fitim fitsin fit (squat)

ben her türlü tatlıyı severim ya keşke çok sevmesem

focus t25 ab ıntervals yapıldı karın kaslarını yakıyorr @deadline
bende birazdan yapıcam görünüşü de fena duruyor bir baktım videoya da bakalım yapınca yazarım düşüncelerimi
tebrikler canım ben total body i yaptım ab ıntervalste yapcam yaşarmıyım

deadline yarın üçüncü günü yapıcam ya ben canim şinav pozisyonunda çok haraket var benim bileğimde ağrı yapiyo iki şinav ceksem bile napsam ki dirsek üstünde plank şeklinde mi beklesem o haraketlerde

Squatta 16.gun:
140 squat
140 half squt
140 üçgen
60 mekık
One hundred
Soğuma

süper squatlar süper program olmuş

hmm ab intervalstede baya var o tarz herketlerden gerçi çok zorlandığım yerleri yapamadım onun yerine plank pozisyonundan bekledim sende çok zorlanırsan şınavları çekme o hareketlerde dirsek üstü plank pozisyonundan bekle bakalım bir dene zorlanırsan zorlandığın hereketler yerine hareketler bulalım programı öyle yap olur mu

bugün total body circuit ve ab intervals tamamdır ama bende öldüm ya ikiside baya zorladı beni cuma iki video yapamam işlerim var 1 tanesini zor yaparım diye bugün 2 yaptım

Aaa ben squat mi yapsam şinavlarin yerine

bugün total body circuit ve ab intervals tamamdır ama bende öldüm ya ikiside baya zorladı beni cuma iki video yapamam işlerim var 1 tanesini zor yaparım diye bugün 2 yaptım
birlikte gidiyoruz şuan yarın baya bir ağrın olur bu gün kedi iki video paylaşmıştı 2. sini yaptım vücudum rahatladı sanki ağrılarım azaldı KedidirKedii ye teşekkür ederim bu arada paylaşımı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…