yaklaşık bir hafta uygulayip bırakmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum :)
tamamdır tatlım çok yardımcı oldunısınma ve soğumayi uzun tutmanı öneririm canım birde ilk başta normal bir hafta kadar ağrı oluyor ama soğumayi daha uzun tutabilirsin rahatlatiyor hatta ben şu Stretch videosunu yapıyordum
Özellikle kalinlasma olmaması için streching yapıp kaslarını uzatabilirisn birde kas yapmak öyle kolay değil Hemen kas olmaz zaten
Ben jilliani seviyorum sonuçlarıda çok iyi hem tüm vücudu da calistiriyor pilates te süper hepsini sırayla hatta beraber yapan biri olarak söylüyorum sıkıldıkça program değiştiriyorum sonra başa sarıyorumPilates yapmayı düşünüyorum uzunca bir sure ara verdim bir de jillian a başlamak istiyorum ama kardiyo da beni zorluyor biraz pilates + squat yapabilirsem güzel olacak :)
Ben jilliani seviyorum sonuçlarıda çok iyi hem tüm vücudu da calistiriyor pilates te süper hepsini sırayla hatta beraber yapan biri olarak söylüyorum sıkıldıkça program değiştiriyorum sonra başa sarıyorum
Anladım canım Squat iyi olur o zaman birde pilates yanına çok iyi olur bildirimlerini bekleriz usenme bence başlaBen jillian ile kısa sürede süper inceldim ama level 2 deyken 4. Ya da 5. Gunde bırakmak zorunda kalmıştım belden 4 cm üst bacak tan 2 cm incelmistim 10 . Gundeyken . Maalesef devam ettiremedim çok istedim bitirmeyi bi daha da yapmak kısmet olmadı bi senedir :) daha çok bölgesel sorunum olduğu için de pilates yapmayı düşünüyorum yani kilom 49 ama bacaklarım kıloma göre fazlasıyla kalın ama kalça desen hiç yok:) eskiden 92 cm di sporla 86 ya indi :) ama jillian da çok iyi bir program hem de fazla uzun degil yarım saat . Bakalım şu usengecligimden kurtulursam yapmayı çok istiyorum :) yarın squat yapmak istiyorum bikaç foto gördüm gaza geldim?
Valla eski hevesim yok enerjim yok pek demir eksikligi vs eksiklikleri uzerimde oldugu icin cok halsizim ama yarın başlamayı çok istiyorum başlarsam kesin bildirim yapacağım :*Anladım canım Squat iyi olur o zaman birde pilates yanına çok iyi olur bildirimlerini bekleriz usenme bence başla
bi kaç gün içinde alışıyorsun ağrıda azalırçok davetkar bir yazı oldu benim içinfakat squat sonrası yürümekte zorlanıyorum ya zannedersem ısınma hareketlerini uzatmalıyım sen ne dersin bu hamlama konusunda?
En iyisi valla bende kafama göre yapıyorum son zamanlarda ben level 3 u pek sevmiyorum ama benim favorim level 1jillian 30 day shred level 3 yaptım.
ben çok karışık yapıyorumkesin olarak şöyle ya da böyle diyebileceğim bir şey yok. o an ne istersem. yeter ki yapayım.
Lilruba sana önerecegim jillian programı olacak hem 25 dk hemde her bölgede çok iyi sonuç veriyor kilo vermek istersen beslenmene de dikkat edersen süper sonuçlar alırsın bak yukarda Önerdiğim video var ya jillian Michaels 30 day shred level 1 yaz yada youtube a gelir 27 dk falan ama ağırlıksiz yap o hareketleri tamam mı ben çok memnunum ondan bende yapıyorum hem göğüs bacak karın hem kalça için etkili 10 gün boyunca bu videoyu yapacaksın sonra level 2 ye gececeksin onu paylaşırım 10 gün bunu yap ta zor gelirse falan haber ver yaz yani yardimci olurum birde 6 gün yap 1 gün ara ver devamli yaparsan sonuçları harika ama zor bir program ilk günler çok agri olabilir pes etmek yok bir dene çok zor gelirse ayrı ayrı bölgesel videolar öneririm daha uzun sürer ama haberin olsun
Tamam canım kolay gelsincanım Merhaba dün onerdigin videoyu indirdim bugün ısınma videosundan sonra deneyeceğim. ..
teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edeceğim
Lilruba sana önerecegim jillian programı olacak hem 25 dk hemde her bölgede çok iyi sonuç veriyor kilo vermek istersen beslenmene de dikkat edersen süper sonuçlar alırsın bak yukarda Önerdiğim video var ya jillian Michaels 30 day shred level 1 yaz yada youtube a gelir 27 dk falan ama ağırlıksiz yap o hareketleri tamam mı ben çok memnunum ondan bende yapıyorum hem göğüs bacak karın hem kalça için etkili 10 gün boyunca bu videoyu yapacaksın sonra level 2 ye gececeksin onu paylaşırım 10 gün bunu yap ta zor gelirse falan haber ver yaz yani yardimci olurum birde 6 gün yap 1 gün ara ver devamli yaparsan sonuçları harika ama zor bir program ilk günler çok agri olabilir pes etmek yok bir dene çok zor gelirse ayrı ayrı bölgesel videolar öneririm daha uzun sürer ama haberin olsun
canım jillian yaptım çok keyifli hareketler süper kardiyo ile birlikte olması çok başarılı...Ancak gerçekten zorlayıcı yani ben zorlandımTamam canım kolay gelsin
ah görseydiniz ilk squat deneyimimden sonra merdiven çıkarkenbi kaç gün içinde alışıyorsun ağrıda azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?