- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
ay çok iyi ya ben bugün ikisini yapamam bencelower focus & cardıotamamdır
süpersin şekercim
çok iyi olmuş benceŞinav pozisyonlarinda bazen palnk halinde bekledim çoğu zaman squat yaptim birinde de hafif koşu süperdi bugün
ooooooooooooooooo burada da çokmuş focuscular
Kızlar maşallah hepinize
Biz de mistik kedi ile yarış halindeyiz kendisi malesef çok azimli
Bugün 8. günümüz bitti, yarın 9. günün videosu ile devam edeceğiz
bizde ilk haftadayız bakalım siz hızlı başladınız amaooooooooooooooooo burada da çokmuş focuscular
Kızlar maşallah hepinize
Biz de mistik kedi ile yarış halindeyiz kendisi malesef çok azimli
Bugün 8. günümüz bitti, yarın 9. günün videosu ile devam edeceğiz
geçmiş olsun canım bugün yormadı beni ikisibeliz33 SekerPancarii aslında bugün lower focus ve cardio yapmam lazım ama ben cardio yaptım dah kolay geldi gözüme yarın da lower focus yapayım bari yerini değiştirmiş oldum gözüm kızardı ya alerjik oldum galiba şimdi kaçıyorum görüşürüz yarın lower focusla geliyorum
alıştık sanıırm bende yapardımda gözüm acıyor ya ekrana bakamadım daha fazla ondan yani yarın yaparım cumrtesi tatil pazar strech yaparım pazartesi 2. haftaya başlarımgeçmiş olsun canım bugün yormadı beni ikisi
Geçmiş olsun tatlimbeliz33 SekerPancarii aslında bugün lower focus ve cardio yapmam lazım ama ben cardio yaptım dah kolay geldi gözüme yarın da lower focus yapayım bari yerini değiştirmiş oldum gözüm kızardı ya alerjik oldum galiba şimdi kaçıyorum görüşürüz yarın lower focusla geliyorum
günaydın mutlu huzurlu günlerGünaydın kizlar
GünaydınnnnGünaydın kizlar
bebeğimm hoş egldin nasılsın balımm özledim seni yafındıklarımmm
Ay sorma bnde bugün bi deprosyondayim ağlayıp duruyorumof kzılar bugün çok çok mutsuzum depreyondayım sabahtan beri fil izleyipde ağlıyorum falan çok duygusalım ya aman bu filmleir kim yapmış çıksın karşımazaten bugün depresyondaydım tam oldu
aynı zamana gelmiş kız ağlayasım vardı zaten film izleyince tam olduAy sorma bnde bugün bi deprosyondayim ağlayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?