fitim fitsin fit (squat)

Dinlendigin iyi olmus ama birden yüklenme ağır gelir zaten devam edersin canim
Sanırım baya yuklendım su en son yaptığım 20 dk lık vıdeodan sonra fena oldum ya sorma
Artık iş yerındekıler kendını sakatlamadan bırak sunu dıolar Ama vzgeçmicem alışır heralde vucudum

Sanırım baya yuklendım su en son yaptığım 20 dk lık vıdeodan sonra fena oldum ya sorma
Artık iş yerındekıler kendını sakatlamadan bırak sunu dıolar Ama vzgeçmicem alışır heralde vucudum
Alışır ama kendini de sakatlama tabiki ara vererek yap ama ara verince kaslar dinlenmiş olur toparlanir

çok davetkar bir yazı oldu benim için fakat squat sonrası yürümekte zorlanıyorum ya zannedersem ısınma hareketlerini uzatmalıyım sen ne dersin bu hamlama konusunda?

Teşekkür ederim canım cevapladigin için bende okudum bazı arkadaşlar incelediğini yazmış kalinlastigini yazan da gördum ondan bi sorayım dedim benim bacaklar kalın da baya yani üst bacaklarım 51 cm olması lazım en kalın yerinden son olctugumde öyle hatırlıyorum ondan biraz kuskuyla yaklaşım squat a önceden de squat programını yaklaşık bir hafta uygulayip bırakmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum :)

çok davetkar bir yazı oldu benim için fakat squat sonrası yürümekte zorlanıyorum ya zannedersem ısınma hareketlerini uzatmalıyım sen ne dersin bu hamlama konusunda?
ısınma ve soğumayi uzun tutmanı öneririm canım birde ilk başta normal bir hafta kadar ağrı oluyor ama soğumayi daha uzun tutabilirsin rahatlatiyor hatta ben şu Stretch videosunu yapıyordum

Özellikle kalinlasma olmaması için streching yapıp kaslarını uzatabilirisn birde kas yapmak öyle kolay değil Hemen kas olmaz zaten

ısınma ve soğumayi uzun tutmanı öneririm canım birde ilk başta normal bir hafta kadar ağrı oluyor ama soğumayi daha uzun tutabilirsin rahatlatiyor hatta ben şu Stretch videosunu yapıyordum
tamamdır tatlım çok yardımcı oldun

Özellikle kalinlasma olmaması için streching yapıp kaslarını uzatabilirisn birde kas yapmak öyle kolay değil Hemen kas olmaz zaten

Pilates yapmayı düşünüyorum uzunca bir sure ara verdim bir de jillian a başlamak istiyorum ama kardiyo da beni zorluyor biraz pilates + squat yapabilirsem güzel olacak :)

Pilates yapmayı düşünüyorum uzunca bir sure ara verdim bir de jillian a başlamak istiyorum ama kardiyo da beni zorluyor biraz pilates + squat yapabilirsem güzel olacak :)
Ben jilliani seviyorum sonuçlarıda çok iyi hem tüm vücudu da calistiriyor pilates te süper hepsini sırayla hatta beraber yapan biri olarak söylüyorum sıkıldıkça program değiştiriyorum sonra başa sarıyorum

Ben jillian ile kısa sürede süper inceldim ama level 2 deyken 4. Ya da 5. Gunde bırakmak zorunda kalmıştım belden 4 cm üst bacak tan 2 cm incelmistim 10 . Gundeyken . Maalesef devam ettiremedim çok istedim bitirmeyi bi daha da yapmak kısmet olmadı bi senedir :) daha çok bölgesel sorunum olduğu için de pilates yapmayı düşünüyorum yani kilom 49 ama bacaklarım kıloma göre fazlasıyla kalın ama kalça desen hiç yok:) eskiden 92 cm di sporla 86 ya indi :) ama jillian da çok iyi bir program hem de fazla uzun degil yarım saat . Bakalım şu usengecligimden kurtulursam yapmayı çok istiyorum :) yarın squat yapmak istiyorum bikaç foto gördüm gaza geldim ?

Anladım canım Squat iyi olur o zaman birde pilates yanına çok iyi olur bildirimlerini bekleriz usenme bence başla

Anladım canım Squat iyi olur o zaman birde pilates yanına çok iyi olur bildirimlerini bekleriz usenme bence başla
Valla eski hevesim yok enerjim yok pek demir eksikligi vs eksiklikleri uzerimde oldugu icin cok halsizim ama yarın başlamayı çok istiyorum başlarsam kesin bildirim yapacağım :*

jillian 30 day shred level 3 yaptım.

ben çok karışık yapıyorum kesin olarak şöyle ya da böyle diyebileceğim bir şey yok. o an ne istersem. yeter ki yapayım.

jillian 30 day shred level 3 yaptım.

ben çok karışık yapıyorum kesin olarak şöyle ya da böyle diyebileceğim bir şey yok. o an ne istersem. yeter ki yapayım.
En iyisi valla bende kafama göre yapıyorum son zamanlarda ben level 3 u pek sevmiyorum ama benim favorim level 1 kafam estikçe yapıyorum ya

canım Merhaba dün onerdigin videoyu indirdim bugün ısınma videosundan sonra deneyeceğim. ..
teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edeceğim

Tamam canım kolay gelsin
canım jillian yaptım çok keyifli hareketler süper kardiyo ile birlikte olması çok başarılı...Ancak gerçekten zorlayıcı yani ben zorlandım
sonuna kadar zor dayandim
hatta bazı hareketleri yapamadım özellikle sınav hareketini. ..
sanırım vücudum çok ham
ama senin de dediğin gibi canim pes etmeyeceğim
birkaç gün deneyeceğim vücudun alismasi lazım galiba. ..

bi kaç gün içinde alışıyorsun ağrıda azalır
ah görseydiniz ilk squat deneyimimden sonra merdiven çıkarken beni insan korkuyor korkuyor işte çok istiyorum vücudumun esnemeye de ihtiyacı var aşırı stres yüklemesinden kaskatı bedenim spor şart başlayacağım inşallah çok saolun ilgi süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…