bu squatı bende yapmaya başladım gerçi daha bugün15.gün ama etkisini ne zaman görürüm acabaBen gittim sordum bakalım ne önerirse beraber yapalım ekleyelim listeye
Bu aradaH E ben bayadir buralardayım çok aktif Squad yapmıyorum hergün 10 15 falan yaptığım halde benim popis baya iyi oldu yuvarlak kalkik yayvanligi gitti kız bence devam et en zor yer iç bacak ondan ilerleme çok yavaş bende
sadece squat mı yapıyorsun canım yanında kalça hareketleri yaparsan daha hızlı etki gösterirbu squatı bende yapmaya başladım gerçi daha bugün15.gün ama etkisini ne zaman görürüm acaba
şöyle söyliyim, kedinin konusunda kardiyo grubundayım yani vermem gereken 10-12 kilom var o yüzden kedi önce kilo ver dedi ama ben squata başlamıştım bırakmadım devam ediyorum, kalça hareketi gibi bişey yapmıyorum sadece akşamları 45 dk yürüyüş sabahlarıda squat, basenlerim geniştir yayvandır selülitlidir ne ararsan var yani ölçüsüde 105-106 gibisadece squat mı yapıyorsun canım yanında kalça hareketleri yaparsan daha hızlı etki gösterirşimdi tam bir zaman veremem senin vucudunun durumuna göre değişir eğer daha önceden spor yapan biriysen daha hızlı gösteriyor ama selülitin çoksa popon çok yayvansa vucudun gevşekse biraz sabretmen lazım 1 ayda farketmeye başlarsın ama sqautta önemli olan devam ettirebilirlik 6 aylık mükemmel sonuçlar var mesela
Merhaba canım boyum 165 kilo 60...
şikayet ci olduğum bölge çok
başta göbek,düşük kalça, kalın kollar,üst iç bacakta kalinlasma,goguslerde sarkma başlangıcı. ..
durum çok mu vahim acaba...
canım eğer yardimci olursan çok mutlu olacağım. ..
Kızlar öğleden sonra döneceğim mesajlarınıza
Senin mesajı silmişim galiba goremedim sonra çok pardoncanım benim bana çare yokmu
Kilo verdikçe de toparlair canım yürüyüş basenler için hemde kilo vermek isteyenler için iyi bir spor bende Leslie tercih ediyorum dışarda yuruyemedigim için iş dolayısıyla yanişöyle söyliyim, kedinin konusunda kardiyo grubundayım yani vermem gereken 10-12 kilom var o yüzden kedi önce kilo ver dedi ama ben squata başlamıştım bırakmadım devam ediyorum, kalça hareketi gibi bişey yapmıyorum sadece akşamları 45 dk yürüyüş sabahlarıda squat, basenlerim geniştir yayvandır selülitlidir ne ararsan var yani ölçüsüde 105-106 gibivücutta pamuk gibi maşallah yumuşacık sıkı bir vücudum yok
Tamam canım bekliyoruzSağol canım benim hemen bakıyorum videoya bildirim de bulunacagim
Konu sahibi arkadaşımız bir süre aramızda yok .Düzenli yapan arkadaşlarımızdan olumlu sonuçlar alanlar var .Gören arkadaşlarımızın yorumları gelirkonu sahibi arkadaş ocak ayında açmışsın sayfayı ne durumdasın? var mı bi değişiklik devam mı tamam mı
hadi bakalım bekliyorum yorumlarıKonu sahibi arkadaşımız bir süre aramızda yok .Düzenli yapan arkadaşlarımızdan olumlu sonuçlar alanlar var .Gören arkadaşlarımızın yorumları gelir
Bikac program adi ogrendim bizimkilerden deneyeyim olursa yazarimkeşke olsa ya ben önceden program vardı indirebiliyordum şimdi o program çalışmıyor indiremiyoeum o nedenle mecbur netten açıp yapıyorum
evet ilk başlarda zor geliyor ama bir kaç haftaya çok rahat gelecek hemde etkili canım kesinlikle degerdeadline dünkü videoyu yaptım sonrası squat iyi yoruyor teşekkürler canım ağrılarım biraz daha arttı ama olsun değer
Konu Sahibi topigi açtığı zamandan beri burdayım canım bende kesinlikle çok degisiklik oldu ben kilo verdim ki kilo vermeye çalışıyorum hala da lune nin de resimlerini biliyorum tek kelimeyle mükemmel olmuştu ama 6 ay yaptık sürekli burda ama yaz ortasında tayin vb işlerle taşındığından ve yeni ortama adapte olmak ve kişisel sebeplerden şu an buralara giremiyor ama sabredersen sonuçlar harikakonu sahibi arkadaş ocak ayında açmışsın sayfayı ne durumdasın? var mı bi değişiklik devam mı tamam mı
Canim ilk sayfalardan beri hep bu soruyu soruyorlar açıkçası bende kalınlaşma olmadı hiç hatta bacaklarımda incelme oldu çünkü kilo fazlam vardı ayrıca vücudum çok gevsektiArkadaşlar selamlar daha öncede yazmıştım ya bu squat başlığına yada diğerine cevap alamadım . Squat yapıp bacakları kalinlasan var mı ? Benim kalçam 86 cm bunun için squat yapmayı düşünüyorum ama bacaklarım da kalinlasir diye tedirgin oluyorum açıkçası ..
tamam canım iyi olur gercektenBikac program adi ogrendim bizimkilerden deneyeyim olursa yazarim
Dinlendigin iyi olmus ama birden yüklenme ağır gelir zaten devam edersin canimDün yapamadım yabelim çok ağrıdığı için işten gelir gelmez yattım uyuyakalmışım eşimde uyandırmadı
Neyse 10. gun tatil yapcaktım 9. gun yapmış oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?