fitim fitsin fit (squat)

ay ben bugün depresyon modunda olduğumdan çok zaralı bişey yedim neyse pişmanmıyım tabiki evet ama yerke hiç pişman değildim neyse söylemeyim ya of çok mutsuzum mutsuzluğuma bir artı
Kız ben spor yapiyom ama ne bulsam yıom bogazim durmaz ki benim Allahtan kilo almiom

Ben 2 haftadır zararlı şeylerin dibine vurdum ve sporu da çok azalttım.Neden vakit bulamıyorum eskisine göre bilmiyorum. Saçma sapan bir ruh halindeyim ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Ben 2 haftadır zararlı şeylerin dibine vurdum ve sporu da çok azalttım.Neden vakit bulamıyorum eskisine göre bilmiyorum. Saçma sapan bir ruh halindeyim ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.
o ruh hali bugün bende aynen yani bir sıkılmışlık bezginlik vakit bulamama ki arada oluyor ya toparlanmak lazım motivasyon önemli ama nasıl arada hepimzie oluyor ama önemli olan eski düzene dönebilmek

o ruh hali bugün bende aynen yani bir sıkılmışlık bezginlik vakit bulamama ki arada oluyor ya toparlanmak lazım motivasyon önemli ama nasıl arada hepimzie oluyor ama önemli olan eski düzene dönebilmek

İşten her zamankine göre 1 saat erken çıkıyorum ve yemeği hep önceden hazırlamış olduğumdan bir şey yapmama gerek kalmıyor. Eve geliyorum boş boş oturup sıkıla sıkıla yatmaya gidiyorum. Spor yapmak, film izlemek hatta kitap okumak falan felaket sıkıcı geliyor. Pc ye bile bakmıyorum. Bildiğin boş boş oturup neden boş boş oturdum diye pişman oluyorum. Havalardan herhalde...

olabilir ya bende uyuyorumgelince bu aralar kafamı kaldıramıyorum bir rehavet var zorla spor yapıyorum bu hafta yine ondan önce o da yoktu

Selamlar 30 günlük squata başlıyorum yarın. Siz kesin yapmışsınızdır
Şu klasik programı yapacağım da ilk günler 50 falan kolay da misal sonlara doğru günde 200 geçiyor.
Bir anda mı yapacağım? Yoksa setler halinde mi yapacağım? Diyelim o gün 50 yapılacak, 25 kere yapıp 1 dakika dinlenip yine 25 tane mi? Yoksa diyelim o gün 100 tane yapılacak, sabah 50 akşam 50 şeklinde mi?

valla ben suan 150 deyım 18. ggün
ben bı anda yapıyorum mesela çok mu yoruldum 1 dk kadar ayaklarımı sallayarak dınlendırıyıyorum tekrar baslıyorum :)

gunyadın kızlar 15 kılo fazlam var dıet yapıyorum squat yapabılırmıyım mıles 3 yapıyorum aynı zamanda

gunyadın kızlar 15 kılo fazlam var dıet yapıyorum squat yapabılırmıyım mıles 3 yapıyorum aynı zamanda
bence yapabilirsin ama pprogramı yapma her gün 10 15 tane yap belli bir kilo verene kadar yoksa eklemlerine çok yük biner diz eklemlerinde aşınma vb sorunlar meydana gelebilir mesela 3 miles yapıyormuşsun ya durdur onu yarıda 15 squat yap devam et alıştıkça 16 17 falan arttırırsın sğrı olursa dizlerinde hiç yapma ama ben 10 kilo verdikten sonra squata başladım mesela birde ben köprü hareketi var squatla nerdeye aynı etkiyi gösteriyor başlangıç için ondan yapıyordum alıştıkça squata geçtim bak alttaki hareket

Alın bendende o kadar yemeğimi yaptım kışlıkları çıkardım dolaba dizdim yazlıkları kaldırmadım akşamları serin oluyor sadece şimdi strecth yapçam öyle bekliyomm sanki gelip yerime başkası yapçakmış gibi yanlızz bu focus t25 baya bi etkili sanırım daha yeni başladık ama eşim bu hafta daha toparladın sanki dedi birazda kilo al diyor ama nasıl

oturmakla olmayacak haydi kızlar silkelenelim bi üzerimizdeki rehaveti atalım

Eklentiler

• Lw6090.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 90
  • profesyonel-kadin-bikini-yarismacilari.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…