Ben bide saçma sapan şeylere agliyorumaynı zamana gelmiş kız ağlayasım vardı zaten film izleyince tam oldu
Ben bide saçma sapan şeylere agliyorumfoxta bi film vardı adını unuttum bebekli bisey kadınlar doğum yapiio ben bi ağlama başladım
Arada geliyorlar böyle neyse ben sporumu yapim :)olur öyle arada tabi seninki farklı olmuş
Arada geliyorlar böyle neyse ben sporumu yapim :)
Kız ben spor yapiyom ama ne bulsam yıom bogazim durmaz ki benimay ben bugün depresyon modunda olduğumdan çok zaralı bişey yedim neyse pişmanmıyım tabiki evet ama yerke hiç pişman değildim neyse söylemeyim ya of çok mutsuzum mutsuzluğuma bir artı
işte kendim için söyledi de keşke bende kilo almasamKız ben spor yapiyom ama ne bulsam yıom bogazim durmaz ki benimAllahtan kilo almiom
o ruh hali bugün bende aynen yani bir sıkılmışlık bezginlik vakit bulamama ki arada oluyor ya toparlanmak lazım motivasyon önemli ama nasılBen 2 haftadır zararlı şeylerin dibine vurdum ve sporu da çok azalttım.Neden vakit bulamıyorum eskisine göre bilmiyorum. Saçma sapan bir ruh halindeyim ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.
o ruh hali bugün bende aynen yani bir sıkılmışlık bezginlik vakit bulamama ki arada oluyor ya toparlanmak lazım motivasyon önemli ama nasılarada hepimzie oluyor ama önemli olan eski düzene dönebilmek
olabilir ya bende uyuyorumgelince bu aralar kafamı kaldıramıyorum bir rehavet var zorla spor yapıyorum bu hafta yine ondan önce o da yoktuİşten her zamankine göre 1 saat erken çıkıyorum ve yemeği hep önceden hazırlamış olduğumdan bir şey yapmama gerek kalmıyor. Eve geliyorum boş boş oturup sıkıla sıkıla yatmaya gidiyorum. Spor yapmak, film izlemek hatta kitap okumak falan felaket sıkıcı geliyor. Pc ye bile bakmıyorum. Bildiğin boş boş oturup neden boş boş oturdum diye pişman oluyorum. Havalardan herhalde...
valla ben suan 150 deyım 18. ggünSelamlar 30 günlük squata başlıyorum yarın. Siz kesin yapmışsınızdır
Şu klasik programı yapacağım da ilk günler 50 falan kolay da misal sonlara doğru günde 200 geçiyor.
Bir anda mı yapacağım? Yoksa setler halinde mi yapacağım? Diyelim o gün 50 yapılacak, 25 kere yapıp 1 dakika dinlenip yine 25 tane mi? Yoksa diyelim o gün 100 tane yapılacak, sabah 50 akşam 50 şeklinde mi?
bi anda yapmayı deneyim o zaman çok aşırı yorulursam biraz beklerimvalla ben suan 150 deyım 18. ggün
ben bı anda yapıyorum mesela çok mu yoruldum 1 dk kadar ayaklarımı sallayarak dınlendırıyıyorum tekrar baslıyorum :)
bence yapabilirsin ama pprogramı yapma her gün 10 15 tane yap belli bir kilo verene kadar yoksa eklemlerine çok yük biner diz eklemlerinde aşınma vb sorunlar meydana gelebilir mesela 3 miles yapıyormuşsun ya durdur onu yarıda 15 squat yap devam et alıştıkça 16 17 falan arttırırsın sğrı olursa dizlerinde hiç yapma ama ben 10 kilo verdikten sonra squata başladım meselagunyadın kızlar 15 kılo fazlam var dıet yapıyorum squat yapabılırmıyım mıles 3 yapıyorum aynı zamanda
Squatta 18.gün:
150 squat
150 half squat
110 mekik
150 üçgen
One hundred
Soğuma
Dün yazamadım bu dunku squatlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?