- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Kazanin içine düştüm desem yeridirTamam canım alan kabul etsincok yemeseydin birde kiz bekliyoruz seni
valla benim evde de var biraz dondurma kabına koyup buzluğa attım yememek içinKazanin içine düştüm desem yeridiraşure bitsin diyet başlıcak
çok iyisin bence 2 video yeter bir günde birde total body biraz daha zorluyor olmadı cuma 2 video varya onun cardiosunu yapmazsın yada abs günü lower focusla 2 video yaparsın sana kalmış şekercim
ben her türlü tatlıyı severim ya keşke çok sevmesemAllah kabul etsin canım şeker kullanmıyorum şerbetli tatlıda sevmiyorum benimde dayanamadığım tek tatlı aşure bir seferde 3-4 kase yerimcanım çok tatlı istersede yoğurdun içine az şeker atarım tatlım odur
bende birazdan yapıcam görünüşü de fena duruyor bir baktım videoya da bakalım yapınca yazarım düşüncelerimifocus t25 ab ıntervals yapıldıkarın kaslarını yakıyorr @deadline
Squatta 16.gun:
140 squat
140 half squt
140 üçgen
60 mekık
One hundred
Soğuma
süper squatlar süper program olmuşSquatta 16.gun:
140 squat
140 half squt
140 üçgen
60 mekık
One hundred
Soğuma
hmm ab intervalstede baya var o tarz herketlerden gerçi çok zorlandığım yerleri yapamadım onun yerine plank pozisyonundan bekledim sende çok zorlanırsan şınavları çekme o hareketlerde dirsek üstü plank pozisyonundan bekle bakalım bir dene zorlanırsan zorlandığın hereketler yerine hareketler bulalım programı öyle yap olur mudeadline yarın üçüncü günü yapıcam ya ben canim şinav pozisyonunda çok haraket var benim bileğimde ağrı yapiyo iki şinav ceksem bile napsam ki dirsek üstünde plank şeklinde mi beklesem o haraketlerde
Aaa ben squat mi yapsam şinavlarin yerinesüper squatlar süper program olmuş
hmm ab intervalstede baya var o tarz herketlerden gerçi çok zorlandığım yerleri yapamadım onun yerine plank pozisyonundan bekledim sende çok zorlanırsan şınavları çekme o hareketlerde dirsek üstü plank pozisyonundan bekle bakalım bir dene zorlanırsan zorlandığın hereketler yerine hareketler bulalım programı öyle yap olur mu
squat daha mantıklı o aralardaAaa ben squat mi yapsam şinavlarin yerine
evet olabilir hatta deadlift yapıyorsun ya ondan da yapablirsin sanki ab intervals yaparkende benzer hareketler var arada da mekik çekersin ondada yine squat falan yapAaa ben squat mi yapsam şinavlarin yerine
birlikte gidiyoruz şuan yarın baya bir ağrın olur bu gün kedi iki video paylaşmıştı 2. sini yaptım vücudum rahatladı sanki ağrılarım azaldıbugün total body circuit ve ab intervals tamamdır ama bende öldüm ya ikiside baya zorladı beni cuma iki video yapamam işlerim var 1 tanesini zor yaparım diye bugün 2 yaptım
Bence de şinav yerine squat mekik değişikli yaparımsquat daha mantıklı o aralarda
strech videosu mu önerdi kedi önerdiyse güzel videodur bencedebirlikte gidiyoruz şuan yarın baya bir ağrın olur bu gün kedi iki video paylaşmıştı 2. sini yaptım vücudum rahatladı sanki ağrılarım azaldıKedidirKedii ye teşekkür ederim bu arada paylaşımı için
Tamamdir tatlikomevet olabilir hatta deadlift yapıyorsun ya ondan da yapablirsin sanki ab intervals yaparkende benzer hareketler var arada da mekik çekersin ondada yine squat falan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?